AVAdiary ПАНАИР НА СУЕТАТА |
|
| Кога не харесваме хората? | |
|
+14Marginal Марчелина Принцеса Божествена bubale4e Сапфира edna_jena AVAna CARAMEL VODNA Jiorjita ПЕРЛА Любов ШОКОЛАД 18 posters | Автор | Съобщение |
---|
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Кога не харесваме хората? Сря 22 Апр 2009, 03:36 | |
| Кои са нещата,които не харесваме в другите? Кога и при какви обстоятелства? Защо? | |
| | | Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| | | | ПЕРЛА AVATурист
Брой мнения : 110 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Re: Кога не харесваме хората? Сря 22 Апр 2009, 12:25 | |
| Не харесвам хамелеонството и подражателството в хората! Болезненото любопитство, сплетничеството, твърде многото претенции, направо ме отвращават! | |
| | | Jiorjita AVATурист
Брой мнения : 119 Регистриран : 13.04.2009 Age : 44 Послание : София
| Заглавие: Re: Кога не харесваме хората? Сря 22 Апр 2009, 15:13 | |
| Не харесвам невъзпитаните хора! От тези, които не спазват елеметарните: Добър ден, довиждане, благодаря, до тези, които наричаме простаци. Възпитанието у хората за мен е основно, не става въпрос за вманиачаване, а за държанието на хората в обществото като такива. Много по-лесно е да общуваме с възпитан и културен човек: в магазина, на работното място, в градския транспорт и по всички други места. За съжаление напоследък се сблъскваме с все повече "некултуризъм". | |
| | | VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: Кога не харесваме хората? Сря 22 Апр 2009, 15:31 | |
| Не харесвам хора, които си говорят с мен, а на очите им си седят слънчевите очила. Адски дразнещо е! Не харесвам и тези, които повишават тон, крещят, нямат елементарно възпитание. | |
| | | CARAMEL АVAприятел
Брой мнения : 214 Регистриран : 13.04.2009 Age : 40 Послание : Пловдив
| Заглавие: Re: Кога не харесваме хората? Сря 22 Апр 2009, 16:11 | |
| Не харесвам,когато говоря с някой той да се разсейва и да гледа в страни и такива неща... Не харесвам когато някой иска да изпъкне и не усеща как започва да се излага... Не харесвам или по-скоро ме побиват тръпки от хора които искат нещо на всяка цена,плашещо ми е някак си... Не харесвам невъзпитани жени и мъже които се правят на интересни, в стил"елате ме вижте"..... Не харесвам безотговорни и несериозни хора....... ще допълвам........ | |
| | | ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Кога не харесваме хората? Сря 22 Апр 2009, 19:02 | |
| Не харесвам,когато лъжем! Когато се заблуждаваме! Когато сме безхаберни! Когато се оплакваме,без да искаме да достигнем до решението на проблемите си! Когато даваме,само за да получим... | |
| | | ПЕРЛА AVATурист
| Заглавие: Re: Кога не харесваме хората? Сря 22 Апр 2009, 21:23 | |
| - Jiorjita написа:
- Не харесвам невъзпитаните хора!
От тези, които не спазват елеметарните: Добър ден, довиждане, благодаря, до тези, които наричаме простаци. Възпитанието у хората за мен е основно, не става въпрос за вманиачаване, а за държанието на хората в обществото като такива. Много по-лесно е да общуваме с възпитан и културен човек: в магазина, на работното място, в градския транспорт и по всички други места. За съжаление напоследък се сблъскваме с все повече "некултуризъм". леле, ако знаеш с колко много възпитани, костюмирани, начетени откровени простаци ми се е налагало да общувам, че им "Благодаря" за обноските! | |
| | | ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: Кога не харесваме хората? Сря 22 Апр 2009, 21:29 | |
| - ПЕРЛА написа:
- Jiorjita написа:
- Не харесвам невъзпитаните хора!
От тези, които не спазват елеметарните: Добър ден, довиждане, благодаря, до тези, които наричаме простаци. Възпитанието у хората за мен е основно, не става въпрос за вманиачаване, а за държанието на хората в обществото като такива. Много по-лесно е да общуваме с възпитан и културен човек: в магазина, на работното място, в градския транспорт и по всички други места. За съжаление напоследък се сблъскваме с все повече "некултуризъм". леле, ако знаеш с колко много възпитани, костюмирани, начетени откровени простаци ми се е налагало да общувам, че им "Благодаря" за обноските! Има нещо такова! Послевкусът е като от мазна баничка! | |
| | | Jiorjita AVATурист
Брой мнения : 119 Регистриран : 13.04.2009 Age : 44 Послание : София
| Заглавие: Re: Кога не харесваме хората? Сря 22 Апр 2009, 22:51 | |
| Говорех за възпитани хора. Всички изключения като "възпитани простаци" например не ги споменах. А и ако се хванем за изключенията темата много ще се проточи. | |
| | | ШОКОЛАД админ
| | | | AVAna админ
Брой мнения : 14495 Регистриран : 10.04.2009
| Заглавие: Re: Кога не харесваме хората? Сря 22 Апр 2009, 23:06 | |
| Не харесвам откровенно злобните хора За съжаление познавам такива! Не харесвам простащината у хората! Не харесвам хора, които не са от "моята планета" и ми е трудно да намеря тема за разговор с тях Не обичам жадните за власт хора Не обичам когато някой има намислено решение и не иска да чеу мнението ми по даден въпрос сигурно и за още ще се сетя | |
| | | ПЕРЛА AVATурист
| Заглавие: Re: Кога не харесваме хората? Сря 22 Апр 2009, 23:13 | |
| - AVAna написа:
- ...
Не обичам когато някой има намислено решение и не иска да чеу мнението ми по даден въпрос .... Това си е направо отвратително! | |
| | | edna_jena AVAгост
Брой мнения : 41 Регистриран : 23.04.2009 Age : 49 Послание : София
| Заглавие: Re: Кога не харесваме хората? Чет 23 Апр 2009, 20:09 | |
| Не харесвам нагаждачите,интригантите,хората бягащи от отговорност,не съм фен и на тези,които мислят,че с пари ще си купят всичко,простаците и тези,които нямат грам лична хигиена | |
| | | Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| Заглавие: Re: Кога не харесваме хората? Чет 23 Апр 2009, 21:45 | |
| Гледам, че сте писали за хората които гледат встрани говорейки с вас. Има хора, които не гледат в очите докато разговарят с някого от притеснение Аз не харесвам хората с голямо самочувствие без нужното покритие. Няма нищо лошо в това да го имаш, но да си е на мястото... Балоните ме дразнят Не харесвам онези които се стремят да се харесат на всички. Не харесвам лъжците и аз... Не харесвам злобарите и простаците, към вторите съм алергична | |
| | | bubale4e АVAприятел
Брой мнения : 312 Регистриран : 24.04.2009
| Заглавие: Re: Кога не харесваме хората? Нед 26 Апр 2009, 01:09 | |
| такааа: Не обичам хората, които независимо от компанията занимават околните само със своята особа : аЗ аз аз аз .... не харесвам хората, които не се съобразяват със нищо не харесвам хората, които забравят от къде са тръгнали не харесвам хората, които не уважават нищо освен себе си знаете ли какво не харесвам, когато сме седнали на маса и двойка започва да се мляска като че все едно се виждат за първи път, и съответно другата крайност, да се карат и ти да се чувстваш неудобно. Не харесвам хора които създават деца и не ги гледат, а седят и ми дават съвети аз как да си глеам мойто. Н харесвам хора, които говорят зад гърба ми. | |
| | | Божествена АVAпристрастен
Брой мнения : 3246 Регистриран : 12.04.2009
| Заглавие: Re: Кога не харесваме хората? Съб 09 Май 2009, 11:46 | |
| Не харесвам хора, които смятат че само тяхното мнение е от значение... Не харесвам хора с твърде много претенции и изисквания..бляк! Не харесвам елементарните хора.. Не харесвам хора без чувство за хумор ... Не харесвам самовлюбените... Не харесвам заблудените - бягам от тях! Не харесвам лицемерните... Не харесвам мрачни...
.... | |
| | | Принцеса AVAФен
Брой мнения : 1410 Регистриран : 26.04.2009 Послание : някъде там
| Заглавие: Re: Кога не харесваме хората? Съб 13 Юни 2009, 01:55 | |
| - VODNA написа:
- Не харесвам хора, които си говорят с мен,
а на очите им си седят слънчевите очила. Адски дразнещо е! Не харесвам и тези, които повишават тон, крещят, нямат елементарно възпитание. и аз си мислех същото относно очилата, за мене това е липса на уважение към събеседника | |
| | | Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Кога не харесваме хората? Нед 14 Юни 2009, 20:24 | |
| - Принцеса написа:
- VODNA написа:
- Не харесвам хора, които си говорят с мен,
а на очите им си седят слънчевите очила. Адски дразнещо е! Не харесвам и тези, които повишават тон, крещят, нямат елементарно възпитание. и аз си мислех същото относно очилата, за мене това е липса на уважение към събеседника Аз имам приятелка,която така и не мога да отуча от този ужасен навик, да стои със слънчевите си очила,дори когато няма слънце.. | |
| | | Марчелина AVAЛюбист
Брой мнения : 539 Регистриран : 13.04.2009 Age : 43 Послание : Филибето
| Заглавие: Re: Кога не харесваме хората? Вто 23 Юни 2009, 12:16 | |
| Не харесвам хора,които са... лицемери-не само с мен,а по принцип използвачи нагаждачи хора,които винаги говорят за проблеми, толкова негативно ми действат просто ме натоварват черногледите хора груби,невъзпитани , с махленски език подлизурковци прекалено мекушави-без собствено мнение хора,които лъжат адски ме дразнят и някакви изфантазирани гъзета, дето като имат 100лв в джоба и ходят като освободители също не харесвам повърхностни хора | |
| | | Marginal AVATурист
Брой мнения : 172 Регистриран : 22.05.2009 Age : 63 Послание : Монреал, Канада
| Заглавие: Re: Кога не харесваме хората? Сря 24 Юни 2009, 10:14 | |
| - ШОКОЛАД написа:
- Кои са нещата,които не харесваме в другите? Кога и при какви обстоятелства? Защо?
Въпроса не е "Кои са нещата които не харесваме в другите?". Въпроса е : "Защо?". А отговора е: "Защото сме още много малки и не сме се научили, че не бива да съдим никого и за нищо, защото, никога не е късно да дойдеме на неговото дередже." !!! | |
| | | Марчелина AVAЛюбист
Брой мнения : 539 Регистриран : 13.04.2009 Age : 43 Послание : Филибето
| Заглавие: Re: Кога не харесваме хората? Сря 24 Юни 2009, 12:09 | |
| - Marginal написа:
- ШОКОЛАД написа:
- Кои са нещата,които не харесваме в другите? Кога и при какви обстоятелства? Защо?
Въпроса не е "Кои са нещата които не харесваме в другите?". Въпроса е : "Защо?". А отговора е: "Защото сме още много малки и не сме се научили, че не бива да съдим никого и за нищо, защото, никога не е късно да дойдеме на неговото дередже." !!! Смятам,че идването на това дередже и съзнателен избор на всеки един от нас! И сами си носим отговорността за това! | |
| | | BilyAna АVAприятел
Брой мнения : 321 Регистриран : 21.04.2009 Age : 48 Послание : джумайка:)
| Заглавие: Re: Кога не харесваме хората? Сря 24 Юни 2009, 12:52 | |
| Всички мои приятели и познати имат черти, качества, възгледи, които не харесвам. Но предпочитам да обръщам внимание на това, което харесвам, да се пазя (когато е възможно и да ги пазя) от слабостите им. Няма съвършени хора, това е ясно. Аз самата не харесвам страшно много неща в себе си (борбата е отколешна). Ако все пак ми е трудно да приема нещо, то е безкрайната арогантност, гордост, злонамереност, която срещам напоследък. Желанието да унизиш с ирония, със сарказъм, с грубост другия, да го смачкаш като гнида... Твърде малко е доброто в този свят, ми се струва. Затова напоследък предпочитам да срещам непретенциозната добронамереност пред манифестираната интелигентност. Каква полза, че някой е прочел хиляди книги, когато злобата и гордостта са дом на душата му? И многото четене е труд на плътта (стара истина от Еклесиаст). Все си мисля, че е много тъжно, дето забравяме, че нито външността, нито умът ни са наша заслуга, а са дар, с който сме се родили. И няма за какво чак толкова да се гордеем... Отклоних се от темата, прощавайте...но това ме занимава напоследък... | |
| | | Marginal AVATурист
| Заглавие: Re: Кога не харесваме хората? Сря 24 Юни 2009, 18:30 | |
| - Марчелина написа:
- Marginal написа:
- ШОКОЛАД написа:
Въпроса не е "Кои са нещата които не харесваме в другите?". Въпроса е : "Защо?". А отговора е: "Защото сме още много малки и не сме се научили, че не бива да съдим никого и за нищо, защото, никога не е късно да дойдеме на неговото дередже." !!! Смятам,че идването на това дередже и съзнателен избор на всеки един от нас! И сами си носим отговорността за това! [i][u] Аз не смятам. А иначе, верно е, че си носим отговорността за това. | |
| | | Marginal AVATурист
| Заглавие: Re: Кога не харесваме хората? Сря 24 Юни 2009, 18:37 | |
| - BilyAna написа:
- Всички мои приятели и познати имат черти, качества, възгледи, които не харесвам. Но предпочитам да обръщам внимание на това, което харесвам, да се пазя (когато е възможно и да ги пазя) от слабостите им.
Няма съвършени хора, това е ясно. Аз самата не харесвам страшно много неща в себе си (борбата е отколешна). Ако все пак ми е трудно да приема нещо, то е безкрайната арогантност, гордост, злонамереност, която срещам напоследък. Желанието да унизиш с ирония, със сарказъм, с грубост другия, да го смачкаш като гнида... Твърде малко е доброто в този свят, ми се струва. Затова напоследък предпочитам да срещам непретенциозната добронамереност пред манифестираната интелигентност. Каква полза, че някой е прочел хиляди книги, когато злобата и гордостта са дом на душата му? И многото четене е труд на плътта (стара истина от Еклесиаст). Все си мисля, че е много тъжно, дето забравяме, че нито външността, нито умът ни са наша заслуга, а са дар, с който сме се родили. И няма за какво чак толкова да се гордеем... Отклоних се от темата, прощавайте...но това ме занимава напоследък... Напълно си права. За съжаление, на нас - българите, историята ни е уредила така, а имено да забравиме за духовното и да гледаме само материалното. Иначе, по цял свят има такава тенденция, хората да се пъчат, надпреварват с материалните си постижения и да унижават (или поне да се опитват) околните, за да се почувстват по-добре. | |
| | | ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: Кога не харесваме хората? Пет 03 Юли 2009, 20:32 | |
| Все пак фалшивото самочувствие трябва да стъпи върху нещо ,което със сигурност другите ще забележат! | |
| | | Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
| Заглавие: Re: Кога не харесваме хората? Съб 04 Дек 2010, 10:44 | |
| Кога не харесвам хората? -Когато не са хора и когато са фалшиви.Прочетох за лицемерните,простаците и тнт.-че кой ги обича?! Обноските,манталитета...малко относително за характеризиране-това,което аз считам за възпитано друг смята за липса на всякакви порядки.Имам си свой барометър и показатели и следя. Не харесвам хората,когато се опитват да избягат от себе си като се крият под маски,защото е смешно,неестествено и глупаво. Каквото и да ми е струвало винаги съм една -за някои простачка,за други-не. Абсурдно е да гледам как някои хора се стараят да блеснат под чуждо амплоа- напоследък срещам такива,съжалявам ги.Измислят си невероятни сценарий,по които живеят,че чак си и вярват..оказах се неволен свидетел на такъв филм. "Желанието да смачкаш някой като гнида с ирония или сарказъм"-чувството не ми е чуждо и не мога да кажа същото.Малко са хората,които живеят за да унижават другите-в голям процент от случаите отсреща има провокация .В света,в който живеем лицемерите са навсякъде,на всяка крачка и поприще има някой,който е готов да стъпи върху другия,за да е на върха и не пести сили и средства."Борбата е безмилостно жестока."И униженията са в реда на нещата.За фините души няма място...и това е грозната истина,която аз виждам. Манифестираната интелигентност-истински интелигентните хора не биха я демонстрирали,аз не съм срещала такива,по-скоро псевдо с претенции ЗА. Много смешно ми звучи,"Аз чета купища книги и съм свръх интелигентна...' | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Кога не харесваме хората? Нед 05 Дек 2010, 00:21 | |
| Много смешно ми звучи,"Аз чета купища книги и съм свръх интелигентна...' Аз пък ,не чета купища книги и не съм свръх интелигентна,но съм си АЗ и който ме харесва,не ме цени заради това ,колко книги съм прочела. | |
| | | KENGA AVATурист
Брой мнения : 178 Регистриран : 22.11.2010 Age : 44 Послание : с. Гурмазово
| Заглавие: Re: Кога не харесваме хората? Пон 13 Дек 2010, 03:58 | |
| Много човешки качества не харесвам, но ги притежавам. Нищо човешко не ми е чуждо.
Не харесвам "консуматорите". Хората, които взимат нещо от другите или от природата без да имат нужда от това нещо, а след като му се наситят го захвърлят в нищото. Тези, които взимат, но не дават.
Понеже наближава Коледа, ще ви разкажа за един разговор м/у мен и един човек. На пръв поглед може и да ви се стори незначително, но за мен е от значение. По този начин ще илюстрирам част от "консумирането", за което говоря. Преди два дни пред селският магазин си говоря с двама мъже. Ставаше въпрос за цените на изкуствените и живите/вече мъртви/ елхови дръвчета. Човекът каза, че няма да даде пари за дръвче. Ще отиде в гората и ще резне върха на някое. Казах му, че по този начин ще го съсипе. Защо му е нужно да го прави? По-добре е изкуствено да си купи. На пазара има и евтини такива. А той ми отвърна, че друго било да му замирише на борче, на коледен дух...Опитах се да му обясня, че коледният дух не се състои в това да осакатиш нещо, а след две седмици да го изхвърлиш на боклука. Казах му, че днес ако има какво да отсече, то след време децата или внуците му няма да има на какво да се радват. Изсмяха ми се. Събеседникът ми - защото реши, че му говоря глупости, а другият човек, който стоеше и слушаше разговора - защото се боря с вятърни мелници.
Не харесвам и "консуматорите" на души. Идват, изсмукват те, взимат от теб това, което им е нужно без да знаят какво да го правят. Паразити, които се нуждаят от чуждата енергия за да живуркат.
| |
| | | Бебсън AVAЛюбист
Брой мнения : 529 Регистриран : 19.11.2010 Послание : Алергична към простаци
| Заглавие: Re: Кога не харесваме хората? Пон 13 Дек 2010, 18:18 | |
| Не харесвам "програмираните" хора - тези, които си имат сценарий за поведение и за нищо на света не биха се отклонили от него. Не харесвам точно липсата на импулс за импровизация. Не харесвам и себе си, когато спра да се самоизненадвам. Не харесвам онези, дето все се чудя какво, аджеба, искаше да ми каже той/тя? Дали по някой друг беше хвърлената кал? Или по мен самата? Не харесвам и твърде деликатните хора, които все се боят да не нарушат нечие спокойствие. Не харесвам тези, които нямат ни едно оръжие в този див свят. Не харесвам търпеливите до глупост, защото се възползвам от тяхната доброта и търпение и после се мразя, че съм такава кучка. Не харесвам мъжете, които ме гледат в овчи поглед. Не харесвам хората с тесни души. Не харесвам особено много прекалено нормалните. И себе си често не харесвам. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Кога не харесваме хората? | |
| |
| | | | Кога не харесваме хората? | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|