AVAdiary ПАНАИР НА СУЕТАТА |
|
| Тема за разговор! | |
| | Автор | Съобщение |
---|
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Тема за разговор! Съб 08 Авг 2009, 23:43 | |
| Кои са любимите ви теми за разговор??? | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: Тема за разговор! Съб 08 Авг 2009, 23:48 | |
| за спорт..красиви жени..семейство..и ..... | |
| | | Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
| Заглавие: Re: Тема за разговор! Съб 08 Авг 2009, 23:58 | |
| зависи от компанията... с най-често виждащите се почваме от семейните неща, през децата,коли(..само ХОНДА ),жени-мъже, работа,и как то каза T.N.T...с..с с приятелки разискваме всичко което се отнася до красотата на жената... с други - хобитата ни..и т.н. ...може и да има още ама сега мисля само за бирата... Отивам на женско парти!!! | |
| | | ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| | | | Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| | | | ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: Тема за разговор! Нед 09 Авг 2009, 01:15 | |
| | |
| | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Тема за разговор! Нед 09 Авг 2009, 01:16 | |
| | |
| | | ШОКОЛАД админ
| | | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: Тема за разговор! Нед 09 Авг 2009, 02:53 | |
| Добре де,,,,,,темата е ...ЗАЩО ИЗНЕВЕРЯВАМЕ ..И....какво е изневяра......... | |
| | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Тема за разговор! Нед 09 Авг 2009, 02:55 | |
| | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Тема за разговор! Нед 09 Авг 2009, 04:23 | |
| ..ами..почни я поне ..изневерих веднъж..с жена от Скайп...тя ме свали..аз бях /не знам/хипнотезиран... ..имам брак 12 г ..тя беше женена с 2 деца..на 30 г..тя ме потърси ..уж за фитнес..да ме пита..живеем на различни места/200км/ ..3 месеца ..писхме на Скайп..после..в един хотел в Ловеч..12 часа..не излязохме от стаята ..това е... ,,,вижте ..колко съм искрен...а..чакам вас..да споделите ..сега..за да бъда точен.....секс не ми липсва...с жена ми го правим винаги когато можем...за толкова години..нищо не се е променило....а и прави пълна програма..както и аз....логически нямам нужда от изневяра... ..но..просто нещата се случват..може би от тестостерон/понеже тренирам/..може би и от друго... .....тя никога няма да разбере за изневярата,...защото аз смятам ,че е била импулсивна.. ...винаги съм имал неприлични предложения,,,,,я във фитнеса...я..на друго место....но винаги съм се пазил... ...тогава не успях...е... обица на ухото | |
| | | Принцеса AVAФен
Брой мнения : 1410 Регистриран : 26.04.2009 Послание : някъде там
| Заглавие: Re: Тема за разговор! Нед 09 Авг 2009, 12:05 | |
| семейството , децата, често говорим и за политика и за тези който ни управляват, но зависи и в каква компания съм . | |
| | | Lady Marmalad Модератор
Брой мнения : 4992 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : В разни кръстословици!
| Заглавие: Re: Тема за разговор! Нед 16 Авг 2009, 11:57 | |
| Говорим си за абсолютно всичко в замисимост от приятелите и интересите ТНТ защо онази изневяра ти е - Цитат :
- обица на ухото
не е ли било хубаво или жената ти е разбрала принципно фразата Обица на ухото се използва когато направиш нещо лошо ..срамуваш се от постъпката и няма да повториш Ако ти е харесало и няма наранени не виждам защо използваш тази фраза | |
| | | Gti АVAприятел
Брой мнения : 325 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Re: Тема за разговор! Пет 04 Сеп 2009, 21:19 | |
| За живота,за смисъла,за любовта..... | |
| | | Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
| Заглавие: Re: Тема за разговор! Вто 21 Дек 2010, 14:45 | |
| Моите интереси-музика,интериорен дизайн,"За" или "Против"КМ,откачени спортове,ЧАВЕТО,уроки-има ли ,няма ли ,видове НЛО,правата и задълженията на един мъж в семейството,мотори,коли,патлаци,тротинетки-модели,моди..,фитнес и диети,нестандартни парцалки-откъде,препарати и ароматизатори,видове решения за камини, бъдещето в образованието плюсове и минуси,философия на човека и маймуната,балет и хип-хоп таланти,винце-къде и как го сръбваме,пътешествия по света и у нас (напоследък ме интересуват повече родните),изкуство-всякакъв род,фанатиците на нашето съвремие и философите на средновековието,музеи,емигрантът-що за жувотно е,синдромът"малкото истински 'орица "като вирус,предаван по въздушно-капков път или тихото му зачезване от картата на света,секс,наркотици и рокендрол-това само 'щото съм фен на театъра по наследствена линия,видове книги и вселени-защо трябва да са част от живота ни,абсурдите на века и комиците,които завинаги ме промениха,от град ли сме или от село-'айде да видим дали мога да събера 100000 провинциалисти преди софиянци,бельо и мейк-ъп-промоцийки,етикет в поведението и изграждане на маниери в ранна детска възраст,боя като средство за възпитание,приятелството-що е то,какво зависи от мен и какво от другите,кино класики,любими артисти,чужди езици...утре ще довърша | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Тема за разговор! | |
| |
| | | | Тема за разговор! | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|