| Гласувай ,за профил на тема " АФРИКА" | |
|
|
Дай своя глас,за профил "АФРИКА" | Фрина | | 0% | [ 0 ] | Никита | | 0% | [ 0 ] | Ms SMITH | | 38% | [ 3 ] | natali | | 0% | [ 0 ] | ШОКОЛАД | | 38% | [ 3 ] | VODNA | | 0% | [ 0 ] | Крис | | 24% | [ 2 ] |
| Общо гласове : 8 | | Poll closed |
|
Автор | Съобщение |
---|
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Гласувай ,за профил на тема " АФРИКА" Сря 19 Май 2010, 14:08 | |
| ДОБРЕ СТЕ ДОШЛИ ,НА НОВИЯ КОНКУРС " АФРИКА" ЕДНА ПРИКАЗКА, ЗА НАЧАЛО .. Живял някога един африкански крал. Той имал много близък приятел, с когото били израснали заедно. Този приятел имал навика винаги, каквото и да се случи в неговия живот - добро или лошо, да казва: “Това е добре!”. Един ден кралят отишъл на лов. Приятелят приготвил пушките, но изглежда объркал нещо с едната от тях. Когато кралят стрелял, пушката гръмнала настрани и отнесла палеца на дясната му ръка. Приятелят наблюдавал какво се е случило и верен на навика си, казал: “Това е добре!”. На което разгневеният крал отговорил: “Не! Това НЕ Е добре!”. И го изпратил в затвора. След около година, кралят отишъл на лов в една много опасна местност. Канибали го хванали, вързали и до вечерта го завлекли в своето селище. Събрали дърва, донесли дълъг кол и завързали краля за него. Когато го доближили до огъня, забелязали, че палецът му липсва. Понеже били много суеверни, те никога не ядяли човек, комуто нещо липсва. Затова отвързали краля и го пуснали да си върви. Когато се прибрал, той се замислил дълбоко за случилото се и за приятеля си, който вече седял цяла година в затвора. Отишъл при него, освободил го и му казал: “Ти беше прав! Наистина беше добре, че палецът ми отлетя.”. И след като му разказал премеждието си, проплакал: “Чувствам се много виновен. Мисля, че това, което направих с теб, беше много лошо!”. “Не!” - отговорил приятелят - “Това беше добре!”. “Кое беше добре? Че стоя една година в затвора?” “Ако НЕ бях в затвора, щях да бъда с теб при канибалите!...” - бил отговорът.И ТАКААА,ЕТО И УЧАСТНИЦИТЕ В КОНКУРСА:
Последната промяна е направена от Крис на Сря 19 Май 2010, 14:22; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Гласувай ,за профил на тема " АФРИКА" Сря 19 Май 2010, 14:21 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| Заглавие: Re: Гласувай ,за профил на тема " АФРИКА" Сря 19 Май 2010, 15:18 | |
| Браво Крис,страхотно конкурсче си спретнала,поздравления Много мислих за кого да си дам гласчето,защото всички отговаряте напълно на темата Африка Давам глас за Крис,профила й най-точно се доближава до моята представа за Африка! | |
|
| |
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: Гласувай ,за профил на тема " АФРИКА" Сря 19 Май 2010, 15:20 | |
| Мисис Смит е страхотна! Крис, страхотно оформление си направила. | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Гласувай ,за профил на тема " АФРИКА" Сря 19 Май 2010, 17:35 | |
| Браво, Крис! И аз дадох глас за Смитова! Загадъчна, ароматна, пищна, гореща, омагьосана Африка... | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
| Заглавие: Re: Гласувай ,за профил на тема " АФРИКА" Чет 20 Май 2010, 11:19 | |
| Крисане поздравления за оформлението! Много ме изненадахте с тези гласове,всички сте представили екзотиката,сиротата,красотата и натуралните багри на Африка!Всички ми харесвате ужасно!Ще се почудя още малко .. Благодаря ви! https://www.youtube.com/watch?v=YI4sDx6SGwA | |
|
| |
Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
| |
| |
Ms SMITH AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Гласувай ,за профил на тема " АФРИКА" Съб 22 Май 2010, 05:38 | |
| След дълго колебание между Никита и Шоколад се спирам на ШОКО! Босите крака ,стъпили на напуканата суха земя ,жадна за вода,живот и надежда както очите на това красиво дете са картина ,която ме кара да настръхна... а посланието е повече от красноречиво!
Никита-тъгата ,надеждата и тихият зов за помощ в детето от подписа са потресаващи,сключените ръце и крака,наведената глава,говорещи за подчинение..ясно послание. От друга страна съм малко разколебана заради аватара ти,танцуващото мъниче ми идва в контраст с подписа ти.. | |
|
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Гласувай ,за профил на тема " АФРИКА" Пон 24 Май 2010, 18:37 | |
| Браво за професионално подготвения конкурс, Крис! Гласувам за Крис! Гласувам за надеждата и красотата ... За Живота! Едно от условията беше за това как искаме да виждаме Африка... Поздравления за Шоколад за много силния профил... и послание! | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Любов Модератор
| |
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Гласувай ,за профил на тема " АФРИКА" Вто 01 Юни 2010, 18:21 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Гласувай ,за профил на тема " АФРИКА" Сря 02 Юни 2010, 11:25 | |
| | |
|
| |
Ms SMITH AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Гласувай ,за профил на тема " АФРИКА" Чет 03 Юни 2010, 12:05 | |
| | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Гласувай ,за профил на тема " АФРИКА" Чет 03 Юни 2010, 12:09 | |
| | |
|
| |
Ms SMITH AVAЛюбист
| |
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Гласувай ,за профил на тема " АФРИКА" Чет 03 Юни 2010, 12:19 | |
| Последно...африканка ли си, индианка ли си...Лале ли си, зюмбюл ли си! Ъ ? | |
|
| |
Ms SMITH AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Гласувай ,за профил на тема " АФРИКА" Чет 03 Юни 2010, 12:32 | |
| Магарешки бодил съм,любима!Щоооо? | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: Гласувай ,за профил на тема " АФРИКА" Чет 03 Юни 2010, 12:49 | |
| Ох, любимите ми! И-Аааааааа! | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Гласувай ,за профил на тема " АФРИКА" Чет 03 Юни 2010, 13:00 | |
| | |
|
| |
natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| Заглавие: Re: Гласувай ,за профил на тема " АФРИКА" Чет 03 Юни 2010, 14:06 | |
| Смити честито Ще чакаме новото предизвикателство | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Гласувай ,за профил на тема " АФРИКА" Чет 03 Юни 2010, 14:07 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Гласувай ,за профил на тема " АФРИКА" | |
| |
|
| |
| Гласувай ,за профил на тема " АФРИКА" | |
|