| Интервюююююююю | |
|
+28черна роза ФАРФОЛИНКА Де-Жа-Вю Radiana Сузито AVAna Marcy Ms SMITH Gti Сапфира gganeva Принцеса Caliente snowflak3 Lavender evita Никита natali Божествена sahara desi slava Любов ШОКОЛАД BilyAna T.N.T VODNA Фрина Lady Marmalad 32 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| |
| |
Lady Marmalad Модератор
Брой мнения : 4992 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : В разни кръстословици!
| |
| |
Lady Marmalad Модератор
Брой мнения : 4992 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : В разни кръстословици!
| |
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 11 Юли 2009, 20:17 | |
| - ШОКОЛАД написа:
Фрина, защо толкова харесваш Кейт Бекинсейл?! Случайно ... Търсех естествено червенокоса жена или в краен случй, естествено руса жена, която да ми бъде, така да се каже лице . И да й сменям дрехите Не откривах подходящ модел. Такъв какъвто да ми е близо до душата и да има необходимото, характерно за мен излъчване... Случайно, по това време попаднах на филма "Алиса в Огледалния свят" с нейно участие. Бях я виждала и преди и много ми харесваше... Даже не й знаех името... ПОтърсих я по интернет чрез филма и така... А сега я харесвам повече ... Савършена е. Красива, нежна, с ненатрапчива сексуалност. Перфектно тяло...прекрасно излъчване... Няма грешка!!! Ако можех да избирам външност, щеше да е нейната ... | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 11 Юли 2009, 20:18 | |
| Фрииии..на моите въпроси отговори ли | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 11 Юли 2009, 20:30 | |
| Фрина,срамуваш ли се от своя постъпка извършена в миналото или в настояще време?
Не мисля, че има такава постъпка... Не се сещам, значи няма Вярваш ли в това,че съдбата определя двама души един за друг.. и просто въпрос на шанс е да намериш този истински ,предопределен за теб човек. Че ,ако го намериш ,нищо и никой не е в състояние да ви раздели..независимо от..и въпреки всичко?[/i]Вярвам, че има сродни души. И, че когато се намерят, се познават.... Но съдбата не се знае каква ще е в различните случаи... Преди време четях книги за прераждането... Психотерапевти връщаха свои пациенти чрез хипноза в минали животи... Много ми харесваше да ги чета, защото душите преминаваха времето и се срещаха в този живот.... [ i]Би ли живяла с мъж ,който те подчинява чрез силата на юмруците и псувните? Би ли пренебрегнала достойнството си..в името на това, децата ти да имат баща и това непременно да е биологичният им такъв?Жестокостта и насилието - не разбирам и не приемам... Знам, че много жени са склонни да оправдават мъжете си в подобни ситуациии... НЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Не бих търпяла доброволно подобно посегателство над личността ми. Подобна ситуация и детето ми не би трябвало да гледа. Какво значи, заради детето? Съгласна съм, че за едно дете е много хубаво да живее с двамата си родители, но само в атмосфера на любов и хармония... Иначе е мъчение... Кое те кара да се усмихваш ..дори и в съня си? Това, че обичам и съм обичана. Че имама най-прекрасното семейство на света! И съм много благодарна за това.
Последната промяна е направена от Фрина на Съб 11 Юли 2009, 20:45; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 11 Юли 2009, 20:31 | |
| - T.N.T написа:
- Фрииии..на моите въпроси отговори ли
Кои въпроси? Отговарям подред Отговорила съм на всичко до сега... Върни се и виж | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 11 Юли 2009, 23:38 | |
| Абе..за машината на времето | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 11 Юли 2009, 23:43 | |
| | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 11 Юли 2009, 23:49 | |
| | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 12 Юли 2009, 01:25 | |
| На кои странни места си правила секс..или.. | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 12 Юли 2009, 01:37 | |
| | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 12 Юли 2009, 03:09 | |
| Супер | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 12 Юли 2009, 12:36 | |
| Днес е последният ден за Фринааааа давайтееееее | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 12 Юли 2009, 16:37 | |
| Фрина,какъв трябва да е човек ..за да ти стане приятел? А какъв трябва да е..човека ,който никога няма да ти "влезне под кожата"? | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 12 Юли 2009, 19:16 | |
| Kрис, първо искам да ти благодаря за хубавите въпроси ... Фрина,какъв трябва да е човек ..за да ти стане приятел?На първо място трябва да бъде добър човек. Да го усетя близко до сърцето си ... Обикновено действам на принципа - Невинен до доказване на противното... Обичам хората и приемем с отворено сърце хората... От там на сетне, каквото стане. не се страхувам от разочерование... До сега рядко ми се е случвало да се разочаровам ... А какъв трябва да е..човека ,който никога няма да ти "влезне под кожата"?
Както казах, не приемем по никакъв начин проява на каквато и да е жестокост към живо същество... Забележа ли подобни прояви от някого, дори той да се държи перфектно с мен... Този човек вече е отписан от мен... Тук съм безкомпромисна... | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 12 Юли 2009, 22:48 | |
| Кои са основните ти принципи? Какво НИКОГА не правиш и не би направила? Какво те умилява...? Какво ненавиждаш? Какво НЕ уважаваш в мъжете? | |
|
| |
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 13 Юли 2009, 00:15 | |
| 1. Какво правиш само за себе си, когато намериш време? 2. Можеш ли да изброиш три твои учителки и да кажеш защо точно тях помниш? 3. Лъгала ли си? 4. Гласува ли на изборите за ново правителство на 5 юли? Ако искаш сподели и за кого! 5. Какво прави точно преди да седнеш пред компютъра? | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 13 Юли 2009, 11:38 | |
| Фрина отговори на въпросите на Водна и Шоколад и викай следващият за интервюююю | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 13 Юли 2009, 12:20 | |
| - ШОКОЛАД написа:
- Кои са основните ти принципи?
Какво НИКОГА не правиш и не би направила? Какво те умилява...? Какво ненавиждаш? Какво НЕ уважаваш в мъжете? Кои са основните ти принципи?Нямам строги правила, които да спазвам...Всичко е индивидуално... Както казах по-горе, приемам хората на принципа "невинвн до доказване на протичното", с отворено сърце и усмивка. Не се срахувам от разочарование... Отношението ми към жестокостта и насилието е безкомпромисно. Мразя дребната тарикатщина...Не обичам недобренамереността, лицемерието, невежеството, проявите на егоизъм... Да натопиш някого... Какво НИКОГА не правиш и не би направила? Гледам никога да не казвам "никога" и "винаги"... Не бих наранила съзнателно живо същество... Общо казано , това което посочих на предния въпрос е отговор на този ... Какво те умилява...?Най-общо казано, проявите на нежност и красота.. Какво ненавиждаш?Отговорът на този въпрос се съдържа в изказването ми по първия Какво НЕ уважаваш в мъжете?Проявата на груба сила. Желанието да подчинят жената... Това, обаче е принципно казано... Аз обичам да говоря конкретно. А и обичам мъжете... Много мъже не са такива. Моят мъж не е такъв ... | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 13 Юли 2009, 12:42 | |
| - VODNA написа:
- 1. Какво правиш само за себе си, когато намериш време?
2. Можеш ли да изброиш три твои учителки и да кажеш защо точно тях помниш? 3. Лъгала ли си? 4. Гласува ли на изборите за ново правителство на 5 юли? Ако искаш сподели и за кого! 5. Какво прави точно преди да седнеш пред компютъра? 1. Какво правиш само за себе си, когато намериш време?Преди тренирах, рисувах, четях... Сега това са форумът и Форошопа!!! 2. Можеш ли да изброиш три твои учителки и да кажеш защо точно тях помниш? 1.Дора Николова - учителката ми по литература в Гимназията. Беше новатор по онова време - началото на 90-те... Караше ни да мислим!!!!!!!!!!!!! Казваше, "Мислете добре като избирате професия! Мъжът(жената) можеш да смениш, ако си сбъркал, професията е за цял живот"... Беше млада и разведена наскоро.... 2. Учителката ми по псохология в Гиназията (не й помня името) - Тя ме отказа да кандидатствам психология в 11-ти клас... ПО това време четях Фройд и Юнг(предпочитанията ми бяха на страната на Юнг и още са )... Исках да се занимавам с психология, но тя снейната некадърност ме отказа... Сегасе сещам за въпросът на Крис за предопределеността... Ако бях кандидатствала психология и ме бяха приели, щах да бъда в един випуск с най-добрия приятел на мъжа ми... Можеше още тогава да се срещнем 3. Димитър Доганов - преподавателят ми по Реклама в Университета. Изключително ерудирана и колоритна личност... Писами 6-ца, заради едно изречение... Не се бил сетил, че конкретното нещо можело да се опише по този начин ... ( Не е очудващо, предвид, че става дума за Реклама ) 3. Лъгала ли си?Сигурно съм лъгала, за дребни неща... Но много ми личи ... а и ми е по-лесно да казвам истината... 4. Гласува ли на изборите за ново правителство на 5 юли? Ако искаш сподели и за кого!
Гласувах, да . Аз съм общественичка и ентусиаст... Ами, за кого - за сините(общо) и за ГЕРБ при мажоритарните (защото сините нямаше да влязат... Не че истински подкрепям някого... Нямам им доверие... 5. Какво прави точно преди да седнеш пред компютъра?Закуска на Теди Благодаря на всички за въпросите! Каня ТНТ!!!!! | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 13 Юли 2009, 13:06 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 13 Юли 2009, 13:11 | |
| Започвам леко с въпросите към ТНТ... 1.ТНТ, какво би избрал - любов без секс или секс без любов? Уточнение: Има обстоятелсва, поради които не можете да изконсумирате любовта си с първата жена ... Но любовта ви е голяма ... С втората имате страхотен секс, но няма тръпка... Какво ще правиш от тук нататък? 2.Отношение към НУДИЗМА! Ти самия нудист ли си? 3.Кога последно прави секс с друга жена ( не жена ти)? Това за сега | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 13 Юли 2009, 14:16 | |
| | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 13 Юли 2009, 14:59 | |
| - Фрина написа:
- Започвам леко с въпросите към ТНТ...
1.ТНТ, какво би избрал - любов без секс или секс без любов? Уточнение: Има обстоятелсва, поради които не можете да изконсумирате любовта си с първата жена ... Но любовта ви е голяма ... С втората имате страхотен секс, но няма тръпка... Какво ще правиш от тук нататък? 2.Отношение към НУДИЗМА! Ти самия нудист ли си? 3.Кога последно прави секс с друга жена ( не жена ти)?
Това за сега 1...секс.. ..това не го разбирам../любов без секс/...филациото за какво се брои 2..аз не съм нодист..и не знам защо трябва да съм..има вече солариуми ..това да ми се веее патката пред хората не го разбирам.. 3..преди година | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 13 Юли 2009, 15:04 | |
| - Крис написа:
- ТНТ,като какъв човек се определяш?
Характера ли е по-важен или визията? Мислиш ли ,че думите " Любовта на мъжа , минава през стомаха " са верни? Кога за последно каза "Обичам те!"? Псуваш ли? Каква беше детската ти мечта? /Ако е много нахален въпроса ,не ми отговаряй.Няма да се обидя/ А стана ли реалност? Определят ме като луд,избухлив,все бързащ Характера е важен..тогава ще имаш и добра визия Не мисля..аз научих жена ми да готви..ако минаваше през стомаха..досега да съм ерген/а имах много приятелки / Вчера..на дъщеря ми Не Каквото съм си мечтал се е случило.....футболист,самбист,музикант | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 13 Юли 2009, 15:40 | |
| айде и мойте въпроси аз ще задам по-нормални и запознателни въпроси
1. Името ми ... 2. Възрастта ми... 3. Интересите ми... 4. Обичам... 5. Не понасям... 6. Приятно ми е, когато... 7. Една детска мечта... 8. Една днешна мечта... 9. Разчитам на... 10. Не разчитам на... | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 13 Юли 2009, 15:52 | |
| Искам да разбера и за твоите принципи?... Какво най-много цениш в жените? А в мъжете? Изневеряваш ли? Защо? - очаквам подробен отговор! Какво те влудява? Как си почиваш? Обичаш повече да правиш подарък или да получаваш такива ? Имаш ли си талисман? Суеверен ли си? В какво НЕ вярваш? | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 13 Юли 2009, 15:58 | |
| - Lady Marmalad написа:
- айде и мойте въпроси
аз ще задам по-нормални и запознателни въпроси
1. Името ми ... 2. Възрастта ми... 3. Интересите ми... 4. Обичам... 5. Не понасям... 6. Приятно ми е, когато... 7. Една детска мечта... 8. Една днешна мечта... 9. Разчитам на... 10. Не разчитам на... Иван Касабов 2 август..прява 37г спорт почти всичко лицемерието съм на море шофьор на камион България да се оправи..с това и живота ни Жена си Приятелите си..винаги съм разчитал на себе си | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 13 Юли 2009, 16:04 | |
| - ШОКОЛАД написа:
- Искам да разбера и за твоите принципи?...
Какво най-много цениш в жените? А в мъжете? Изневеряваш ли? Защо? - очаквам подробен отговор! Какво те влудява? Как си почиваш? Обичаш повече да правиш подарък или да получаваш такива ? Имаш ли си талисман? Суеверен ли си? В какво НЕ вярваш? Честност,точност,всяко нещо да се прави на 100% начина им да намират решения ..за мъжете не знам Един път се случи за 12 г..случайност хората със слаби характери като тренирам да..правя да..един камък,намерен на плажа .не В Бог | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 13 Юли 2009, 16:06 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 13 Юли 2009, 16:07 | |
| 4. Правил ли си групов секс? 5. Каза ли на жена си за изневярата? Защо случайност? Страст? | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 13 Юли 2009, 16:10 | |
| - Фрина написа:
- 4. Правил ли си групов секс?
5. Каза ли на жена си за изневярата? Защо случайност? Страст? Правил съм.и с 3 жени..както и с 2 мъже и една жена ..както и четворки...ох не си спомням вече Не съм и казал..да страст | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 13 Юли 2009, 16:20 | |
| Oтивам на работа..ще отговарям след 23 ч | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 13 Юли 2009, 19:31 | |
| | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 14 Юли 2009, 02:39 | |
| 6..за груповия ли ме питаш или за изневярата 7..не я оправдавам | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 14 Юли 2009, 02:40 | |
| за изневярата Лека нощ! | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 14 Юли 2009, 02:53 | |
| - Фрина написа:
- за изневярата
Лека нощ! ...лека нощ ..тази,,,моята изневяра..беше повече духовна...затова я чувствах..и и се насладих докрай ..физически..жена ми е много по-красива .от обакта на изневярата..но така се получи | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 14 Юли 2009, 12:02 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 14 Юли 2009, 12:08 | |
| 8. ТНТ, допускаш ли ( дори за миг ), че може отново да повярваш в Бог? 9. Връщайки се назад, в спомените си, били променил някоя твоя постъпка (от която нещо се е променило, не както искаш)? | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 14 Юли 2009, 12:24 | |
| - Фрина написа:
- 8. ТНТ, допускаш ли ( дори за миг ), че може отново да повярваш в Бог?
9. Връщайки се назад, в спомените си, били променил някоя твоя постъпка (от която нещо се е променило, не както искаш)? 8..Не 9..бих | |
|
| |
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 14 Юли 2009, 15:03 | |
| Ето и моите въпроси, за които се сещам в момента: 1. Педантичен ли си? 2. Кога ти "пада пердето"? 3. Налагало ли се е да "използваш" жена? | |
|
| |
VODNA Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 14 Юли 2009, 15:13 | |
| Продължавам... 4. По какво не искаш децата ти да приличат на теб? 5. С какво те дразни жена ти понякога? 6. Имаш ли си кумир и кой е той? 7. Сподели с нас някоя твоя сексуална фантазия!? | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 14 Юли 2009, 17:10 | |
| 1 мисля .че ..да 2 много често ми пада пердето..за най-малкото нещо 3..въпроса не го разбрах 4.да бъдат нервни като мен 5 с постоянното и мърморене ,че по цял ден лежа и нищо не правя 6 имах кумири като ученик,сега не 7..повечето са ми се случили..освен секс с мъж | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 14 Юли 2009, 17:15 | |
| | |
|
| |
VODNA Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 14 Юли 2009, 17:22 | |
| - T.N.T написа:
- 1 мисля .че ..да
2 много често ми пада пердето..за най-малкото нещо 3..въпроса не го разбрах 4.да бъдат нервни като мен 5 с постоянното и мърморене ,че по цял ден лежа и нищо не правя 6 имах кумири като ученик,сега не 7..повечето са ми се случили..освен секс с мъж Много ти благодаря за отговорите. Въпросът относно дали си "използвал" някога жена, го разбирай дали си се възползвал от жена, за да достигнеш някаква цел...в този дух. И за фантазията, да! Фрина е много права с анализа на въпроса - не дали си осъществил еротичните си фантазии, а да разкриеш някоя от тях, по възможност все още неосъществена. | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 14 Юли 2009, 17:31 | |
| Виж ..аз даже въпроса ти не разбрах..каму ли да ми мине през главата да се възползвам от някоя жена Единственото използване ..е тва на жена ми..за да имам наследник | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 14 Юли 2009, 17:38 | |
| 10. Наранявал ли си съзнателно жена? (Физически или психически?) | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 14 Юли 2009, 17:46 | |
| - Фрина написа:
- 10. Наранявал ли си съзнателно жена? (Физически или психически?)
По-скоро..мен са ме наранявали Един път съм удрял жена..шамар..в 5 клас ..защото тя ми удари два | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Интервюююююююю | |
| |
|
| |
| Интервюююююююю | |
|