| С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! | |
|
+17Сузито Принцеса desi slava Любов sahara gergana1958 Божествена mmilityy Lady Marmalad BilyAna evita Фрина ЗАХАР ШОКОЛАД Никита natali T.N.T 21 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 12:20 | |
| - gergana1958 написа:
- Фрина написа:
- gergana1958 написа:
- МНого ми стана приятно като отворих форума и видях токова красиви, романтични и носталгични кадри...
това беше моята идея.....
Великолепни кадри беше избрала Гери... И това допълнение под снимките... Перфектна беше... Аз избрах, другия ми фаворит , защото обичам щастливя край....А и Крис е срахотна с тази премяна.... На тези конкурси аз се забавлявам, приятни са чувствата който изпитвам.
Да не прозвучи ..., но аз съм много отговорен човек и подхождам много сериозна към всичко, а и с компа съм на Вие на куб.... Това изобщо не е вярано... А и ти непрекъснато се равиваш. Много си оригинална, както съм казвала и много, ама много се радвам, че дойде тук при нас... | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 12:25 | |
| - gergana1958 написа:
- Няма нищо Фрина.
Сина ми идва със снахата , а ние не сме я виждали, а аличка септември си отива..
И ние с дядото оставаме сами.. О, разбирам... Много ще ви е мъчно... Те в чужбина ще се, нали? Искрено ти съчуствам. Знам как й е на майка ми ... Но нали, все за доброто на децата.... Мисли позитивно! Знам, че го правиш... Ще е трудно....Но като знаеш, че там са добре, ще ти става по-леко... А като си идват, всичко ще е празник .... | |
|
| |
Фрина Модератор
| |
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 12:29 | |
| - Крис написа:
- gergana1958 написа:
- Момичета много ми е приятно ,
но трябва да ставам.
Лек ден на всички!
До довечера.. Чао Гери,лек ден! То..и аз ще ставам след малко,че да измия съдовете. После ,като стане Влади ще го водя на консултация, да видим дали не е отслабнал. Нищо не яде,само кисело млеко с бисквити Чат-пат някое саламче или доматче..ужас. Крис, Теди също нищо не яде... А сега ,през лятото, още по-малко.... само кашкавалки....какво да се прави... Стискам палци на консултатицята, после се отчети .... Гери, приятен ден!!! | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 12:33 | |
| - Фрина написа:
- Крис написа:
- Фрина,аз харесвам мургава кожа,дъщеря ми се е метнала в това отношение на баща си ,а аз съм много щастлива от този факт.
Преди целогодишно ходех на солариум.. колко пари съм хвърлила там..не ми се мисли. Но сега вече не!!! Мъжо ми си ме харесва и бяла,това е най-важното. Е, това исках да чуя .... Другата година,като отидем на моренцето ще се пекна малко, дано не изгоря пак, че предния път два дни се пекох.. четири дни се лекувах
Ами за Влади вече започнах да се притеснявам..от два месеца кажи-речи е на кисело млеко и бисквити. Не си взима необходимото относно витамини и други подобни вещества. Дали да не му давам нещо на хапчета,сиропи.. Днес ще питам педиатъра и ще видим, че и плодове с триста зора му давам. Нищо не иска. Фрина,ставам. Лек ден ти пожелавам. | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 12:47 | |
| И на теб лек ден, Крис | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
Брой мнения : 4992 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : В разни кръстословици!
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 13:23 | |
| | |
|
| |
natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 13:37 | |
| Тука ли сте | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
Брой мнения : 4992 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : В разни кръстословици!
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 13:42 | |
| аз съм тук..аа все едно ме няма дрема напълних басейна на малката на терасата да се занимава и да ме остави на мира че взимам давам | |
|
| |
Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
| |
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 13:47 | |
| то и аз ще ставам ще ходя на пера ..по-точно пералнята но... | |
|
| |
natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| |
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 13:58 | |
| ние няма да излизаме сега едно че е много топло вече друго че като ме напече слънцето ще се разкапа тотално и няма да имам сили да я гоня довечера ако слуша и ако спи наобед | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 16:49 | |
| И ние не излизахме по същата причина, Лейди ... И аз на терасата сложих басейчето ... и така... Трябва да мислим нова тема... Гледам, много бавно се движим... Моя приятел ТНТ още не се е вяснал, да каже едно здравей ... като гледам как вървят нещата предлагам следния вариан за тема... Лято вън кипи, в СПАМА сме сами... или Лятото навън кипи, СПАМиме сами или Всички са навън, уви - СПАМиме сами ... или Лятно време е, уви -Спамиме самиВсеки бага на море - в СПАМА съм сама, добре
Последната промяна е направена от Фрина на Вто 07 Юли 2009, 17:44; мнението е било променяно общо 3 пъти | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 17:06 | |
| на мен всички заглавие ми харесват така че | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 17:22 | |
| И Биляна никаква я нама | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 17:23 | |
| Лейди, кое заглавие да сложа? Може да доизмислим някое, да го видоизменим... Как мислиш? | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 17:26 | |
| неНека още някой с епояви, да каже | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 17:29 | |
| Ако никой не се включи ще открия следната спамова тема " Самър тайм, в СПАМА всеки си говри сам".... | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 18:18 | |
| | |
|
| |
desi slava AVAФен
Брой мнения : 1296 Регистриран : 26.04.2009
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 18:33 | |
| Здравейте А моите щерки така са свикнали при педи, че си сядат върху нея, пипат си където им падне, абе общо взето все едно сме си в къщи, а малката като чакаме пред кабинета, види ли коя да е отворена врата на лекар и се пъха вътре | |
|
| |
desi slava AVAФен
Брой мнения : 1296 Регистриран : 26.04.2009
| |
| |
gergana1958 AVAФен
Брой мнения : 1031 Регистриран : 26.05.2009
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 18:44 | |
| - Фрина написа:
- gergana1958 написа:
- Няма нищо Фрина.
Сина ми идва със снахата , а ние не сме я виждали, а аличка септември си отива..
И ние с дядото оставаме сами..
О, разбирам... Много ще ви е мъчно... Те в чужбина ще се, нали? Искрено ти съчуствам. Знам как й е на майка ми ... Но нали, все за доброто на децата.... Мисли позитивно! Знам, че го правиш... Ще е трудно....Но като знаеш, че там са добре, ще ти става по-леко... А като си идват, всичко ще е празник .... Taka e .... Важно е детето да е добре..... А ние с дядото ще свикнем , човек знае и две и двеста... | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 18:48 | |
| - desi slava написа:
- Здравейте
А моите щерки така са свикнали при педи, че си сядат върху нея, пипат си където им падне, абе общо взето все едно сме си в къщи, а малката като чакаме пред кабинета, види ли коя да е отворена врата на лекар и се пъха вътре Ох,нямам късмет ,като твоя Дъщеря ми ,като беше малка риташе наред щом видеше бяла манта , сега и малчо много плаче,чак се тресе миличкото от плач. Много ми е жал,ама няма начин. Чудя се дали ако си сменя лекаря с лекарка ще минават прегледите" по-безболезнено" ..съмнявам се,вече "вредата" е нанесена. | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 19:11 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 19:14 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 19:15 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 19:15 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 19:21 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! | |
| |
|
| |
| С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! | |
|