| С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! | |
|
+17Сузито Принцеса desi slava Любов sahara gergana1958 Божествена mmilityy Lady Marmalad BilyAna evita Фрина ЗАХАР ШОКОЛАД Никита natali T.N.T 21 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Пон 06 Юли 2009, 12:56 | |
| - Фрина написа:
- Много ми липсвахте всички, да знаете... А сега ме посрещате в чудесни премени... Романтични и красиви... Да знаете само колко трудно ми беше да избера при гласуването.... Прекрасни сте всички... Виждам, че има и нов фотошоп конкурс, ще видя дали ще сколасам да направя кентавър... Иначе от предния конкурс, да поздравя Никита за чудесната победа за къщата на дховете и статуята... Прекрасни работи, наиситна!!!! Браво!!! ... И аз на къщата добре съм се представила, гледам , 2-ро и трето място ... За съжаление не можах да пиша кои са моите... Никита, наистина, чудесни работи, миличка....
Благодаря ти Фрина! И ти си се справила чудесно...ПОЗДРАВЛЕНИЯ! Ще отключа темата да си напишеш кои са твоите и накрая ще напиша кое на кой е... | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Пон 06 Юли 2009, 12:57 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Пон 06 Юли 2009, 13:01 | |
| - Никита написа:
- Фрина написа:
- Много ми липсвахте всички, да знаете... А сега ме посрещате в чудесни премени... Романтични и красиви... Да знаете само колко трудно ми беше да избера при гласуването.... Прекрасни сте всички... Виждам, че има и нов фотошоп конкурс, ще видя дали ще сколасам да направя кентавър... Иначе от предния конкурс, да поздравя Никита за чудесната победа за къщата на дховете и статуята... Прекрасни работи, наиситна!!!! Браво!!! ... И аз на къщата добре съм се представила, гледам , 2-ро и трето място ... За съжаление не можах да пиша кои са моите... Никита, наистина, чудесни работи, миличка....
Благодаря ти Фрина! И ти си се справила чудесно...ПОЗДРАВЛЕНИЯ! Ще отключа темата да си напишеш кои са твоите и накрая ще напиша кое на кой е... Благодая ! Добре , ще напиша ... | |
|
| |
Никита Модератор
| |
| |
Принцеса AVAФен
Брой мнения : 1410 Регистриран : 26.04.2009 Послание : някъде там
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Пон 06 Юли 2009, 17:28 | |
| ДОБЪР ДЕН ИМА ЛИ НЯКОЙ ТУК | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
| |
natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Пон 06 Юли 2009, 18:10 | |
| | |
|
| |
natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Пон 06 Юли 2009, 18:11 | |
| Има ли някой | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Пон 06 Юли 2009, 18:12 | |
| | |
|
| |
natali Фотошопър
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Пон 06 Юли 2009, 18:15 | |
| | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Пон 06 Юли 2009, 18:20 | |
| | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
Брой мнения : 4992 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : В разни кръстословици!
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Пон 06 Юли 2009, 20:56 | |
| и аз се завърнах | |
|
| |
natali Фотошопър
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Пон 06 Юли 2009, 21:17 | |
| - Lady Marmalad написа:
- и аз се завърнах
Здравей Как изкарахте предполагам супер,нали | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
Брой мнения : 4992 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : В разни кръстословици!
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Пон 06 Юли 2009, 21:24 | |
| | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Пон 06 Юли 2009, 21:25 | |
| - Lady Marmalad написа:
- и аз се завърнах
Оооо верно бе Лейдииии,ти щеше да ходиш на моренцето... Добре ли си изкарахте? | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Пон 06 Юли 2009, 21:27 | |
| да идеално макар и за кратко август месец пак...за по-дълго | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Пон 06 Юли 2009, 21:27 | |
| Бравос, лЕЙди!!! Къде и за колков реме беше на моренце? | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Пон 06 Юли 2009, 21:29 | |
| оооооооо Фрина бяхме за 3 дни-петък..събота и неделя на Слънчев бряг да си починем..без детенце след няма и месец пак..с дететнце за по-дълго ти как изкара | |
|
| |
Никита Модератор
| |
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Пон 06 Юли 2009, 21:36 | |
| Доволна съм и аз, Лейди. Теди много хареса морето. Искаше да е непрекъснато вътре и когато не беше , се налагаше татко му да го носи на рамене... Важен си е , какво да се прави. На плаж ходихме 4 дни, когато дойде и мъжа ми. Иначе, разходки и много полезни дейности свършихме... И ми беше приятно и уютно, че си бях при мама и тати | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Пон 06 Юли 2009, 21:55 | |
| Къде се изпокрихте всички... ..и T.N.T. го няма тази вечер още... ...че и още доста народ не се е появявал скоро... Савана я няма... Сузи... къде си.... | |
|
| |
natali Фотошопър
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Пон 06 Юли 2009, 22:05 | |
| Аз съм тука но нямам много време да пиша че малката само ми мрънка на главата и батко й и той ме ядосва-аз съм направо за темата Оплачи се | |
|
| |
Никита Модератор
| |
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 00:25 | |
| | |
|
| |
natali Фотошопър
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 01:50 | |
| | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 01:54 | |
| ...аааа влиза няколко пъти... ...видях го... ама явно наистина не му се пише... | |
|
| |
natali Фотошопър
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 02:06 | |
| | |
|
| |
Никита Модератор
| |
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 11:48 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
| |
gergana1958 AVAФен
Брой мнения : 1031 Регистриран : 26.05.2009
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 11:52 | |
| Добро утро!
Фрина добре дошла! | |
|
| |
gergana1958 AVAФен
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 11:52 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 11:55 | |
| Добро да е Гери,как си? Малката кукла Алекс слуша ли? Владимир ме прави луда ..по цял ден,снощи пак е заспал в 1ч и предната вечер също.
Фрина ,как мина почивката,почерня ли? | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 11:59 | |
| Как сте, момичета? Двете ми фаворитки за конкурса... МНого ми стана приятно като отворих форума и видях токова красиви, романтични и носталгични кадри.... | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 12:04 | |
| ПОчивката мина страхотно.... При мама и тати - глезотии, какво да ти кажа, Крис... Но беше много ползотворна.... Ходихме 4 дни на плаж само, когато любими дойде. Теди много хареса морето и искаше през цялото време да цопка вътре. Аз , естествено, не почернях, освен от разходките. Кожата ми е много бяла, та се мажа много.... Теди вече заспива само с гушкане, както знаете, преди заспиваше като малко бебе в количката... Но , определено заспива по-късно сега... снощи до 11.30 и той откара... Но определено по-рядко се буди нощем... Май наиситна има връзка с кърменето... Аз го и отбих в Бургас... Абе, много ползотворна почивака .. Но, определно се затъжих за вас | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
gergana1958 AVAФен
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 12:06 | |
| Привет Крис!
От страна на Аличка нямам проблели, вече дойде времето за което си бехме говорили мнооого отдава и на мен ми е притеснено... Знам ,че ще се справя, но нали знаеш как е.... | |
|
| |
gergana1958 AVAФен
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 12:07 | |
| Фрина , винаги е хубаво при мама и при тати, де да можех и аз да отида... | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 12:09 | |
| - Фрина написа:
- ПОчивката мина страхотно.... При мама и тати - глезотии, какво да ти кажа, Крис... Но беше много ползотворна....
Ходихме 4 дни на плаж само, когато любими дойде. Теди много хареса морето и искаше през цялото време да цопка вътре. Аз , естествено, не почернях, освен от разходките. Кожата ми е много бяла, та се мажа много....
Теди вече заспива само с гушкане, както знаете, преди заспиваше като малко бебе в количката... Но , определено заспива по-късно сега... снощи до 11.30 и той откара... Но определено по-рядко се буди нощем... Май наиситна има връзка с кърменето... Аз го и отбих в Бургас... Абе, много ползотворна почивака ..
Но, определно се затъжих за вас Браво на Теди! И аз съм много бяла,не почернявам,а първо задължително изгарям.. независимо ,че се мажа с най -високия фактор плажно масло. Това ,е закон при мен. А ако знаеш ,как не харесвам бялата си кожа..Влади е снежинка,като мен. Много ме е яд ,мъж с бяла кожа
И на нас ми стана мъчно за тебе,чаках те да се върнеш! | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 12:09 | |
| Крис, Теди проходи ан1г. и 2 месеца, но беше готов много по-рано. Искаше до последно да го държим за ръчичка, същата раБОТА КАТО при ВАС...Сега, ела да го видиш, не иска изобщо да го държим за ръка... Сам ходи, където си иска, като свободен електрон. Без количка не мога да изляза, защото трябва само да го нося, ако искам да ида там, където съм решила, ане където той ... Каката, разбирам те напълно... Пуберитетттттттттттт... иииииииииии Бебе........... Трудна работа, Крис... | |
|
| |
gergana1958 AVAФен
| МНого ми стана приятно като отворих форума и видях токова красиви, романтични и носталгични кадри...
това беше моята идея..... | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 12:10 | |
| | |
|
| |
gergana1958 AVAФен
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 12:11 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 12:12 | |
| - gergana1958 написа:
- Привет Крис!
От страна на Аличка нямам проблели, вече дойде времето за което си бехме говорили мнооого отдава и на мен ми е притеснено... Знам ,че ще се справя, но нали знаеш как е.... За какво говориш, Гери? Да не би дъщеря ти да се връща окончателно и да трябва да не сте вече постоянно с Алечка... Извинявай, май съм любопитна... | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 12:14 | |
| - gergana1958 написа:
- МНого ми стана приятно като отворих форума и видях токова красиви, романтични и носталгични кадри...
това беше моята идея..... Великолепни кадри беше избрала Гери... И това допълнение под снимките... Перфектна беше... Аз избрах, другия ми фаворит , защото обичам щастливя край....А и Крис е срахотна с тази премяна.... | |
|
| |
gergana1958 AVAФен
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 12:15 | |
| Няма нищо Фрина.
Сина ми идва със снахата , а ние не сме я виждали, а аличка септември си отива..
И ние с дядото оставаме сами.. | |
|
| |
gergana1958 AVAФен
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 12:17 | |
| - Фрина написа:
- gergana1958 написа:
- МНого ми стана приятно като отворих форума и видях токова красиви, романтични и носталгични кадри...
това беше моята идея.....
Великолепни кадри беше избрала Гери... И това допълнение под снимките... Перфектна беше... Аз избрах, другия ми фаворит , защото обичам щастливя край....А и Крис е срахотна с тази премяна.... На тези конкурси аз се забавлявам, приятни са чувствата който изпитвам.
Да не прозвучи ..., но аз съм много отговорен човек и подхождам много сериозна към всичко, а и с компа съм на Вие на куб.... | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 12:18 | |
| - Крис написа:
И аз съм много бяла,не почернявам,а първо задължително изгарям.. независимо ,че се мажа с най -високия фактор плажно масло. Това ,е закон при мен. А ако знаеш ,как не харесвам бялата си кожа..Влади е снежинка,като мен. Много ме е яд ,мъж с бяла кожа
И на нас ми стана мъчно за тебе,чаках те да се върнеш! [/i] Крис, аз вече съм много тренирана и не изгарям... Просто не стоя толкова много на слънце както преди .... Иначе, аз много харесвам всичко в себе си, включително бялата си кожа ... Но определено бялата кожа е по-проблемна... Вляди ще стане страхотен мъж!!!! Помни ми думата.... Нищо, че е бял... Мъжествеността не идва от кожата....Не знам, аз пък харесвам бяла кожа. Мъжът ми е тъмен -черни очи и черна коса, а е с бяла кожа... Мислех се преди, че това съчетание хич не бива... Но питай ме сега, има ли по-красив от него | |
|
| |
gergana1958 AVAФен
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! Вто 07 Юли 2009, 12:18 | |
| Момичета много ми е приятно , но трябва да ставам.
Лек ден на всички!
До довечера.. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! | |
| |
|
| |
| С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! | |
|