AVAdiary
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AVAdiary

ПАНАИР НА СУЕТАТА

ИндексPortalПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !

Go down 
+17
Сузито
Принцеса
desi slava
Любов
sahara
gergana1958
Божествена
mmilityy
Lady Marmalad
BilyAna
evita
Фрина
ЗАХАР
ШОКОЛАД
Никита
natali
T.N.T
21 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20  Next
АвторСъобщение
Никита
Модератор
Модератор
Никита

Брой мнения : 4507
Регистриран : 13.04.2009
Послание : някъде и навсякъде

С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyПон 06 Юли 2009, 12:56

Фрина написа:
Много ми липсвахте всички, да знаете... А сега ме посрещате в чудесни премени... Романтични и красиви... Да знаете само колко трудно ми беше да избера при гласуването.... Прекрасни сте всички... Виждам, че има и нов фотошоп конкурс, ще видя дали ще сколасам да направя кентавър... Иначе от предния конкурс, да поздравя Никита за чудесната победа за къщата на дховете и статуята... Прекрасни работи, наиситна!!!! Браво!!! cheers ... И аз на къщата добре съм се представила, гледам Wink , 2-ро и трето място Wink... За съжаление не можах да пиша кои са моите... Никита, наистина, чудесни работи, миличка....
Благодаря ти Фрина! С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 992290
И ти си се справила чудесно...ПОЗДРАВЛЕНИЯ!
Ще отключа темата да си напишеш кои са твоите
и накрая ще напиша кое на кой е... Wink
Върнете се в началото Go down
Никита
Модератор
Модератор
Никита

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyПон 06 Юли 2009, 12:57

desi slava написа:
Хайде аз ставам
да свърша малко работа
Лек ден, момичета sunny
Лек ден и на теб! sunny flower
Фрина
Модератор
Модератор
Фрина

Брой мнения : 8407
Регистриран : 22.04.2009
Послание : Там, където има ЛЮБОВ...

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyПон 06 Юли 2009, 13:01

Никита написа:
Фрина написа:
Много ми липсвахте всички, да знаете... А сега ме посрещате в чудесни премени... Романтични и красиви... Да знаете само колко трудно ми беше да избера при гласуването.... Прекрасни сте всички... Виждам, че има и нов фотошоп конкурс, ще видя дали ще сколасам да направя кентавър... Иначе от предния конкурс, да поздравя Никита за чудесната победа за къщата на дховете и статуята... Прекрасни работи, наиситна!!!! Браво!!! cheers ... И аз на къщата добре съм се представила, гледам Wink , 2-ро и трето място Wink... За съжаление не можах да пиша кои са моите... Никита, наистина, чудесни работи, миличка....
Благодаря ти Фрина! С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 992290
И ти си се справила чудесно...ПОЗДРАВЛЕНИЯ!
Ще отключа темата да си напишеш кои са твоите
и накрая ще напиша кое на кой е... Wink

Благодая С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 992290 !
Добре Smile, ще напиша Smile...
Никита
Модератор
Модератор
Никита

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyПон 06 Юли 2009, 13:26

И аз го написах... С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 936603 С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 267748
Принцеса
AVAФен
AVAФен
Принцеса

Брой мнения : 1410
Регистриран : 26.04.2009
Послание : някъде там

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyПон 06 Юли 2009, 17:28

ДОБЪР ДЕН ИМА ЛИ НЯКОЙ ТУК
Любов
Модератор
Модератор
Любов

Брой мнения : 7015
Регистриран : 12.04.2009
Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyПон 06 Юли 2009, 17:58

ФРИНА С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 992290
ДОБРЕ ДОШЛА!!!! flower
natali
Фотошопър
Фотошопър
natali

Брой мнения : 3871
Послание : Там....където всичко е възможно

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyПон 06 Юли 2009, 18:10

Крис написа:
ФРИНА С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 992290
ДОБРЕ ДОШЛА!!!! flower
И от мен С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 992290 Липсваше ни С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 362500
natali
Фотошопър
Фотошопър
natali

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyПон 06 Юли 2009, 18:11

Има ли някой Suspect
Никита
Модератор
Модератор
Никита

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyПон 06 Юли 2009, 18:12

дааааааа имаааа Laughing Laughing Laughing
natali
Фотошопър
Фотошопър
natali

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyПон 06 Юли 2009, 18:15

Никита написа:
cheers Привет lol! Как си,какво си правиш-аз ще се пробвам за митологичното същество пък да видим какво ще направя все нямах време но днеска вече ще се постарая Laughing
Никита
Модератор
Модератор
Никита

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyПон 06 Юли 2009, 18:20

natali написа:
Никита написа:
cheers Привет lol! Как си,какво си правиш-аз ще се пробвам за митологичното същество пък да видим какво ще направя все нямах време но днеска вече ще се постарая Laughing
Благодаря добре съм,Нат...вече мисля да мръдна малко от компа че от сутрината не съм ставала... Wink Laughing
...пусках темата...чета на ред...мъчих се да поработя,ама нещо не ми се отдале... Laughing
Lady Marmalad
Модератор
Модератор
Lady Marmalad

Брой мнения : 4992
Регистриран : 11.04.2009
Послание : В разни кръстословици!

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyПон 06 Юли 2009, 20:56

afro и аз се завърнах
natali
Фотошопър
Фотошопър
natali

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyПон 06 Юли 2009, 21:17

Lady Marmalad написа:
afro и аз се завърнах
Здравей lol! Как изкарахте Laughing предполагам супер,нали Laughing
Lady Marmalad
Модератор
Модератор
Lady Marmalad

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyПон 06 Юли 2009, 21:24

natali написа:
Lady Marmalad написа:
afro и аз се завърнах
Здравей lol! Как изкарахте Laughing предполагам супер,нали Laughing
правилно предполагаш Laughing Laughing Laughing
Никита
Модератор
Модератор
Никита

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyПон 06 Юли 2009, 21:25

Lady Marmalad написа:
afro и аз се завърнах
Оооо верно бе Лейдииии,ти щеше да ходиш на моренцето...
Добре ли си изкарахте? Laughing
Lady Marmalad
Модератор
Модератор
Lady Marmalad

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyПон 06 Юли 2009, 21:27

да идеално макар и за кратко
август месец пак...за по-дълго cat
Фрина
Модератор
Модератор
Фрина

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyПон 06 Юли 2009, 21:27

Бравос, лЕЙди!!! Къде и за колков реме беше на моренце?
Lady Marmalad
Модератор
Модератор
Lady Marmalad

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyПон 06 Юли 2009, 21:29

оооооооо Фрина
бяхме за 3 дни-петък..събота и неделя
на Слънчев бряг
да си починем..без детенце
след няма и месец пак..с дететнце за по-дълго Basketball
ти как изкара
Никита
Модератор
Модератор
Никита

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyПон 06 Юли 2009, 21:35

Lady Marmalad написа:
оооооооо Фрина
бяхме за 3 дни-петък..събота и неделя
на Слънчев бряг
да си починем..без детенце
след няма и месец пак..с дететнце за по-дълго Basketball
ти как изкара
..оххх как и аз искам някой да вземе детенце за няколко дни,а ние да отидем някъде... Crying or Very sad
Фрина
Модератор
Модератор
Фрина

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyПон 06 Юли 2009, 21:36

Доволна съм и аз, Лейди. Smile Теди много хареса морето. Искаше да е непрекъснато вътре и когато не беше , се налагаше татко му да го носи на рамене... Важен си е , какво да се прави. На плаж ходихме 4 дни, когато дойде и мъжа ми. Иначе, разходки и много полезни дейности свършихме... И ми беше приятно и уютно, че си бях при мама и тати Wink
Никита
Модератор
Модератор
Никита

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyПон 06 Юли 2009, 21:55

Къде се изпокрихте всички... Rolling Eyes
..и T.N.T. го няма тази вечер още... Crying or Very sad
...че и още доста народ не се е появявал скоро...
Савана я няма... Rolling Eyes Сузи... къде си.... Crying or Very sad
natali
Фотошопър
Фотошопър
natali

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyПон 06 Юли 2009, 22:05

Аз съм тука но нямам много време да пиша че малката само ми мрънка на главата и батко й и той ме ядосва-аз съм направо за темата Оплачи се С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 630188
Никита
Модератор
Модератор
Никита

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyПон 06 Юли 2009, 22:21

natali написа:
Аз съм тука но нямам много време да пиша че малката само ми мрънка на главата и батко й и той ме ядосва-аз съм направо за темата Оплачи се С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 630188
С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 630188 ...и моят е същият... не ме оставя за секунда...
Никита
Модератор
Модератор
Никита

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyВто 07 Юли 2009, 00:25

С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 773235 С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 773235 С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 773235 ....ша са караме,ейййй....
natali
Фотошопър
Фотошопър
natali

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyВто 07 Юли 2009, 01:50

Никита написа:
С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 773235 С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 773235 С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 773235 ....ша са караме,ейййй....
Присъединявам се към тебе С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 706613 Ма наистина след нас никой не е писал-и T.N.T не се вясна цял ден scratch сигурно си връща Laughing щот никой не пише Suspect
Никита
Модератор
Модератор
Никита

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyВто 07 Юли 2009, 01:54

...аааа влиза няколко пъти... Crying or Very sad ...видях го... Razz
ама явно наистина не му се пише... Rolling Eyes
natali
Фотошопър
Фотошопър
natali

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyВто 07 Юли 2009, 02:06

Никита написа:
...аааа влиза няколко пъти... Crying or Very sad ...видях го... Razz
ама явно наистина не му се пише... Rolling Eyes
Милия той-като няма с кой да си пише и се отказва No

Малкия заспа ли-ние вече заспахме,но баткото още не е и след малко ще го шамаря вече Twisted Evil Поне настана малко тишина да си почина Laughing че луднах днеска affraid
Никита
Модератор
Модератор
Никита

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyВто 07 Юли 2009, 02:23

оффф още не сме заспали и само ме ядосва... Laughing
..а пък и на мен вече ще ми вземат компа...
след цял ден стояне на него...ще трябва да го освободя... Crying or Very sad
ама утре съм пак на линия... Wink Laughing Laughing Laughing
Лека нощ мен! flower
Фрина
Модератор
Модератор
Фрина

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyВто 07 Юли 2009, 11:48

Добро утро! Very Happy

Приятен и ползотворен ден пожелавам на всички! С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 248386

Надявам се моя приятел TNT, днес да се появи... Sad I love you
Любов
Модератор
Модератор
Любов

Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyВто 07 Юли 2009, 11:51

Добро утро Фрина ! flower
gergana1958
AVAФен
AVAФен
gergana1958

Брой мнения : 1031
Регистриран : 26.05.2009

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyВто 07 Юли 2009, 11:52

Добро утро!

Фрина добре дошла!
gergana1958
AVAФен
AVAФен
gergana1958

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyВто 07 Юли 2009, 11:52

Крис добро утро!
Любов
Модератор
Модератор
Любов

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyВто 07 Юли 2009, 11:55

Добро да е Гери,как си?
Малката кукла Алекс слуша ли?
Владимир ме прави луда ..по цял ден,снощи пак е заспал в 1ч и предната вечер също.

Фрина ,как мина почивката,почерня ли?
Фрина
Модератор
Модератор
Фрина

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyВто 07 Юли 2009, 11:59

Как сте, момичета? Very Happy

Двете ми фаворитки за конкурса...

МНого ми стана приятно като отворих форума и видях токова красиви, романтични и носталгични кадри.... sunny
Фрина
Модератор
Модератор
Фрина

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyВто 07 Юли 2009, 12:04

ПОчивката мина страхотно.... При мама и тати - глезотии, какво да ти кажа, Крис... Но беше много ползотворна....

Ходихме 4 дни на плаж само, когато любими дойде. Теди много хареса морето и искаше през цялото време да цопка вътре. Аз , естествено, не почернях, освен от разходките. Кожата ми е много бяла, та се мажа много....

Теди вече заспива само с гушкане, както знаете, преди заспиваше като малко бебе в количката... Но , определено заспива по-късно сега... снощи до 11.30 и той откара... Но определено по-рядко се буди нощем... Май наиситна има връзка с кърменето... Аз го и отбих в Бургас... Абе, много ползотворна почивака Smile..

Но, определно се затъжих за вас I love you
Любов
Модератор
Модератор
Любов

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyВто 07 Юли 2009, 12:05

Аз съм добре,малко съм нервна тия дни,но ще ми мине.. Laughing
Влади още не е проходил,но за една ръчичка се водим по цял ден.
не стои в проходилка,нито седнал..все тича.
Като проходи сам ще ме довърши. Laughing
Енергия кипи в него в излишък даже....
каката си продължава с фасоните..пубертетски работи..
такива неща са при мен.
gergana1958
AVAФен
AVAФен
gergana1958

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyВто 07 Юли 2009, 12:06

Привет Крис!

От страна на Аличка нямам проблели,
вече дойде времето за което си бехме говорили мнооого отдава
и на мен ми е притеснено...
Знам ,че ще се справя,
но нали знаеш как е....
gergana1958
AVAФен
AVAФен
gergana1958

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyВто 07 Юли 2009, 12:07

Фрина ,
винаги е хубаво при мама и при тати,
де да можех и аз да отида...
Любов
Модератор
Модератор
Любов

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyВто 07 Юли 2009, 12:09

Фрина написа:
ПОчивката мина страхотно.... При мама и тати - глезотии, какво да ти кажа, Крис... Но беше много ползотворна....

Ходихме 4 дни на плаж само, когато любими дойде. Теди много хареса морето и искаше през цялото време да цопка вътре. Аз , естествено, не почернях, освен от разходките. Кожата ми е много бяла, та се мажа много....

Теди вече заспива само с гушкане, както знаете, преди заспиваше като малко бебе в количката... Но , определено заспива по-късно сега... снощи до 11.30 и той откара... Но определено по-рядко се буди нощем... Май наиситна има връзка с кърменето... Аз го и отбих в Бургас... Абе, много ползотворна почивака Smile..

Но, определно се затъжих за вас I love you
Браво на Теди! cheers
И аз съм много бяла,не почернявам,а първо задължително изгарям..
независимо ,че се мажа с най -високия фактор плажно масло.
Това ,е закон при мен.
А ако знаеш ,как не харесвам бялата си кожа..Влади е снежинка,като мен.
Много ме е яд ,мъж с бяла кожа Evil or Very Mad

И на нас ми стана мъчно за тебе,чаках те да се върнеш! cheers
Фрина
Модератор
Модератор
Фрина

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyВто 07 Юли 2009, 12:09

Крис, Теди проходи ан1г. и 2 месеца, но беше готов много по-рано. Искаше до последно да го държим за ръчичка, същата раБОТА КАТО при ВАС...Сега, ела да го видиш, не иска изобщо да го държим за ръка... Сам ходи, където си иска, като свободен електрон. Без количка не мога да изляза, защото трябва само да го нося, ако искам да ида там, където съм решила, ане където той С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 267748 ...

Каката, разбирам те напълно... Пуберитетттттттттттт... иииииииииии Бебе........... Трудна работа, Крис...
gergana1958
AVAФен
AVAФен
gergana1958

МНого ми стана приятно като отворих форума и видях токова красиви, романтични и носталгични кадри...

това беше моята идея.....
Любов
Модератор
Модератор
Любов

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyВто 07 Юли 2009, 12:10

gergana1958 написа:
Привет Крис!

Знам ,че ще се справя,
но нали знаеш как е....
С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 992290 С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 992290 С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 992290
Знам ,че ще се справиш! flower
gergana1958
AVAФен
AVAФен
gergana1958

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyВто 07 Юли 2009, 12:11

Крис написа:
gergana1958 написа:
Привет Крис!

Знам ,че ще се справя,
но нали знаеш как е....
С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 992290 С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 992290 С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 992290
Знам ,че ще се справиш! flower

Аз съм почти готова...
Фрина
Модератор
Модератор
Фрина

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyВто 07 Юли 2009, 12:12

gergana1958 написа:
Привет Крис!

Знам ,че ще се справя,
но нали знаеш как е....

За какво говориш, Гери? Да не би дъщеря ти да се връща окончателно и да трябва да не сте вече постоянно с Алечка... Idea Извинявай, май съм любопитна...
Фрина
Модератор
Модератор
Фрина

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyВто 07 Юли 2009, 12:14

gergana1958 написа:
МНого ми стана приятно като отворих форума и видях токова красиви, романтични и носталгични кадри...

Великолепни кадри беше избрала Гери... И това допълнение под снимките... Перфектна беше... Аз избрах, другия ми фаворит , защото обичам щастливя край....А и Крис е срахотна с тази премяна....
gergana1958
AVAФен
AVAФен
gergana1958

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyВто 07 Юли 2009, 12:15

Няма нищо Фрина.

Сина ми идва със снахата ,
а ние не сме я виждали,
а аличка септември си отива..

И ние с дядото оставаме сами..
gergana1958
AVAФен
AVAФен
gergana1958

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyВто 07 Юли 2009, 12:17

Фрина написа:
gergana1958 написа:

Великолепни кадри беше избрала Гери... И това допълнение под снимките... Перфектна беше... Аз избрах, другия ми фаворит , защото обичам щастливя край....А и Крис е срахотна с тази премяна....

На тези конкурси аз се забавлявам,
приятни са чувствата който изпитвам.

Да не прозвучи ...,
но аз съм много отговорен човек
и подхождам много сериозна към всичко,
а и с компа съм на Вие на куб....
Любов
Модератор
Модератор
Любов

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyВто 07 Юли 2009, 12:17

gergana1958 написа:
Няма нищо Фрина.

Сина ми идва със снахата ,
а ние не сме я виждали,
а аличка септември си отива..

И ние с дядото оставаме сами..
Не се притеснявай за Алекс,
тя ще е добре.
Тъкмо и вие с мъжа ти ще си починете малко.
Не е лесно да се гледа малко дете. Laughing

За снахата ще чакам да ми пишеш..как е минало. cheers
Фрина
Модератор
Модератор
Фрина

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyВто 07 Юли 2009, 12:18

Крис написа:

И аз съм много бяла,не почернявам,а първо задължително изгарям..
независимо ,че се мажа с най -високия фактор плажно масло.
Това ,е закон при мен.
А ако знаеш ,как не харесвам бялата си кожа..Влади е снежинка,като мен.
Много ме е яд ,мъж с бяла кожа Evil or Very Mad

И на нас ми стана мъчно за тебе,чаках те да се върнеш! cheers[/i]

Крис, аз вече съм много тренирана и не изгарям... Просто не стоя толкова много на слънце както преди С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 267748 .... Иначе, аз много харесвам всичко в себе си, включително бялата си кожа С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 630188 ... Но определено бялата кожа е по-проблемна...

Вляди ще стане страхотен мъж!!!! Помни ми думата.... Нищо, че е бял... Мъжествеността не идва от кожата....Не знам, аз пък харесвам бяла кожа. Мъжът ми е тъмен -черни очи и черна коса, а е с бяла кожа... Мислех се преди, че това съчетание хич не бива... Но питай ме сега, има ли по-красив от него Wink
gergana1958
AVAФен
AVAФен
gergana1958

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 EmptyВто 07 Юли 2009, 12:18

Момичета много ми е приятно ,
но трябва да ставам.

Лек ден на всички!

До довечера..
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !   С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света ! - Page 19 Empty

С усмивка на уста, си СПАМиме в нощта и клюкариме света !
Върнете се в началото 
Страница 19 от 20Иди на страница : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20  Next
 Similar topics
-
» С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта
» Какво сме дали на света ?
» Как би изглеждал света,без съвременната техника?
» Красотата ще спаси света...а Спама ..скуката!
» Какво мислите за края на света-21.12.2012 год.

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
AVAdiary :: Архив :: Заключени теми-
Идете на: