Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Чет 04 Юни 2009, 15:11
Фрина написа:
Маги, приятно пазаруване... После да се похвалиш!
TNT, големи похвали приемаш, гледам за това заглавие ... Нямам думи просто
..заглавието..не е само мое
evita АVAзарибен
Брой мнения : 2011 Регистриран : 13.04.2009 Age : 41 Послание : Някъде там........
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Чет 04 Юни 2009, 15:17
Принцеса написа:
ми време ми не остава какво да праявя пък когато дойда все няма никой
А аз съм си почти по цял ден тука Като пристрастена съм, мъж ми вече ще ме бие
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Чет 04 Юни 2009, 16:00
T.N.T написа:
Фрина написа:
Маги, приятно пазаруване... После да се похвалиш!
TNT, големи похвали приемаш, гледам за това заглавие ... Нямам думи просто
..заглавието..не е само мое
Хайде, хайде сега... Еротичният привкус, заради който именно жъниш аплодисмети, е твой
Върнахме се от разходка сега
Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Чет 04 Юни 2009, 16:08
Здравейте...има ли някой тука...
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Чет 04 Юни 2009, 16:09
Май има
evita АVAзарибен
Брой мнения : 2011 Регистриран : 13.04.2009 Age : 41 Послание : Някъде там........
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Чет 04 Юни 2009, 16:11
Има, има
Фрина Модератор
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Чет 04 Юни 2009, 16:13
Теди, реве пак без причина, защото не иска да простираме по хиляда пъти едни и същи дрехи...
По всяка вероятност ще ни класират за ясла, коеото е огромен шанс, но татко му е категоричен да не го записваме. Аз също не искам, но вероятно ще си навлека проблеми в работата...
Все пак, сигурно ще пътуваме тази седмица с Моя роден град...Така, че ще липсвам известно време тук И така при нас ... Май само се оплаквам
evita АVAзарибен
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Чет 04 Юни 2009, 16:14
Фрина написа:
Теди, реве пак без причина, защото не иска да простираме по хиляда пъти едни и същи дрехи...
По всяка вероятност ще ни класират за ясла, коеото е огромен шанс, но татко му е категоричен да не го записваме. Аз също не искам, но вероятно ще си навлека проблеми в работата...
Все пак, сигурно ще пътуваме тази седмица с Моя роден град...Така, че ще липсвам известно време тук И така при нас ... Май само се оплаквам
Фрий, нали се сещаш, че не го ли запишеш и пуснеш сега, после и да искаш няма да го вземат
Фрина Модератор
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Чет 04 Юни 2009, 16:21
Знам, Еви... Аз защо съм в криза, мислиш. Има още цели 4 деца, които все още не са се записали. ПО всяка вероятност поне едно от тях няма да се запише иииии идваме ниеееее.....
Мдаааа, казано е мисли какво си пожелаваш, че може и да ти се случи...
ПОне да зе запишат всички сега, да имаме още малко време... Примерно, септември, октомри, ако се откаже някой....
Но едва ли, никога не се изпълняват две последователни желания...Ако ме разбираш какво искам да кажа.
Никита Модератор
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Чет 04 Юни 2009, 17:14
Фри,според мен ако ти се отдаде случай го запиши... а пък не е казано че трбва да го пратиш... ще се разбереш с госпожите да му се пази мястото или ще плащаш по някой ден,без да ходите... но така ще имам възможност да го пратиш по-късно...
evita АVAзарибен
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Чет 04 Юни 2009, 17:48
Съгласна съм с Нати. А и не забравяй, че така той ще е сред връсниците си и по-лесно ще свикне с някои неща, а и общува с други деца по-добре ще е за детето ако си свикне да ходи на градина
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Чет 04 Юни 2009, 18:28
evita написа:
Сузито написа:
Добър ден Отивам да готвя,мързи ме лежи ми се, и корема ме боли
И мен ме мързи, а и мен ме боли корема. Егати съвпадението
щото имам гости за това
Фрина Модератор
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Чет 04 Юни 2009, 18:31
Никита, Еви... Благодаря ви! За съжаление половинчати работи не могат да станат, или трябва да тръгне на ясла, аз на работа, или да си го гледам. Няма как да го запиша ( от работата се иска бележка ите ще разберат, че го записвам) а той да не ходи... Както и да е... МНого неприятна ситуация... Да не знае човек как да постъпи... А такъв шанс, какъвто ни се отдава, си е направо благословия, дето се казва... Много , много странно... Ако бяхме 20-ти , щяхме да псуваме и да се ядосваме на несправедливостта ... А сега, като ни опря яйцето... друга песен запяхме... Странни сме , ние хората...
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Чет 04 Юни 2009, 18:34
Фрина написа:
Никита, Еви... Благодаря ви! За съжаление половинчати работи не могат да станат, или трябва да тръгне на ясла, аз на работа, или да си го гледам. Няма как да го запиша ( от работата се иска бележка ите ще разберат, че го записвам) а той да не ходи... Както и да е... МНого неприятна ситуация... Да не знае човек как да постъпи... А такъв шанс, какъвто ни се отдава, си е направо благословия, дето се казва... Много , много странно... Ако бяхме 20-ти , щяхме да псуваме и да се ядосваме на несправедливостта ... А сега, като ни опря яйцето... друга песен запяхме... Странни сме , ние хората...
много си права
evita АVAзарибен
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Чет 04 Юни 2009, 18:42
Сузито написа:
evita написа:
Сузито написа:
Добър ден Отивам да готвя,мързи ме лежи ми се, и корема ме боли
И мен ме мързи, а и мен ме боли корема. Егати съвпадението
щото имам гости за това
И ти ли.... Тия гости са едни от най-досадните, а отгоре на всичко и подраниха при мене, при теб незнам.
evita АVAзарибен
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Чет 04 Юни 2009, 18:43
Фрина написа:
А ти нали се сещаш, че дори да го запишеш сега, детето ще тръгне чак септември
Фрина Модератор
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Чет 04 Юни 2009, 18:50
evita написа:
Фрина написа:
А ти нали се сещаш, че дори да го запишеш сега, детето ще тръгне чак септември
Никита Модератор
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Чет 04 Юни 2009, 18:53
Мен ми е интересно защо ще искат бележка от работата... тях какво ги бърка дали ще ходиш на работа или не... нали си плащаш за това,че детето ходи на градина...
Фрина Модератор
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Чет 04 Юни 2009, 18:56
Никита написа:
Мен ми е интересно защо ще искат бележка от работата... тях какво ги бърка дали ще ходиш на работа или не... нали си плащаш за това,че детето ходи на градина...
При записване се иска бележка ор работодателя, че си в майчиство... Освен това, те колят и бесят. Знаеш ли какви изисквания има. Възползват се от това, че има недостг на места в градините и директорките са като... няма да ти казвам какви...
Никита Модератор
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Чет 04 Юни 2009, 19:00
Ами ако работиш за себе си каква белешка ще им даваш... това са глупости според мен...ама това е все пак в България...
Последната промяна е направена от Никита на Чет 04 Юни 2009, 20:45; мнението е било променяно общо 1 път
Никита Модератор
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Чет 04 Юни 2009, 19:02
Аз изчезвам за малко...
evita АVAзарибен
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Чет 04 Юни 2009, 19:19
Никита написа:
Ами ако работиш за себе си каква белешка ще им даваш... това са глупости според мен...ама това е все пак в България...
При това положение ти искат бележка от НОЙ че се осигурявваш сам
Фрина Модератор
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Чет 04 Юни 2009, 19:49
Мдааааа....
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Чет 04 Юни 2009, 20:07
Никита Модератор
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Чет 04 Юни 2009, 20:46
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Чет 04 Юни 2009, 22:02
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Чет 04 Юни 2009, 22:18
....никой няма ..отивам да тренирам
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Чет 04 Юни 2009, 23:47
..за се натренирах..пак никой няма..поне череши донесете..
gergana1958 AVAФен
Брой мнения : 1031 Регистриран : 26.05.2009
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Пет 05 Юни 2009, 00:33
а бе и ягодки ако са няма да откажа...
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Пет 05 Юни 2009, 00:48
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Пет 05 Юни 2009, 01:35
мерси Тнт кво става май пак сме само двамата ха къде ли са всички
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Пет 05 Юни 2009, 01:43
за череши
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Пет 05 Юни 2009, 02:25
T.N.T написа:
за череши
Сега си хапвам ,но не ги набрах, купих ги от пазара
ЗДрасти!
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Пет 05 Юни 2009, 02:28
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Пет 05 Юни 2009, 02:46
а браво айде сега почерпи ако не беше казал нямаше да забележа не ги гледам тези неща
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Пет 05 Юни 2009, 02:48
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Пет 05 Юни 2009, 02:49
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Пет 05 Юни 2009, 02:50
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
Заглавие: Re: С банан във уста и черешки във ръка.. Спамя..късно вечерта Пет 05 Юни 2009, 03:15