| Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! | |
|
+15МАГИКА CARAMEL ШОКОЛАД evita Принцеса Любов mmilityy sahara ОНИКС BilyAna Фрина Никита Сузито Do not disturb me T.N.T 19 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| |
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 22:22 | |
| Т.Н.Т, наистина ли е по-важно за теб човек да е умен и лош, вместо, простодушен , но добър? | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 22:25 | |
| - Фрина написа:
- Т.Н.Т, наистина ли е по-важно за теб човек да е умен и лош, вместо, простодушен , но добър?
..знаеш ли замислих се..и да ти кажа..вече не е на мода да си добър...защото всеки те мачка...просто така стана живота ..както и на времето беше много добре да си скромен..да ама ..сега скромния стои на последния ред и само наднича.. ..не знам..вчрно е ,че е добре да си добър...но до някаква степен..защото ако си добър и скромен..трябва да живееш на село..да не си сред хора..защото сред тях ще умреш | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 22:31 | |
| Фрииии..стига беееееееееее//// любов или секс.........кво да ти отговоря..за всяко нещо си има време | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 22:33 | |
| - T.N.T написа:
- Фрина написа:
- Т.Н.Т, наистина ли е по-важно за теб човек да е умен и лош, вместо, простодушен , но добър?
..знаеш ли замислих се..и да ти кажа..вече не е на мода да си добър...защото всеки те мачка...просто така стана живота ..както и на времето беше много добре да си скромен..да ама ..сега скромния стои на последния ред и само наднича.. ..не знам..вчрно е ,че е добре да си добър...но до някаква степен..защото ако си добър и скромен..трябва да живееш на село..да не си сред хора..защото сред тях ще умреш За това, че е трудно един добър човек да живее е вярнооо... Но представиси да живееш с лош човек... Който не те съжалява за нищо... Имах нещастието да се влюбя за първи път в много умно момче, но беше доста .... не знам... лош.... Не затова, че не ме обчаше, голяма работа... Той ми нанасяше псехически тормоз и го правеше нарочно, защото беше умен и знаеше каккккккккккккккк | |
|
| |
Фрина Модератор
| |
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 22:40 | |
| Т.Н.Т какво имаше предвид като даде разпнатия Христос, илюстрирайки лъжа? | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 22:42 | |
| ..ще откача..аман от тез балове..живея стещу техникум..и не мога да си прибера колата..на две преки от дома я бях спрял...сега чак я вкарах в гаража ..и малката..баси суетата..2 клас ... а от сега ме тормози..иска да отслабва..и върти велото ....през 5 мин ме пита дали е отслабнала...поне малко..казвам и...О..да..отслабнала си | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 22:44 | |
| - Фрина написа:
- Т.Н.Т какво имаше предвид като даде разпнатия Христос, илюстрирайки лъжа?
..гледайки много филми.. точно за християнството.. всичко е измислено ..а и съм атеист..няма бог..бог е за слабите...да вярват в него..аз нямам нужда..вярвам в себе си | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 22:46 | |
| - T.N.T написа:
- Фрина написа:
..гледайки много филми.. точно за християнството.. всичко е измислено ..а и съм атеист..няма бог..бог е за слабите...да вярват в него..аз нямам нужда..вярвам в себе си Добре, сега рабрах какво имаш предвид. | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 22:46 | |
| | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 22:49 | |
| - Фрина написа:
- T.N.T написа:
- Фрина написа:
..гледайки много филми.. точно за християнството.. всичко е измислено ..а и съм атеист..няма бог..бог е за слабите...да вярват в него..аз нямам нужда..вярвам в себе си Добре, сега рабрах какво имаш предвид. https://www.youtube.com/watch?v=Vx6MdaythGgгледай този филм..Тhe Sеcret | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 22:52 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 22:54 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 22:55 | |
| - T.N.T написа:
- Фрина написа:
- T.N.T написа:
- Фрина написа:
..гледайки много филми.. точно за християнството.. всичко е измислено ..а и съм атеист..няма бог..бог е за слабите...да вярват в него..аз нямам нужда..вярвам в себе си Добре, сега рабрах какво имаш предвид. https://www.youtube.com/watch?v=Vx6MdaythGg
гледай този филм..Тhe Sеcret Каквото и да гледамммм. Все тая.... Аз съм християнка... И не ми трябват логически обяснения или доказателства.... Слаба съм | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 22:58 | |
| - Фрина написа:
- T.N.T написа:
- Фрина написа:
- T.N.T написа:
- Фрина написа:
..гледайки много филми.. точно за християнството.. всичко е измислено ..а и съм атеист..няма бог..бог е за слабите...да вярват в него..аз нямам нужда..вярвам в себе си Добре, сега рабрах какво имаш предвид. https://www.youtube.com/watch?v=Vx6MdaythGg
гледай този филм..Тhe Sеcret
Каквото и да гледамммм. Все тая.... Аз съм християнка... И не ми трябват логически обяснения или доказателства....
Слаба съм ..няма да споря...не може да си нещо...което не съществува... ..а и най-големите убийства и мъчения..е извършила точно тази религия | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 23:02 | |
| Църквата, институцията е едно.... Вярата, съвсем друго.... Да, това не е до спор.... Няма смисъл... Ти ще почиваш на логичски обяснения, аз на вяра... Ти ще говориш за църквата, аз за вярата... Така е приятелю!!! | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 23:03 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 23:05 | |
| Упорит си! Да ги изтегля ли отнякъде? Как да ги гледам? | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 23:06 | |
| - Фрина написа:
- Църквата, институцията е едно.... Вярата, съвсем друго....
Да, това не е до спор.... Няма смисъл... Ти ще почиваш на логичски обяснения, аз на вяра... Ти ще говориш за църквата, аз за вярата...
Така е приятелю!!! ..вярата е друго..аз вярвам в дъщеря си..вярвам в приятелите си..вярвам в човека който ми подава ръка преди да падна..но това е друго... ..не мога да вярвам в няква сила на небето..която същата...ми отнема добре и любими хора..в това ..не | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 23:09 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 23:11 | |
| - T.N.T написа:
- Фрина написа:
- Църквата, институцията е едно.... Вярата, съвсем друго....
Да, това не е до спор.... Няма смисъл... Ти ще почиваш на логичски обяснения, аз на вяра... Ти ще говориш за църквата, аз за вярата...
Така е приятелю!!! ..вярата е друго..аз вярвам в дъщеря си..вярвам в приятелите си..вярвам в човека който ми подава ръка преди да падна..но това е друго... ..не мога да вярвам в няква сила на небето..която същата...ми отнема добре и любими хора..в това ..не Всеки си има своите основания... Всеки разбира нещата по различен начин и ги приема.... Загубата на любим човек е нещо, коеото и аз не мога да разбера и приема... Но се случва.... Но това са различни неща.... Разбирам те... | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 23:12 | |
| Добре, А ти прочети "Майстора и Маргарита" На Михаил Булгаков... | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| |
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 23:15 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 23:16 | |
| | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 23:18 | |
| - Фрина написа:
- Добре, А ти прочети "Майстора и Маргарита" На Михаил Булгаков...
хе..чел съм..ама беше много отдавна ..може да ти е смешно..но чета много..у дома имам голяма библиотека ..не знам колко книги..поне 2000...а и повечето са по тавани и мазета,че няма място къде да ги държа ..даже преди години у дома беше малка библиотека..познати идваха и си избираха книги..и се наложи да ги записвам..че не помня на кого кво давам...така и някои книги не се върнаха ..най ме е яд за един голям том на Френски поети..най- вече заа Франсоа Вион | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 23:20 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 23:22 | |
| - T.N.T написа:
- Фрина написа:
- Добре, А ти прочети "Майстора и Маргарита" На Михаил Булгаков...
хе..чел съм..ама беше много отдавна ..може да ти е смешно..но чета много..у дома имам голяма библиотека ..не знам колко книги..поне 2000...а и повечето са по тавани и мазета,че няма място къде да ги държа ..даже преди години у дома беше малка библиотека..познати идваха и си избираха книги..и се наложи да ги записвам..че не помня на кого кво давам...така и някои книги не се върнаха ..най ме е яд за един голям том на Френски поети..най- вече заа Франсоа Вион Реших, че не си я чел, защото като исках да видя в темата.... ми предостави корица от епизод от филм ... Няма значение Защо да ми е странно... То си личи , че четеш много и по правописа, и 1по изказа...и че си умен и чувствителен Те тези неща си личат | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 23:24 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 23:24 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 23:25 | |
| | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 23:27 | |
| а..и много не се връзва..човек занимаващ се от 30 г със спорт..да чете книги.. ..образа е кух спортист..сричащ.. | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 23:28 | |
| гледам една позната по БТВ..сега..Бягство към победата...пишем в един форум..ще и счупя главата ако падне | |
|
| |
Фрина Модератор
| |
| |
Фрина Модератор
| |
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| |
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 23:34 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 23:37 | |
| Иха, браво на нея ... Хайде, дано победи тогава ... Хайде, приятна вечер! | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 23:37 | |
| | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 23:39 | |
| | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 23:40 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 23:42 | |
| Да, и утре ще пътуваме (ама само за утре, де), та да се затъжите малко за мен, че мнго съм активна ... И досаждам | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 23:43 | |
| Т.Н.Т, виж какво ще кажеш за титлата ми да е смехурина, римува се с фрина? Нещо друго сещаш ли се? Друга идея за мен и моята титла ? | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 23:45 | |
| | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| |
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 23:47 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 23:47 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 23:49 | |
| Чакам си стихчето за лека нощ | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 23:52 | |
| Фрина,Фрина ..смехорина от кон се метна в житните поля но остана с мен искренна,любима и си пишем през деня | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! | |
| |
|
| |
| Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! | |
|