Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 19:29
Сузито написа:
Фрина написа:
Браво, Никита!!!! Аз съм пушила от скука, една година.... Като се запознах с милия, той ме пита, пуша ли?!!! Аз моментално казах, не и оттогава не пуша ... А бях стигнала до кутия на ден...
Любов, момичета, Любов!!!!
е как успя изведнъж да ги спреш, след като си пушила по една кутия малееее браво на вас аз пуша по една кутия и моя мъж и той и луди пари само за цигари даваме
Използвах един грип.... И така. Но и защото бях обещала т.е.бях излъгала и аз не знам защо моя любим, че не пуша .... Имах мотивация, демек
Фрина Модератор
Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 19:30
Т.Н.Т, гол ли си? .... Не се вижда добре ( подписа....................
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 19:31
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 19:32
Сузито написа:
Никита написа:
Сузи,аз ги спирам от раз...иначе ми е по-гадно... ...не мога да ги намалям...как да стане,като и аз пуших по кутия на ден...
е като ги спря от раз не се ли поизнерви лекинко или имаш страшна воля и яки нерви или си инат от класа не те ли сърбяха ръцете да запалиш не те ли дразнеха другите около теб с димящи цигарки оф отивам да пална една
Няма такова нещо...нищо не ме дразни... ..а за ината... май съм инат от класа....
Фрина Модератор
Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 19:34
Сузито написа:
Фрина много китки си окичила да не отиваш на парад
Ами даааа. Не виждаш ли, че съм в парадна униформа?
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 19:35
Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 20:28
Фрина ти пипна ли си подписа или така ми се струва, много жълта тази мацка стана
Никита Модератор
Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 20:29
Да се обича и плоди народа...война да няма само... Аз отивам да си взема детето от градина.
Фрина Модератор
Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 20:31
Никита, колко е голям дечко? Кажи как е на градината после? Боледува ли много ? Ще много ме наплашихааа и взех да откачаммммммммммммм
Фрина Модератор
Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 20:32
Сузито написа:
Фрина ти пипна ли си подписа или така ми се струва, много жълта тази мацка стана
Прежълтях, дааааааааааааааааааа.... Не знаммммммммммммммммм.... Може би ми е лошоооооооооооооо
Никита Модератор
Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 21:18
Фрина написа:
Никита, колко е голям дечко? Кажи как е на градината после? Боледува ли много ? Ще много ме наплашихааа и взех да откачаммммммммммммм
Ники е на 3 г и 4 мес и за сега ми е доста здрав...(да не чува дявола... ) От март ходим на градина и не се е разболявал от там. Но пък и съвсем без болести няма да стане,колкото и да ни се иска... Така че не се притеснявай толкова...
Фрина Модератор
Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 21:21
Просто, Теди е мъничък... И много несамостоятелен още... Ще стане на 2 през септември. исках да го дгледам поне до пролетта. дДа минат гриповете.... И той да поотрасне... Побърквам се вече.... Направо усещам, че не ме свърта....
Превърнах темата в Оплачи се.... Извинявам се и спирам....
Само бодро настровние
Фрина Модератор
Заглавие: Re: Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе! Пет 22 Май 2009, 21:43
Започва записване за участие в конкурс за МЪЖКИ ПРОФИЛ. УЧАСТВАЙТЕ!!!!!!