| Трудно ли взимате решения? | |
|
+12Gti Фифи перото Radiana Принцеса Jiorjita Сапфира sahara Любов BilyAna edna_jena ШОКОЛАД VODNA 16 posters |
Автор | Съобщение |
---|
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Трудно ли взимате решения? Съб 02 Май 2009, 23:43 | |
| Чудите ли се много, когато трябва да вземете дадено решение? Обсъждате ли го с близки, познати? Кога ви е най-трудно да вземете дадено решение и защо? Обичате ли да налагате вашия избор? | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Трудно ли взимате решения? Нед 03 Май 2009, 00:27 | |
| Не,по принцип,но се съветвам! Налагам се,ако ми го позволят! | |
|
| |
edna_jena AVAгост
Брой мнения : 41 Регистриран : 23.04.2009 Age : 49 Послание : София
| Заглавие: Re: Трудно ли взимате решения? Нед 03 Май 2009, 00:36 | |
| Оооо,аз съм доста импулсивна и решенията обикновено ги вземам доста лесно и бързо.Вярно е,че някой път съжелавям,но...такава съм си.Рядко позволявам някой да влиае при вземането на решение | |
|
| |
BilyAna АVAприятел
Брой мнения : 321 Регистриран : 21.04.2009 Age : 48 Послание : джумайка:)
| Заглавие: Re: Трудно ли взимате решения? Нед 03 Май 2009, 14:22 | |
| Трудно взимам решения. Обсъждам ги с много хора, но обикновено го правя, за да изясня собствената си позиция, не толкова, за да се повлияя от тях. Разбира се, поради това понякога пропускам момента (това не е за хвалба). Дали се налагам...зависи дали ми дават | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Трудно ли взимате решения? Нед 03 Май 2009, 15:00 | |
| Лесно взимам решения! Консултирам се,единствено с мъжа си. | |
|
| |
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: Трудно ли взимате решения? Нед 03 Май 2009, 19:45 | |
| Аз взимам решения по-трудно. Особено, когато те ще повлияят и на семейството ми. Допитвам се, обсъждам, споря, изяснявам си ситуацията през погледа на повече хора и тогава вече се чувствам готова да действам. | |
|
| |
sahara АVAприятел
Брой мнения : 239 Регистриран : 22.04.2009 Age : 41
| Заглавие: Re: Трудно ли взимате решения? Нед 03 Май 2009, 19:52 | |
| При мен ги има и двата варианта. Мисля си обаче,че импулсивните ми решения не са били грешни. Ако започна да се чудя много, се разколебавам. | |
|
| |
Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| Заглавие: Re: Трудно ли взимате решения? Пон 04 Май 2009, 01:11 | |
| Понякога ми е изключително лесно... решавам и го правя... каквото съм си наумила. Друг път имам нужда от помощ с мнение погледнато отстрани и обсъждам това което ме терзае със семейството си. | |
|
| |
Jiorjita AVATурист
Брой мнения : 119 Регистриран : 13.04.2009 Age : 44 Послание : София
| Заглавие: Re: Трудно ли взимате решения? Пон 04 Май 2009, 18:22 | |
| По-често решенията ги взимам сама, осланям се на собственото си чувство. Знам, че и да рискувам, пак ще спечеля. Ще науча урок. Това не означава, че не се допитвам до приятелите си. Винаги имам нужда да споделя, да обсъдя и накрая се оказва, че се влияя от себе си :-). Опърничав човек, това е | |
|
| |
Принцеса AVAФен
Брой мнения : 1410 Регистриран : 26.04.2009 Послание : някъде там
| Заглавие: Re: Трудно ли взимате решения? Вто 05 Май 2009, 01:08 | |
| за някой неща взимам репенията сама и много бързо но за нещо по сериозно се консултирам с мъжа ми и мислим доста | |
|
| |
Radiana АVAприятел
Брой мнения : 267 Регистриран : 26.04.2009
| Заглавие: Re: Трудно ли взимате решения? Вто 05 Май 2009, 01:33 | |
| Зависи за какво става въпрос,ако е нещо дето сериозно дето касае семейството ми се консултирам с мъжа ми,някой близки,за други взимам сама. Налагам моя избор когата съм сигурна в него,когато съм премислила плюсовете и минусите. | |
|
| |
Фифи перото АVAприятел
Брой мнения : 446 Регистриран : 12.04.2009
| Заглавие: Re: Трудно ли взимате решения? Сря 13 Май 2009, 04:54 | |
| зависи,ако е нещо малко го взимам сама,ако е нещо сериозно го обсъждаме с мъжо,но все на моето става.Винаги съм права,какво да се прави досега не съм правила фатални грешки,надявам се да не се случи | |
|
| |
Gti АVAприятел
Брой мнения : 325 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Re: Трудно ли взимате решения? Сря 13 Май 2009, 11:29 | |
| О много ,много трудно. Ето как протича:първо взимам интуитивно решение и след това се почва едно мъдрене,допитвам се до почти всеки ,е зависи за какво става на въпрос ,слагам всичко на кантара за –против.Незнам всички ли везнички като мен,толкова трудно взимат решение?Естествено след толкова много мислене не съжалявам за веднъж взето решение.Интересното е ,че винаги решението взето след доста преосмисляне е равнозначно на интуитивното ми.Мисля си колко ценно време бих си спестила,ако просто послушам интуицията си. | |
|
| |
CARAMEL АVAприятел
Брой мнения : 214 Регистриран : 13.04.2009 Age : 40 Послание : Пловдив
| Заглавие: Re: Трудно ли взимате решения? Сря 13 Май 2009, 19:46 | |
| Най-трудното нещо в да се взимат решения,много съм колеблива и много се влияя,мнение на човек на когото държа може да ме разклати за нещо което до преди 5 мин съм била сигурна,обърквам се и ставам неуверена и несигурна,ужасно чувство,трябва да си го изпитвал за да го разбереш на останалите ще им се стори глупаво,ама всеки с проблемите си )Най-трудните решения за мен са,когато трябва да реша нещо което зависи изцяло от мен и това включва живота и на други хора,а не само моя и тогава е много гадно,просто се побърквам.... Целият ми проблем като цяло и в характера ми е точно този,че прекалено много мисля,не мога да се реша за елементарни неща като например какво да си купя за ядене или кой цвят блуза повече ми харесва,а за сериозните неща,като да се омъжа или нещо подобно и.т.н ги взимам за 5 мин и изобщо не му мисля Сблъсъка на това,което аз искам и имам нужда със това, което се очаква от мен.........Страхотна комбинация,която винаги ме обърква и вземането на решение е мисия невъзможна | |
|
| |
МАГИКА AVATурист
Брой мнения : 161 Регистриран : 29.04.2009 Age : 49 Послание : на въртележката
| Заглавие: Re: Трудно ли взимате решения? Чет 14 Май 2009, 00:43 | |
| Има решения, оито ввзимам веднага на секундата. Има и други, за които се мисля и премислям. По-правилни решения се оказват първите. Почна ли много да мисля и огелпвам нещата! | |
|
| |
пътешественичка AVAгост
Брой мнения : 20 Регистриран : 26.04.2009 Послание : в топлата равнина,но обожаваща планината и морето
| Заглавие: Re: Трудно ли взимате решения? Сря 17 Юни 2009, 15:54 | |
| - МАГИКА написа:
- Има решения, оито ввзимам веднага на секундата.
Има и други, за които се мисля и премислям. По-правилни решения се оказват първите. Почна ли много да мисля и огелпвам нещата! все едно аз говоря! | |
|
| |
hipo23 AVAгост
Брой мнения : 17 Регистриран : 20.06.2009 Послание : в сърцето на звяра
| Заглавие: Re: Трудно ли взимате решения? Съб 20 Юни 2009, 20:18 | |
| Не,вземам ги от раз! Такъв човек съм! | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Трудно ли взимате решения? Чет 09 Дек 2010, 05:20 | |
| - Крис написа:
- Лесно взимам решения!
Консултирам се,единствено с мъжа си. В последно време ,взимам решенията си още по-смело. Чувствам се ,по-решителна и отговорна. Важното е,какво мисля аз в случая,ако се касае за мен..не се замислям и не се съветвам. Ако го направя все пак,то последното решение ще е мое, независимо от съветите на околните. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Трудно ли взимате решения? | |
| |
|
| |
| Трудно ли взимате решения? | |
|