| Гласуване за конкурса "Екзотично женско лице" | |
|
+14bubale4e ШОКОЛАД Jiorjita natali evita VODNA desi slava Никита Lady Marmalad Сузито anndreqnna Любов Фрина Савана 18 posters |
|
Гласувайте за | desi slava | | 0% | [ 0 ] | natali | | 0% | [ 0 ] | Фифи перото | | 0% | [ 0 ] | Крис | | 28% | [ 5 ] | evita | | 0% | [ 0 ] | Никита | | 6% | [ 1 ] | Фрина | | 39% | [ 7 ] | CARAMEL | | 0% | [ 0 ] | Шоколад | | 6% | [ 1 ] | Lady Marmalad | | 6% | [ 1 ] | Савана | | 17% | [ 3 ] |
| Общо гласове : 18 | | Poll closed |
|
Автор | Съобщение |
---|
Lavender AVAЛюбист
Брой мнения : 568 Регистриран : 25.04.2009
| Заглавие: Re: Гласуване за конкурса "Екзотично женско лице" Пон 27 Апр 2009, 04:06 | |
| Гласувах за Савана! Крис и Фрина страхотни сте! И двата профила за мен са олицетворение на екзотиката, но мацката на Савана ме плени веднага, макар да не е точно в представите ми за екзотика, много чистота струи от нея! | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Гласуване за конкурса "Екзотично женско лице" Пон 27 Апр 2009, 11:06 | |
| Ох момичета..няма нищо бе..всичко стана в кръга на майтапа..ама ми се вижда ,че накрая Наталито мая ще ми се обиди. Нищо страшно не е станало!!! Спокойно!! Ами мисля си ,че Десито гласува за мен , защото видях,че имам един глас и точно тогава тя написа ,че е гласувала. Благодарих й ,а тя ми отвърна с радваща се емотиканка. Не видях поста на Натали или по-точно тя писа по-късно. Вероятно е станало разминаване гадно и аз се о...ках НАТАЛИ..можеш ли да ми простиш и всички,които занимавах уж на майтап с тъпия проблем | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Гласуване за конкурса "Екзотично женско лице" Пон 27 Апр 2009, 11:08 | |
| | |
|
| |
desi slava AVAФен
Брой мнения : 1296 Регистриран : 26.04.2009
| Заглавие: Re: Гласуване за конкурса "Екзотично женско лице" Пон 27 Апр 2009, 12:01 | |
| - AVAna написа:
- Крис написа:
- natali написа:
- Привет и от мен след дълго чудене моят глас отиде при Крис
Отиде,отиде..ма си стоя с един глас,този на Деси Слава..да не си забравила да гласуваш а ти защо реши, че Деси е гласувала за теб? Не видях да те споменава? Здравейте! Аз гласувах за Крис и реших че тя е разбрала че съм гласувала за нея, защото моят глас беше първият за нея и веднага отчете. Не знаех че трябва да спомена в поста си за кого съм гласувала. Извинете за грешката. Гласът ми е за Крис | |
|
| |
Савана undercover agent
Брой мнения : 16672 Регистриран : 11.04.2009 Послание : На тавана
| Заглавие: Re: Гласуване за конкурса "Екзотично женско лице" Пон 27 Апр 2009, 12:23 | |
| - desi slava написа:
- AVAna написа:
- Крис написа:
- natali написа:
- Привет и от мен след дълго чудене моят глас отиде при Крис
Отиде,отиде..ма си стоя с един глас,този на Деси Слава..да не си забравила да гласуваш а ти защо реши, че Деси е гласувала за теб? Не видях да те споменава? Здравейте! Аз гласувах за Крис и реших че тя е разбрала че съм гласувала за нея, защото моят глас беше първият за нея и веднага отчете. Не знаех че трябва да спомена в поста си за кого съм гласувала. Извинете за грешката. Гласът ми е за Крис ами при това положение на мен ми се струва, че е добре и другите 2 момичета, които са гласували за Крис да потвърдят гласовете си Крис пиши им на лични | |
|
| |
Jiorjita AVATурист
Брой мнения : 119 Регистриран : 13.04.2009 Age : 44 Послание : София
| Заглавие: Re: Гласуване за конкурса "Екзотично женско лице" Пон 27 Апр 2009, 12:27 | |
| Гласувах, пуснах си гласа. Сега ще го откажа и пак ще го пусна. В крайна сметка ако не се отбелязват 4-те гласа, ги вземете предвид. Успех, Крис! | |
|
| |
Савана undercover agent
| Заглавие: Re: Гласуване за конкурса "Екзотично женско лице" Пон 27 Апр 2009, 12:30 | |
| - Jiorjita написа:
- Гласувах, пуснах си гласа. Сега ще го откажа и пак ще го пусна.
В крайна сметка ако не се отбелязват 4-те гласа, ги вземете предвид. Успех, Крис! Ами да! И аз си мисля, че е редно да се броят 4-ри гласа Остава само и Четвъртия глас да потвърди за кой е гласувал | |
|
| |
edna_jena AVAгост
Брой мнения : 41 Регистриран : 23.04.2009 Age : 49 Послание : София
| Заглавие: Re: Гласуване за конкурса "Екзотично женско лице" Пон 27 Апр 2009, 13:15 | |
| Станах фенка на Крис | |
|
| |
CARAMEL АVAприятел
Брой мнения : 214 Регистриран : 13.04.2009 Age : 40 Послание : Пловдив
| Заглавие: Re: Гласуване за конкурса "Екзотично женско лице" Пон 27 Апр 2009, 14:27 | |
| Гласувах | |
|
| |
Савана undercover agent
| Заглавие: Re: Гласуване за конкурса "Екзотично женско лице" Пон 27 Апр 2009, 14:30 | |
| Аз си мисля, че не е зла да си помислим за балотаж Дали довечера да не пусна един за 24 часа между Крис и Фрина И гласуването да е в постове! Какво мислите? | |
|
| |
bubale4e АVAприятел
Брой мнения : 312 Регистриран : 24.04.2009
| Заглавие: Re: Гласуване за конкурса "Екзотично женско лице" Пон 27 Апр 2009, 14:31 | |
| аз съм съгласа въпреки, че моята фаворитка няма да е | |
|
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Гласуване за конкурса "Екзотично женско лице" Пон 27 Апр 2009, 14:33 | |
| | |
|
| |
Савана undercover agent
| Заглавие: Re: Гласуване за конкурса "Екзотично женско лице" Пон 27 Апр 2009, 14:35 | |
| Ами ако кажете даже веднага да пускам А? Май няма смисъл да чакаме да се гласува още в анкетата | |
|
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Гласуване за конкурса "Екзотично женско лице" Пон 27 Апр 2009, 14:38 | |
| - Савана* написа:
- Ами ако кажете даже веднага да пускам
А? Май няма смисъл да чакаме да се гласува още в анкетата пускай! | |
|
| |
bubale4e АVAприятел
Брой мнения : 312 Регистриран : 24.04.2009
| Заглавие: Re: Гласуване за конкурса "Екзотично женско лице" Пон 27 Апр 2009, 14:38 | |
| | |
|
| |
Савана undercover agent
| Заглавие: Re: Гласуване за конкурса "Екзотично женско лице" Пон 27 Апр 2009, 14:40 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Гласуване за конкурса "Екзотично женско лице" | |
| |
|
| |
| Гласуване за конкурса "Екзотично женско лице" | |
|