AVAdiary
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AVAdiary

ПАНАИР НА СУЕТАТА

ИндексPortalПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви

Go down 
+2
Любов
VODNA
6 posters
АвторСъобщение
VODNA
Модератор
Модератор
VODNA

Брой мнения : 2486
Регистриран : 12.04.2009
Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!

Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви Empty
ПисанеЗаглавие: Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви   Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви EmptyСря 24 Фев 2010, 17:32

е Димитър Павлов!Very Happy

Какво ще кажете?
Доволни ли сте от избора на продуцентите?
Какви са ви очакванията?
Върнете се в началото Go down
Любов
Модератор
Модератор
Любов

Брой мнения : 7015
Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!

ПисанеЗаглавие: Re: Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви   Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви EmptyСря 24 Фев 2010, 18:02

Срам,не срам ще призная,че от месеци
не съм гледала това предаване.
Ще се поправя,обещавам и ще изкажа мнение.
natali
Фотошопър
Фотошопър
natali

Брой мнения : 3871
Регистриран : 13.04.2009
Послание : Там....където всичко е възможно

ПисанеЗаглавие: Re: Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви   Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви EmptyСря 24 Фев 2010, 19:36

Честно да си кажа,на мене ми харесва Митето,сега ще видим как ще се представи,май от 1март ще е водещ,доколкото разбрах.
За очаквания...не знам,аз предаването го гледам,но не редовно,но определено съм доволна от избора Razz
Фрина
Модератор
Модератор
Фрина

Брой мнения : 8407
Регистриран : 22.04.2009
Послание : Там, където има ЛЮБОВ...

ПисанеЗаглавие: Re: Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви   Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви EmptyСря 24 Фев 2010, 19:39

Честно да си призная, аз не го харесвам много. Не е и журналист. Но от друга страна не се знае на какво ще заложи Би Ти Ви, може бе имат нова концепция...

Ще видим Very Happy
VODNA
Модератор
Модератор
VODNA

ПисанеЗаглавие: Re: Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви   Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви EmptyСря 24 Фев 2010, 20:36

Аз съм много доволна от направения избор на продуцентите на предаването. Сигурна съм, че сутрешния блок на БТВ, ще стане по-свеж с Митко Павлов. Много е готин! Особено, когато казва онова хельоооуууу!
Когато беше при Ани Цолова, за да го представи като новия си колега, казаха че ще наблегнат на спорта. Very Happy
Мисля, че ще се получи с него.
ШОКОЛАД
админ
админ
ШОКОЛАД

Брой мнения : 5526
Регистриран : 11.04.2009
Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!

ПисанеЗаглавие: Re: Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви   Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви EmptyСря 24 Фев 2010, 21:39

Сега остава да сменят и АнитУ ( не я харесвам особено Suspect ). Митака е свежарка! Харесва ми усмихнатото и добро лице! Very Happy
Сапфира
AVAЛюбист
AVAЛюбист
Сапфира

Брой мнения : 877
Регистриран : 23.04.2009
Послание : при делфините

ПисанеЗаглавие: Re: Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви   Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви EmptyСря 24 Фев 2010, 21:47

Не съм гледала от години "Тази сутрин" Laughing
http://www.psy-help.org/forum/index.php
VODNA
Модератор
Модератор
VODNA

ПисанеЗаглавие: Re: Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви   Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви EmptyЧет 25 Фев 2010, 00:45

ШОКОЛАД написа:
Сега остава да сменят и АнитУ ( не я харесвам особено Suspect ). Митака е свежарка! Харесва ми усмихнатото и добро лице! Very Happy
Кое точно не ти харесва в нея, Шоколад? И мен ме дразни нещо, но не мога да "хвана" какво е. cherry
Сапфира
AVAЛюбист
AVAЛюбист
Сапфира

ПисанеЗаглавие: Re: Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви   Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви EmptyЧет 25 Фев 2010, 00:46

За Ани Салич ли говорите? Ако да, аз мога да кажа какво мен ме дразни в нея
VODNA
Модератор
Модератор
VODNA

ПисанеЗаглавие: Re: Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви   Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви EmptyЧет 25 Фев 2010, 01:04

Хахаха, Трели! Не, говорим за Ани Цолова, водещата на "Тази сутрин". Very Happy
Но ти пак си кажи какво те дразни в Ани Салич, интересно ми е. geek
Сапфира
AVAЛюбист
AVAЛюбист
Сапфира

ПисанеЗаглавие: Re: Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви   Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви EmptyЧет 25 Фев 2010, 01:09

Ааааааа, аз нали нямах БТВ няколко години заради телевизора и нямам никаква идея че Ани Цолова... така де... стават грешки Embarassed

Ами Ани Салич ме дразни още от време оно. Направо ми ставаше досадно докато я гледам. Съобщава всяка новина с един трагичен поглед все едно всеки момент ще се разплаче... Много ми е неприятна... Neutral
Фрина
Модератор
Модератор
Фрина

Брой мнения : 8407
Регистриран : 22.04.2009
Послание : Там, където има ЛЮБОВ...

ПисанеЗаглавие: Re: Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви   Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви EmptyВто 13 Апр 2010, 19:28

Приятно впечатление ми прави Митко. Ведър е . Има добро излъчване…

Днес забелязах нещо, което ме натъжи. Преди дни попаднах на някакъв вестник, където се споменаваше, че из средите на Бо Ти Ви се говорело за евентуална тяхна връзка (сигурно, че вестникът е бил жълт). Излизали заедно на обяд, говорели си свойски и с много закачки зад кадър… Глупости и спекулации от 1001 нощи. .. не знам какво да кажа. Що за манталитет и проява на низки страсти… Къде живеем? В Ориента? Ходенето на кафе с „чужд мъж”, бито то и колега, непременно препратка за „нещо друго”…
Та, гледам ги днес двамата … срам ги е да се погледнат. Сконфузена ситуация сигурно са чули клюките…) Ани пита нещо Митко, той гледа някъде в небитието и й отговаря сухо… Нямам думи. Сетих за времето когато бях малка, а братовчедка ми ме обвиняваше, че харесвам брат й ( моя братовчед), в резултат на което аз дълги години го избягвах от притеснение да не се изтълкува погрешно…
Без вина виновен…
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви   Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви Empty

Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Гласуване за конкурса "Екзотично женско лице"
» Конкурс за профил "Екзотично женско лице"
» Балотаж за "Екзотично женско лице"
» Конкурс "ПРОЗРАЧНО ТЯЛО" и "Фото ефект - мечти и мистика"
» Конкурс "Лятна приказка" и "Миксиране на животни"

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите