| Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви Сря 24 Фев 2010, 17:32 | |
| е Димитър Павлов! Какво ще кажете? Доволни ли сте от избора на продуцентите? Какви са ви очакванията? | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви Сря 24 Фев 2010, 18:02 | |
| Срам,не срам ще призная,че от месеци не съм гледала това предаване. Ще се поправя,обещавам и ще изкажа мнение. | |
|
| |
natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| Заглавие: Re: Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви Сря 24 Фев 2010, 19:36 | |
| Честно да си кажа,на мене ми харесва Митето,сега ще видим как ще се представи,май от 1март ще е водещ,доколкото разбрах. За очаквания...не знам,аз предаването го гледам,но не редовно,но определено съм доволна от избора | |
|
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви Сря 24 Фев 2010, 19:39 | |
| Честно да си призная, аз не го харесвам много. Не е и журналист. Но от друга страна не се знае на какво ще заложи Би Ти Ви, може бе имат нова концепция... Ще видим | |
|
| |
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви Сря 24 Фев 2010, 20:36 | |
| Аз съм много доволна от направения избор на продуцентите на предаването. Сигурна съм, че сутрешния блок на БТВ, ще стане по-свеж с Митко Павлов. Много е готин! Особено, когато казва онова хельоооуууу! Когато беше при Ани Цолова, за да го представи като новия си колега, казаха че ще наблегнат на спорта. Мисля, че ще се получи с него. | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви Сря 24 Фев 2010, 21:39 | |
| Сега остава да сменят и АнитУ ( не я харесвам особено ). Митака е свежарка! Харесва ми усмихнатото и добро лице! | |
|
| |
Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| |
| |
VODNA Модератор
| Заглавие: Re: Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви Чет 25 Фев 2010, 00:45 | |
| | |
|
| |
Сапфира AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви Чет 25 Фев 2010, 00:46 | |
| За Ани Салич ли говорите? Ако да, аз мога да кажа какво мен ме дразни в нея | |
|
| |
VODNA Модератор
| Заглавие: Re: Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви Чет 25 Фев 2010, 01:04 | |
| Хахаха, Трели! Не, говорим за Ани Цолова, водещата на "Тази сутрин". Но ти пак си кажи какво те дразни в Ани Салич, интересно ми е. | |
|
| |
Сапфира AVAЛюбист
| |
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви Вто 13 Апр 2010, 19:28 | |
| Приятно впечатление ми прави Митко. Ведър е . Има добро излъчване…
Днес забелязах нещо, което ме натъжи. Преди дни попаднах на някакъв вестник, където се споменаваше, че из средите на Бо Ти Ви се говорело за евентуална тяхна връзка (сигурно, че вестникът е бил жълт). Излизали заедно на обяд, говорели си свойски и с много закачки зад кадър… Глупости и спекулации от 1001 нощи. .. не знам какво да кажа. Що за манталитет и проява на низки страсти… Къде живеем? В Ориента? Ходенето на кафе с „чужд мъж”, бито то и колега, непременно препратка за „нещо друго”… Та, гледам ги днес двамата … срам ги е да се погледнат. Сконфузена ситуация сигурно са чули клюките…) Ани пита нещо Митко, той гледа някъде в небитието и й отговаря сухо… Нямам думи. Сетих за времето когато бях малка, а братовчедка ми ме обвиняваше, че харесвам брат й ( моя братовчед), в резултат на което аз дълги години го избягвах от притеснение да не се изтълкува погрешно… Без вина виновен… | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви | |
| |
|
| |
| Новото лице на "Тази сутрин" по Би Ти Ви | |
|