| Усещате ли да сте се променили в извесно време? | |
|
+10Сапфира Бочка ЗАХАР ШОКОЛАД rositoo27 Do not disturb me Марчелина CARAMEL Любов Gti 14 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Gti АVAприятел
Брой мнения : 325 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Усещате ли да сте се променили в извесно време? Нед 19 Апр 2009, 04:50 | |
| Аз имам чувството,че съм се прменила супер много в последните 2 години,а като се сетя преди време какви съм ги вършела си викам как съм могла?А се сетих друг въпрос -чувстватели се още деца? | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Усещате ли да сте се променили в извесно време? Нед 19 Апр 2009, 10:47 | |
| Промених се от дете във възрастен още в момента, в който родих голямата си дъщеря. Почувствах,че трябва да стана по-отговорна и по-здравомислеща . Сега,когато се роди и синът ми,се промених още повече. Знам обаче,че детето в мен не е изчезнало напълно... понякога се хващам ,колко по детски наивна съм,в даден момент. | |
|
| |
CARAMEL АVAприятел
Брой мнения : 214 Регистриран : 13.04.2009 Age : 40 Послание : Пловдив
| Заглавие: Re: Усещате ли да сте се променили в извесно време? Нед 19 Апр 2009, 14:16 | |
| Променила съм се много в последните години, и продължавам да се променям, с което много се гордея | |
|
| |
Gti АVAприятел
| Заглавие: Re: Усещате ли да сте се променили в извесно време? Нед 19 Апр 2009, 21:49 | |
| - Крис написа:
- Промених се от дете във възрастен още в момента,
в който родих голямата си дъщеря. Почувствах,че трябва да стана по-отговорна и по-здравомислеща . Сега,когато се роди и синът ми,се промених още повече. Знам обаче,че детето в мен не е изчезнало напълно... понякога се хващам ,колко по детски наивна съм,в даден момент. И аз така,мен дори можеш да ме видиш как се люлея на някоя люлка.Детето в мен не само не е изчезнало ,но аз се и боря това да не стане. | |
|
| |
Марчелина AVAЛюбист
Брой мнения : 539 Регистриран : 13.04.2009 Age : 43 Послание : Филибето
| Заглавие: Re: Усещате ли да сте се променили в извесно време? Пон 20 Апр 2009, 13:00 | |
| Дали съм се променила-ДА,определено! Продължавам да се променям-особено в една посока, целенасочено се стремя,а именно да не се изнервям за глупости, на моменти мога да избухна за нищо! Успявам-по мое усмотрение! Наред с това се хващам,че съм се променила и в други отношения, като начин на мислене или възприемане на нещата от живота! Наскоро ми се случи нещо много тъжно и болезнено, което също промени мирогледа ми до известна степен!
А за това-дали съм запазила детското в себе си-Даааааааааа! Старая се и в детето ми,което е на 7 години да го запазя максимално дълго виждам деца на тази възраст,които се държат буквално като възрастни хора-е не ми допада и не ми харесва! | |
|
| |
Do not disturb me AVAЛюбист
Брой мнения : 870 Регистриран : 13.04.2009 Age : 38 Послание : Винаги търсеща
| Заглавие: Re: Усещате ли да сте се променили в извесно време? Пон 20 Апр 2009, 16:52 | |
| Чувствам се дете,да А за промяна,промених се да съм по отговорна и да мисля за неща,които преди не се е налагало. Преди ги вземах с насмешка,сега не. | |
|
| |
rositoo27 AVATурист
Брой мнения : 110 Регистриран : 11.04.2009
| Заглавие: Re: Усещате ли да сте се променили в извесно време? Сря 22 Апр 2009, 18:57 | |
| Аз много съм се променила. Преди ми харесваше да си стоя вкъщи ,да готвя едно друго. Сега съм луда луда ходя по дискотеки ,излизам и ми е много забавно | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Усещате ли да сте се променили в извесно време? Сря 22 Апр 2009, 19:14 | |
| Променям се постоянно,слава богу! И в същото време мисля,че успявам да се съхраня! Държа на ценностите си,но съм отворена и за новите за мен неща! Хората,които ме промениха най-много са съпругът ми и синът ми! | |
|
| |
ЗАХАР AVAЛюбист
Брой мнения : 720 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : на земята
| Заглавие: Re: Усещате ли да сте се променили в извесно време? Сря 22 Апр 2009, 19:55 | |
| променила съм се много последните 2 години и мисля че не е нахубаво станала съм нервна,дребнава ,нетърпелива ах майка ми казва че имам нужда от професионална помощ | |
|
| |
Бочка АVAприятел
Брой мнения : 432 Регистриран : 12.04.2009
| Заглавие: Re: Усещате ли да сте се променили в извесно време? Чет 23 Апр 2009, 01:32 | |
| Ми то май постоянно се променям. Ден с ден няма, само като влеза в отрицателна серия е лошо. Има някаква права линия за ориантир и около нея си вия спиралите и кривите. | |
|
| |
Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| Заглавие: Re: Усещате ли да сте се променили в извесно време? Чет 23 Апр 2009, 20:38 | |
| Променила съм се страшно много в последните 4 години. Детското съм си го запазила, все още на моменти съм си истинско дете, но опредлено в последните години много съзрях. | |
|
| |
edna_jena AVAгост
Брой мнения : 41 Регистриран : 23.04.2009 Age : 49 Послание : София
| Заглавие: Re: Усещате ли да сте се променили в извесно време? Чет 23 Апр 2009, 22:10 | |
| И да и не.Откакто станах майка забелязвам,е се промених,но до толкова,че съм по-отговорна,не живея и не мисля само за себе си.Станах и по-предпазлива...забелязах го от намалената скорост на движение по пътищата.Не се промених и мисля,че никога няма да променя в себе си импулсивността си,ината,наивността.Продължавам да съм си същата,като преди години-едно пораснало дете,което го радват нещата,които не се купуват в магазина,човек обичащ да тича под дъжда и да си слага венци по главата,емоционална,непринудена и весела | |
|
| |
Фифи перото АVAприятел
Брой мнения : 446 Регистриран : 12.04.2009
| Заглавие: Re: Усещате ли да сте се променили в извесно време? Пет 24 Апр 2009, 03:44 | |
| определено,особено от както родих и аз не се познавам | |
|
| |
Фифи перото АVAприятел
Брой мнения : 446 Регистриран : 12.04.2009
| Заглавие: Re: Усещате ли да сте се променили в извесно време? Вто 12 Май 2009, 16:49 | |
| Трели кардия,все искам да те питам откъде ти е този ник и гледам,че и аватара и подписа ти са Гърция... | |
|
| |
ОНИКС AVATурист
Брой мнения : 127 Регистриран : 07.05.2009
| Заглавие: Re: Усещате ли да сте се променили в извесно време? Вто 12 Май 2009, 17:38 | |
| Ами променила съм се ,но незнам дали към по-добро или не.Преди много се втелясвах за разни дребни неща,а сега се опитвам да ги пренебрегвам доколкото мога.Същото важи и за хората ,с които общувам.Хич не им цепя басмата.
А дали съм едно голямо дете.....може би,но само в компанията на приятни хора. | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Усещате ли да сте се променили в извесно време? Пет 12 Мар 2010, 13:57 | |
| Непрекъснато се променям..преди правех много компромиси, сега вече не . Отстоявам своето ,независимо от всичко.Стига да си заслужава разбира се. | |
|
| |
Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| |
| |
Lady Marmalad Модератор
Брой мнения : 4992 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : В разни кръстословици!
| Заглавие: Re: Усещате ли да сте се променили в извесно време? Пет 12 Мар 2010, 23:59 | |
| Прменям се....и многоооооооо се промених в последните три месеца дано да е за добро | |
|
| |
Gti АVAприятел
| Заглавие: Re: Усещате ли да сте се променили в извесно време? Нед 14 Мар 2010, 12:29 | |
| - Treli_kardia написа:
- Крис написа:
- Непрекъснато се променям..преди правех много компромиси,
сега вече не . Отстоявам своето ,независимо от всичко.Стига да си заслужава разбира се. И аз напоследък забелязвам това у себе си... Преди правех много компромиси, сега вече почти не... Но си мисля, че смяната на политиката определено е по вина на "приятелите" ми... които вече не са това което бяха (поне една част заради която спрях с компромисите)
П.П. Аз пък обратното станах по- толерантна и по-търпелива,готова съм на повече компромиси,това защото можеби допуснах ,че всъщност наистина всички сме едно цяло.Той/тя е моето друго аз.И разбрах всъщност каква голяма истина се съдържа в следващите мисли: "Ако знаехме скритата история на враговете си,ние бихме плакали за тях!""Погледни с нова вяра към човешката доброта ,независимо какво ти се е случвало до сега. Това е шансът ни за по-добро бъдеще." | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Усещате ли да сте се променили в извесно време? | |
| |
|
| |
| Усещате ли да сте се променили в извесно време? | |
|