AVAna админ
Брой мнения : 14495 Регистриран : 10.04.2009
| |
AVAna админ
| Заглавие: Re: Споделете! Пет 21 Яну 2011, 19:04 | |
| Хайде аз първа Имам да свърша толкова много работа в момента, че като си представя какво ме чака и изпадам в ужас. Вместо да се стегна и да се организирам се шашкам | |
|
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Споделете! Пет 21 Яну 2011, 21:04 | |
| Аз пък съм много тъжна и не спирам да си поплаквам.. и да се оплаквам! Такъв хубав цвят на косата имах,о....ках се направо, не мясам вече на нищо... | |
|
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Споделете! Пет 21 Яну 2011, 21:11 | |
| Крис, какво се направи? Гадна работа, разбирам те | |
|
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Споделете! Пет 21 Яну 2011, 22:26 | |
| Ами какво... Имах си страхотен нежно шоколадов цвят на косата. щукна ми да се направя на кичури,за да се изсветля още повече и.... станах сто цвята на главата. После се ядосах и си намазах на главата един уж светло кафяв цвят , а станах още по-зле. Рижавите кичури станаха червени ,при това отвратително червени.. , а на слънце да не ти говоря ,как точно изглеждат. Втората фризьорка ,при която отидох за съвет и за да я питам , какво може да се направи, за да нормализирам поне минимално визията си.. каза ,че изрусените кичури със супра вече са мъртва коса и каквото и да правя .. все ще си пада боята от тях и ще ми се отличава от останалата коса. Много гадничко ми стана..зорлен се орезелих. | |
|
AVAna админ
| Заглавие: Re: Споделете! Съб 22 Яну 2011, 01:04 | |
| Крис къде ходиш на фризьор? Искаш ли да те пратя при едно фризьорка, която ми оправи на мен косата? В кичука е. Аз също се бях направила на 1000 цвята. Вярно е че и ножицата поигра малко, но само наскубаното по връхчетата отрязохме - другото го оправи. Ако те интересува ще ти обясна къде се намира | |
|
Любов Модератор
| |