VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: НЕЩАТА СЕ ПРОМЕНИХА...как? Съб 08 Яну 2011, 13:40 | |
| Започнахте работа? Децата ви порастнаха? Станахте баби...примерно? Ходихте в чужбина? И куп други нови неща, за които сега не се сещам да изброя, ви се случиха. Е, как се промениха нещата за вас, в каква посока? Доволни ли сте? Или искате да бяха се развили другояче? Говорете! | |
|
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: НЕЩАТА СЕ ПРОМЕНИХА...как? Съб 08 Яну 2011, 14:10 | |
| Започнах работа ,преди пет месеца шефовете ми са страхотни,винаги съм мечтала да работя с такива хора ,като тях. Шефката,е уникална,толкова много я обичам , че ...няма друга душичка ,като нея..СЛЪНЧИЦЕ е!!!! Покрай нея ,се научавам на много неща , за които дори не съм се сещала преди. Винаги е с усмивка,грее и озарява всичко около себе си. Освен това ,много прилича на мен,в някои отношения.. Абе.. ,с две думи много съм доволна от работата си. Освен това ,мъжо ми замина за чужбина,точно по времето,когато започнах работа, нещата ни се наредиха чудесно.. Е ,има и препъни камъчета в ежедневието ми.., ама при кой няма..
Отслабнах ,от 63 кг. на 51,това също е нещо ново.. и много ,много не ми се нрави | |
|