| СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> | |
|
+13Ms SMITH VODNA Фрина KENGA Сапфира Никита natali T.N.T Любов gergana1958 Бебсън Do not disturb me ШОКОЛАД 17 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Пон 24 Яну 2011, 19:19 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Пон 24 Яну 2011, 19:35 | |
| TNT, ще правим ли Теди каратистка, а? До кой колан стигнахте? | |
|
| |
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Пон 24 Яну 2011, 19:42 | |
| Фрина, оправят се, да! Вече играят двете на килима. А ти какво правиш, Теди? Никита, направо ти се възхищавам! Нямаш умора! Ходиш на работа, готвиш като луда, с форума се занимаваш...нещо да пропускам, кажи ако има още нещо. Невероятна си! | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| |
| |
Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Пон 24 Яну 2011, 20:33 | |
| Оххх, Роси...имам умора да ти кажа Вече гледам да свърша нещата когато почивам,че през работната седмица да не правя почти нищо в къщи. Е,правя нещо набързо за ядене,но рядко се развихрям така. Като се прибера от работа и познай...не ми се поглежда нищо и гледам повече да се занимавам с детето. Преди ходих и на втора работа,но сега почти нямам време да се занимавам и с нея...ако падне нещо добре. Радвам се,че малките сладурки са по-добре! T.N.T.,браво на малката дама!Упорита е! Пожелавам и много успехи! | |
|
| |
AVAna админ
Брой мнения : 14495 Регистриран : 10.04.2009
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Пон 24 Яну 2011, 20:56 | |
| Здрасти и чао за сега! Довечера ще ви чета, че днес понеделник много работа имам и не съм се спряла цял ден | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Пон 24 Яну 2011, 21:07 | |
| Здрасти и чао, Авана ! Водна, добре сме за сега. теди ходи на градина и се чувства много добре ( да уточня, че все пак, се се принудихме да го отпишем от старата и сега ходи в частна. Трудно е финансово. Да е жив и здрав дядому, че му я плаща ... Но определено си струва...) Много говори, не спира да пее и да танцува ... Никита, Водна като ви гледам, мисля че е време да си спретненте едно кулинарно конкурсче... Аз ще гласуавм с удоволствие | |
|
| |
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Пон 24 Яну 2011, 21:43 | |
| Фрина, много се радвам за Теди. Той е такава душичка! Както го описваш, наистина голяма промяна е настъпила от предното място. Бравос! За конкурс...трябва да помислим, а Никита? И Трели ще се включи като я гледам как се е развихрила и тя. Бебсън и Кенга, и всички които готвят ще ги чакаме на ринга. | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Пон 24 Яну 2011, 21:53 | |
| Бях с Теодора /дъщеря ми /на лекар...нищо и няма..минала само за 1 ден през някъв чревен вирус..сега е добре..само да диета ще е ...препичам филии като луд Ники....благодаря | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Пон 24 Яну 2011, 21:55 | |
| И от мен здрасти и чао Авана! Ами имаше предложение за конкурс "Ястия със сметана". Трели щеше да пуска,прехвърли на Шоко,но май няма желаещи за участие Няма да е интересно ако сме само две или три... Ще е супер ако всички покажат по нещо...да има бройка и избор! | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Пон 24 Яну 2011, 21:57 | |
| | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Пон 24 Яну 2011, 22:02 | |
| | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Пон 24 Яну 2011, 22:06 | |
| | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Пон 24 Яну 2011, 22:16 | |
| | |
|
| |
AVAna админ
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Пон 24 Яну 2011, 22:26 | |
| А така сега сядам и почвам да чета. Мернах за конкурс в готварския Ама ястие със сметана .... много трудно. Аз даже не знам какъв вид сметана да си купя, за да сготвя нещо с нея. Иначе от готовите храни взимам една лазаня със сметана и пиле в сметанов сос - уникално! Ще ги взема да ги снимам и да участвам Шегувам се естествено! ТНТ какво му беше на детето? Да не повръщаше, че май и ние ще се запътваме към докторката ако продължи да се оплаква и моето. Фрина не съм в течение какво е станало в държавната градина ама на кратко ще кажеш ли какво става? Аз хич не харесвам детските градини ... нито една не ми харесва! В наща моето дете е с особенни протекции - общо взето я гледат като на частна /щом дори и закусва различно от другите като не хареса закуската и я викат в на г-жата стаята и и дават кексче с нескуйк или нещо от сорта/Въпреки това на мен не ми харесва! Не заради госпожите - към тях притенции нямам! Ами към безотговорните родители пускащи болните си деца на градина. В наща група имаше едно с конюктивит - еми може ли да го пуснеш на градина! Сега скарлатина има в съседната група. Моето дете ходи на градина от дъжд на вятър /като има сняг си стои у нас / и досега не сме домъкнали нищо друго освен някой лек вирус включваш хрема. И другото - адски невъзпитани и груби деца!!!! Моето има проблем със свръхчувствителността си и си идва разстроена, защото еди кое си набило или закачало незнам си кое. А недай си Боже да закачат нея - не ми се мисли как е реагира. Уф! От септември като ще е задължително, че сме по новата програма и ще сме предучилищна да видим тогава как ще се оправяме. Роси браво на твоите слядурки, че са се оправили. На баткото му се е разминало разбирам - как го опазвате? Той в отделна стая ли спи? | |
|
| |
VODNA Модератор
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Пон 24 Яну 2011, 22:32 | |
| Мерси, ТНТ за поздрава! Хайде, включвай се в кулинарния конкурс! Авана, той явно има добра имунна система пу-пу, вреше се в тях да ги целува и нищо му няма. Едно лято се бяхме изпонатръшкали всички - и аз, и малките, и баща им-пак от такъв вирус, а на батето - нищо. Дано да е все така! За кулинарния предложете нещо за тема и да действаме! | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Пон 24 Яну 2011, 22:50 | |
| Aвана..да ..повърна веднъж с разстроство..ама на другия ден нищо и нямаше...сами и беше отпаднало..ама и без тва има грип..реших 1 седмица да си стои вкъщи Водна..мога да се включа с препечени филии | |
|
| |
AVAna админ
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Пон 24 Яну 2011, 22:53 | |
| - T.N.T написа:
- Aвана..да ..повърна веднъж с разстроство..ама на другия ден нищо и нямаше...сами и беше отпаднало..ама и без тва има грип..реших 1 седмица да си стои вкъщи
Ех, че готин татко! Да спре детето от училище! Роси пу-пу! Браво на баткото! Аз се мора да си намера ей тези работи на компютъра # IP адрес, # DNS, # физически адрес = MAC адрес на LAN-контролера Ама май без успех Много тъпа се чувствам | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Пон 24 Яну 2011, 22:57 | |
| Хубав поздрав ТНТ, Бравос!!! Ама има една друга песен на Ред хо, която повече ми харесва. Не се сещам как се казва, ако уцелиш Да, Водна, страхотна и неверо ятна промяна пу-пу.. Ами, Авана, какво да ти кажа... Тръгна на ясла миналата година. Освен, че се разболяваше много, стигнахме до болница... Изпадаше в ужас всеки път като трябваше да ходи. Бяха 40деца в група, без преувеличение... Още , като минем покрай тази градина, казва "няма вече иасла... не искам иасла..." А вече започна да си казва, че са спяли по две деца на легло и са се биели децата ... нямаше как да го запишем в тази градина просто повече... И такива работи. Разликата сега е от небето до земята .... Момчета и момичета, аз ставам сега... Приятна вечер за сега. Ако имам възможност,ще ви нагледам пак.... Ако измислите по-лесен конкурс, може и аз да участвам , за бройката Сметаната и аз не я разбирам много ... Авана и аз не знам как ще ги мислим децата, като трябва да ходят от 5 годишни на училище... | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Пон 24 Яну 2011, 23:01 | |
| | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Пон 24 Яну 2011, 23:04 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Пон 24 Яну 2011, 23:07 | |
| Цът ... Клипът е цветен.. жокер... Откъм преди 10 г. Името беше от няколко думи | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Пон 24 Яну 2011, 23:10 | |
| | |
|
| |
evita АVAзарибен
Брой мнения : 2011 Регистриран : 13.04.2009 Age : 41 Послание : Някъде там........
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Пон 24 Яну 2011, 23:53 | |
| Здравете мили мои. Как сте днес? Аз не съм много добре. Имам възпаление на едното око и съм като бушон. Сега 3 дни ще съм си вкъщи. Поне ще мога да ви видя за повече | |
|
| |
VODNA Модератор
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Вто 25 Яну 2011, 00:01 | |
| - evita написа:
- Здравете мили мои. Как сте днес? Аз не съм много добре. Имам възпаление на едното око и съм като бушон. Сега 3 дни ще съм си вкъщи. Поне ще мога да ви видя за повече
Оооо, Евита! От какво пък ще ти е така окото? Ходи ли на лекар? | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| |
| |
Бебсън AVAЛюбист
Брой мнения : 529 Регистриран : 19.11.2010 Послание : Алергична към простаци
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Вто 25 Яну 2011, 01:17 | |
| Авана, искаш IP на собствения си комп ли? Ако го няма в Properties na My Computer, можеш да го видиш тук, във форума, в админпанела, където гледаш кой е онлайн, би трябвало да ти излиза и айпи-то. Кой е онлайн?Онлайн е 1 потребител: 1 Регистриран, 3 Скрити и 5Гости :: More information Вход Последно обновяване Къде се намира IP Адрес Ася Пон 24 Яну 2011 - 20:35 Пон 24 Яну 2011 - 20:43 Viewing the forum index 194.79.14.227 Ето това болднатото е моето айпи. Може да се види и в хисторито на и-мейла, където виждаш кога си влизал и от кое айпи. За другите неща съжалявам, че не мога да помогна. Ще се върна като приспя таласъмите | |
|
| |
Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Вто 25 Яну 2011, 04:47 | |
| | |
|
| |
AVAna админ
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Вто 25 Яну 2011, 05:30 | |
| Бебс, Трели мерси! Аз ай пито си го знам ама за МАК адрес дори не ми беше ясно от къде да го видя. Справих се мисля, направих снимка на екранчетата, които ми излезнаха и ги пратих. Дано да свършат работа. Искам един рутер да ми настройват и доколкото разбрах тези данни са необходими. Ама не слушах много и не разбрах за какво, просто защото обичам като остава на някой да ми свърши работа и от мен да не се иска нищо и да получа на готово исканато нещо. Не се задълбавам и не помня в подобни случаи Иначе по-добре да си го направя сама | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Вто 25 Яну 2011, 09:17 | |
| Добро утро | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Вто 25 Яну 2011, 10:24 | |
| Добро утро и от мен! | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Вто 25 Яну 2011, 12:32 | |
| | |
|
| |
AVAna админ
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Вто 25 Яну 2011, 14:27 | |
| Добро утро! ТНТ ти ставаш точно когато аз си лягам | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Вто 25 Яну 2011, 14:31 | |
| И аз преди да започна работа си лягах в 4.., ама сега ела ме виж.. Преди детето заспивам. | |
|
| |
AVAna админ
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Вто 25 Яну 2011, 14:40 | |
| Да ви се похваля какви маратонки поръчах това за едно момченце за подарък Това за едно момиченце за подарък и това за моето дете Трите чифта ми излезнаха 85 лв | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Вто 25 Яну 2011, 14:45 | |
| Браво,много са хубави..и не ти е излезнало скъпо. Много хубаво! И аз искам да взема сега на пролет маратонки за Адито , но какъвто смотан фкус за маратонки имам.. едва ли лесно ще харесам нещо. | |
|
| |
AVAna админ
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Вто 25 Яну 2011, 14:47 | |
| Крис аз несъм спирала да работя нито за секунда. Нито през бременността ми нито докато съм била в майчинство. Сега си лягам в 4, защото имам много работа и ноща е най-спокойното ми време да си я свърша. Тази сутрин съм станал в 7.30 ч пих кафенце, изчистих колата от снега и в 8.30 ч тръгнах по задачки. Но днес ходенето ми беше малко и свърших за около час, а и ми се объркаха плановете. Трябваше да ходим при адвокат със собственика на една фирма, но той се обади, че бил с плевмония. така, че за днес увиснах. Можех да си предвидя доста други неща, но какво да се прави. Да оздравява човека пък работат няма да избяга. Иначе аз имам един "обеден" сън, за да мога да издържа. Примерно снощи спах от 19.30 до 21.00 часа. Друг път дремвам от 18-20 ... и така Шантаво, но така успявам да свърша задачките, които имам и да си гледам детето спокойно - имам време и за нея. | |
|
| |
Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Вто 25 Яну 2011, 14:48 | |
| Добро утро и от мен и хубав и слънчев ден. При нас се губи слънчевото и хубавото съвсем пък, но знае ли човек | |
|
| |
AVAna админ
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Вто 25 Яну 2011, 14:50 | |
| Крис за маратонките сега е момента! Ето да разгледаш в САЙТА и ако му знаеш номера направо поръчвай! Цената си я смяташ по 2.60 лв. Това е цена с включена доставка. АКо си харесаш нещо ще те свържа с момичето, което поръчва. Добро утро, Трели! | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Вто 25 Яну 2011, 15:04 | |
| Браво на теб Авана,щом си така организирана и смогваш с времето за работа и детето.. Аз все нямам време. Сутрин ставам,докато си пия кафето 15 минути съм на компа и това ми е почивката за деня. После водя Ади на яслите в Смирненски , докато се върна ,вече е минало час и половина. Оправям бързо къщата и отивам на работа. дане нямам и време да хапна понякога. Следствие на това и енергията ,която изразходвам на работното място отлабих за пет месеца 11 кг. Вечер ,искам да седна на компютъра за час -два, но заспивам с Влади и така... сега ,една колежка е в отпуска,та сме първа..втора смяна . Влади не е на ясли днес ,та като комбинирам двете неща, втора смяна и дете вкъщи..намерих време за форумите.. | |
|
| |
AVAna админ
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Вто 25 Яну 2011, 15:41 | |
| Защо в Смирненски на ясла? Ти нали си в кичука Сузииииииии! Виждам те, че си тук. Как си? | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Вто 25 Яну 2011, 15:58 | |
| Здравейте и от мен. Наминавам да ви нагледам, че днес имам много работа... Но така се концентрирам... Поздрави! Авана, действително си много организирана... Възхитително! Чао за сега... | |
|
| |
AVAna админ
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Вто 25 Яну 2011, 16:11 | |
| Абе не съм чак толкова организирана амам такова впечатление създавам Изоставила съм много неща. Почти не готвя. Ядем от готовите храни - добре, че заведението ми е пред входа. Супа и 2 порции готвено ми излиза 6 лв. За мен, детето и майка ми е предостатъчно. През другото време на филийки и салатки. Почти не се втилясвам в чистенето. Чиста на 2-3 дни, а не всеки ден. Имала съм случаи 2-3 дни да не си опранялеглото Така, че си имам и своите недостатъци естествено! Приоритетите ми са разбични винаги. В момента периода е такъв, че работата ми е на първо място. Ама ела да видиш лятото като е хубаво времето барвам ли работа. във всеки удобен момент сме вънка с детето, а за работата само най-важното и неотложното. Което може го закачам на пирона за зимата | |
|
| |
Сузито Личен състав на форума; Фотошопър
Брой мнения : 2583 Регистриран : 12.04.2009 Послание : AVAdiary :-)
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Вто 25 Яну 2011, 16:42 | |
| Здравейте надничам да ви видя какво правите Болна съм кашлям като магаре вече две седмици,ама си и пуша де ужас Авана ти къде се изгуби толкова време,направо се забравихме значи | |
|
| |
AVAna админ
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Вто 25 Яну 2011, 17:06 | |
| И аз надничах само! Не пишех най-вече, защото нямах нужда да кажа нищо. А сега съм тук с пълна сила Идвай по-честичко. Ти и още няколко други ника сте ми много мили. Много ми е приятно да ви "виждам" А иначе и аз като съм болна си пуша - това не ме спира Ама сега уж ги отказвам ... за кой ли път и пак няма да стане си мисля | |
|
| |
Сузито Личен състав на форума; Фотошопър
Брой мнения : 2583 Регистриран : 12.04.2009 Послание : AVAdiary :-)
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Вто 25 Яну 2011, 17:47 | |
| Ходих да си взема един сироп за кашлица преди малко,че то не се издържа вече и в хола се преместих да спя да не бухам при детето! Докато си чакам на опашката в аптеката една бабка решава да затвори вратата със силааааааа ,а на мойто детенце пръста точно където не трябва И познай чува се страшен рев направо му сплеска пръста, побърках се сега се е надул като кебапче и нищо не иска да пипне горкото. Опитах се да правя снежен човек от снощи ме кара да сме си играели ама тоя сняг много гаден не стават топки големиии чупят се ,но си поиграхме де Вика ми мамо,направи ми Нежен човек хаххахахахах | |
|
| |
VODNA Модератор
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Вто 25 Яну 2011, 20:05 | |
| Здрасти на всички! Днес ходих на семинар за промените в Кодексите на труда и социалното осигуряване. Много ползотворен беше. Доволна съм! Нашето училище е в грипна ваканция и аз няма да бачкам до края на седмицата. Ще отида само да си свърша нещата със срок. Тъкмо и малките да закрепнат преди да ги дам пак на ясла, че са толкова слаби в момента и имунитета им е на нула. Вали снягв Бургас. Супер е! Зимна приказка е навън. Авана, пак си във вихъра си с покупките. Маратонките са супер и аз ще разгледам сайта. Крис, трудничко си е и сдеца, и на работа, но пък екшън да е! Иначе голяма скука и голямо изкукуригване вкъщи. Баста!!! Сузито, хайде бе! Откога те чакаме да се вяснеш. Стига ги пуши тия цигари, ще ти е по-лесно да дишаш. Детенцето ти как е? Тия баби само ходят като ударени самолети по улиците. Толкова са опасни, че аварийни светлини трябва да им сложат на някои.Дано да му мине бързо на малкото сладурче, Сузи! Фриии, до къде стигна с работата? Аз съм тук, в Галерията! | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Вто 25 Яну 2011, 22:05 | |
| Добър ден | |
|
| |
VODNA Модератор
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Вто 25 Яну 2011, 22:23 | |
| Добър ден, ТНТ! Как си днес? Намери ли клипа на Ред хот, дето Фрина ти го описа като цветен? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> | |
| |
|
| |
| СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> | |
|