| СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> | |
|
+13Ms SMITH VODNA Фрина KENGA Сапфира Никита natali T.N.T Любов gergana1958 Бебсън Do not disturb me ШОКОЛАД 17 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
gergana1958 AVAФен
Брой мнения : 1031 Регистриран : 26.05.2009
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Вто 18 Яну 2011, 17:49 | |
| | |
|
| |
Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Вто 18 Яну 2011, 20:22 | |
| Гери,честит ти именник! Много да те обича и слуша! | |
|
| |
gergana1958 AVAФен
Брой мнения : 1031 Регистриран : 26.05.2009
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Вто 18 Яну 2011, 23:15 | |
| - Никита написа:
- Гери,честит ти именник!
Много да те обича и слуша! Mersi,mersi, слушка момчето..... | |
|
| |
natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Сря 19 Яну 2011, 00:56 | |
| Привет отново на всички,прибрах се от работа и сега ще се захващам да готвя,че утре ще празнуваме малко със закъснение рожд.ден на баткото. Има ли някой,какво си правите | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Сря 19 Яну 2011, 01:46 | |
| Нат,твойто момченце беше на 10.01,нали? Да ти е жив и здрав,много късмет и успехи в училище му пожелавам! Весело да си изкарате утре вечер! | |
|
| |
natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Сря 19 Яну 2011, 04:18 | |
| Мерси Никита На 10 беше да,запомнила си Той беше болен и за това утре ще празнуваме След работа засядаме на масата Лека нощ на всички,отивам да спинкам | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Сря 19 Яну 2011, 20:59 | |
| Здравейте! Аз се прибрах от работа,поглеждам ви набързо и отивам да взема детето от детската. Ама после съм тук!!! | |
|
| |
AVAna админ
Брой мнения : 14495 Регистриран : 10.04.2009
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Чет 20 Яну 2011, 00:39 | |
| Аз да ви се оплача май няма да удържа фронта. От Нова година не пуша /за кой ли път спирам цигарите вече/ ама от вчера така ми се пушиииииии, че едвам стоя вече Ако и тази вечер ми е такова утре ще се предам въпреки, че хич не ми се иска Надявах се поне 3-4 месеца да издържа, но.... | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Чет 20 Яну 2011, 00:53 | |
| Еее,я се дръж!Изкарала си толкова време и сега ще се предадеш!!! хаххахаха ...кой ти го казва самооо...дето сто пъти спирам цигарите за по 2-3 години ипосле пак почвам да пуша Ама ще ме хваща пак ината и ще ги хвърлям май... | |
|
| |
AVAna админ
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Чет 20 Яну 2011, 00:59 | |
| ехеееееее 2-3 години! Аз изкарвам по 3-4 месеца и пак почвам Ама сега нещо хич нямам воля Отивам да си пускам филмче и ще надничам чат пат и тук | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Чет 20 Яну 2011, 01:03 | |
| И аз чат пат надничам,че дребния иска да му обръщам внимание... | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Чет 20 Яну 2011, 02:50 | |
| Здравей Крис! Радвам се да те видя!!! | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Чет 20 Яну 2011, 02:58 | |
| Сложих малкия да спинка и реших да видя какво става тук.. С тая работа и това обикаляне до Смирненски сутрин и вечер , трудно намирам свободно време ,както преди.. | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Чет 20 Яну 2011, 03:03 | |
| Крис,май всички сме вече така Не е като да си в къщи...все ще се намери малко повече време... Моят вече е по-голям и се занимава сам,не че не иска да му обръщам внимание,но е по-друго вече Преди беше все в краката ми наврян. | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Чет 20 Яну 2011, 03:04 | |
| Отивам да слагам детето да спи! Лека вечер! | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Чет 20 Яну 2011, 20:39 | |
| Ехооо!!!Здравейте!!! Как сте всички? | |
|
| |
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Чет 20 Яну 2011, 23:28 | |
| Здравейте! Върнах се от работа, тъкмо щях да тръгвам и от яслата ми се обадиха, че Марина повръща. Газ да градината. Повърна и в колата, сигурно е настинала, снощи кашляше. В момента тримата се търкалят по леглато, аз съм все още с официалните дрехи, батето е с униформата от училище, не сме вечеряли, ноооооооооо аз съм във форума. | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Чет 20 Яну 2011, 23:56 | |
| Дано нищо му няма на детенцето! Да се оправя бързо! Моят дребния пък така яде,че се учудих чак! И сега гледа детско...а мама...във форума... | |
|
| |
AVAna админ
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Пет 21 Яну 2011, 01:27 | |
| Роси да оздравява бързо малката кукла! Ние преди малко си идваме от кино! Направихме си една разпускаща вечер с детето и с една приятелка. Вечеряли сме пуканки и макдоналдс - много здравословно Нямаме даже хляб вкъщи че магазина беше затворил като си дойдохме и ако каже дребната, че й се яде докато заспи ще яде бисквити Днес съм "добра" майка. | |
|
| |
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Пет 21 Яну 2011, 02:01 | |
| Днес е деня на майките просто. Последните дни от седмицата съм вече на издихание. Вчера имахме родителска среща. Ейй, много се ядосах! Значи организират горско училище в Пампорово. В хотел Пампорово - супер условия! Обачееее родителите не си пускат децата. Не била причината в парите, а че децата са малки, че краката им ще бъдат мокри, че нямало да има кой да ги погледне.... пълни глупости! Децата са 2-ри клас, вече са самостоятелни, а и кога ще се отдаде възможност на тия деца да отидат на лагер или на горско!? До 4-5 клас най-много да ги заведат от училище и това е. По-натам никой няма да се наеме в една трудна възраст, каквато е 6,7 и нагоре клас да ги води някъде...поне аз така си мисля. Незнам! Бях се навила да пусна Никола и сега ми е яд. Дано пък догодина, живот и здраве да се престрашат родителите на другите. А на децата как им се ходи... | |
|
| |
AVAna админ
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Пет 21 Яну 2011, 02:24 | |
| Уф! Аз като знам как ги гледат децета госпожите на подобни места никога не бих си пуснала детето! 4 години организирах лагери и зелени училища за децата от Пловдив и региона и съм доста на ядно какво става още щом рейса потегли. Госпожите естествено почиват безплатно на подобни места - техните такси са за сметка на парите на децата. Освен това госпожите получават и пари за определен брой заведени деца - мисля, че в момента минимума деца е 8 и взимат по 2.50 на дете на ден. Освен това промоцията не свършва до тук. Всяка госпожа може да заведе собственото си дете, като плати за него 1/2 от цената, която плащат останалите деца. И в крайна сметка това, на което разчитат госпожите е точно на това, че децата са самостоятелни. Вживявт се все едно са на курорт и забравят, че носят отговорност. Взимат мерки колкото да не загубят някое или да не се изпотрепят, а за всичко останало децата са на самотек. Наистина до някъде е добре, че ще се научат да бъдат отговорни, да се грижат за себе си, но ми се струва, че са малки да бъдат оставени толкова сами. Аз не бих си пуснала детето на екскурзия с училище пък за зелено училище или лагер и дума да не става. Виж от 9-ти клас на там, ако ми е доказала мойта дъщеря, че може да й се има доверие бих я пускала на всякъде /поне сега таки си мисля/ | |
|
| |
VODNA Модератор
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Пет 21 Яну 2011, 02:51 | |
| Ох, ама си и ти... Бях се надъхала, пък и човека тъкмо се научи да си връзва връзките на обувките. | |
|
| |
Бебсън AVAЛюбист
Брой мнения : 529 Регистриран : 19.11.2010 Послание : Алергична към простаци
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Пет 21 Яну 2011, 02:57 | |
| О, каква гледка съм виждала!!! Още ми е пред очите! На кръчма сме с компания, пристигат голяма група деца с необходимия брой учители, явно от друг град, дошли на състезание. Седнаха, учениците на едно място, даскалите на друго, вечеряха. Дотук добре, ама послееее, като се изпонапиха тия ми ти учители Добре, че децата бяха заспали по масите вече - нямаше кой да ги заведе в хотела, пък и нали трябва да ги пазят там, и като се почнаха едни танци, едни мятания по вратове и гърбове..., едни чалгии...грозна картинка. Водна, да не те плаша! Не всички са така, но май никога няма да съм спокойна да си пусна детето | |
|
| |
VODNA Модератор
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Пет 21 Яну 2011, 02:59 | |
| Много благодаря, Бебс! Голямо успокоение си ми. | |
|
| |
Бебсън AVAЛюбист
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Пет 21 Яну 2011, 03:08 | |
| Уффф, съжалявам, не исках да те плаша... но и това го има. Докато бях учителка, никога не се натисках да водя деца на екскурзия! Смятам го за твърде голяма отговорност! Това го правят или загрижениете за класа си класни ръководители с опит - малцинство, или учителите, дето искат да отидат на екскурзийка без пари и да си напазаруват малко из магазините... Няма да говоря повече. Но го имай предвид все пак, особено при по-големи ученици, които не ходят с техния си класен на екскурзията или лагера! Добре, де, ще кажа и другото! Третата графа натискащи се да ходят по екскурзии с преспиване са онези, дето се свалят тайно и искат далеч от къщи да имат една страстна нощ. | |
|
| |
VODNA Модератор
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Пет 21 Яну 2011, 03:28 | |
| Незнам вече! Всичко така се изроди, че човек да се чуди как да направи, хем да угоди на детето си и да не му натрапва някакви страхове, хем да е предпазлив, защото нямаме доверие на никого... Поиска да ходи с друг клас, но така вече не бях съгласна. | |
|
| |
AVAna админ
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Пет 21 Яну 2011, 04:16 | |
| До сега подреждах "спасителния" шкаф и съм много доволна, че си наредих всичко по местата. Не го бях пипвала повече от месец и си намерих "загубените" дрешки Много ми е удобен тоя шкаф! По принцип е едно малко отделение на секцията с 2 вратички, което стои празно. Някой път обаче като трябва да изчистя и да подредя на бързо, а нямама време да се занимавам с разпилените неща от вън ги натиквам в него и като остане време си ги нареждам по местата. Сега обаче така го бях занимарила, че направо се пръскаше по шевовете. много ми е готино сега като знам, че пак е празен и с кеф ще го пълня пак | |
|
| |
Do not disturb me AVAЛюбист
Брой мнения : 870 Регистриран : 13.04.2009 Age : 39 Послание : Винаги търсеща
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Пет 21 Яну 2011, 15:11 | |
| | |
|
| |
AVAna админ
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Пет 21 Яну 2011, 15:48 | |
| Здрастиииии! Ехоооо Фрина само надничаш Как си? | |
|
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Пет 21 Яну 2011, 16:14 | |
| Добре съм, Авана ! Работя и междувременно си избирам уроци, които да изпробвам... (Обичам да върша няколко неща едновременно, така се съсредоточвам ) Копнала съм много такива, каквито ме интересуват в конкретната темата ... | |
|
| |
AVAna админ
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Пет 21 Яну 2011, 16:41 | |
| Аз пък се чувствам като телефонстка в момента. Запали ми се ухото да говоря. Търся един касов апарат и звъня тук на фирми за оферти, че пак ми е от днес за вчера работата | |
|
| |
evita АVAзарибен
Брой мнения : 2011 Регистриран : 13.04.2009 Age : 41 Послание : Някъде там........
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Съб 22 Яну 2011, 14:49 | |
| Здравейте, мили мои. Как сте? Аз както винаги пак се позатрих. Но ис мисля за вас, да знаете. Иначе какво да ви кажа. Ние сме добре. Това ежедневие така ни е завъртяло, че няма на къде. Всеки ден сутрин ставане рано, водене на малкия до яслата, после аз цял ден на работа и вечерта докато се завъртиш станало време за лягане, че на другия ден пак същото. Добре че днес мъж ми го викнаха на работа, че да седна малко зад компа иначе съъбота и неделя от него не мога да се докопам. Хайде да разгледам и другите темички, после пак се връщам | |
|
| |
AVAna админ
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Съб 22 Яну 2011, 15:11 | |
| Здравей Евита! Радвам се да та "видя" Точно вчера съм си мислила за теб и за още няколко момичета, които ми липсват . | |
|
| |
evita АVAзарибен
Брой мнения : 2011 Регистриран : 13.04.2009 Age : 41 Послание : Някъде там........
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Съб 22 Яну 2011, 15:28 | |
| Радвам се,ч е съм ви липсвала. Иаз много си мисля за вас. И да ви кажа вече се замислям за втора бременност, че да мога да съм си вкъщи и да си пиша с вас повече време. Само дето има доста неща, които трябва да се направят преди да мислим за второ дете | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Съб 22 Яну 2011, 15:35 | |
| Здравей Еве!И аз се радвам да те "видя". Здравей Ани! Това ежедневие...как ни е завъртяло всички... Вече повечето ходим на работа и е доста трудно да се отдели време и за нещо друго. Аз се стягам за работа и след малко изчезвам,че трябва да заведа и детето някой да го гледа... Голям зор ми е в събота ,чудя се как да я нагласям ако и моя е на работа. Май градините трябва да работят и в събота! Пожелавам ви приятен ден на всики! | |
|
| |
Никита Модератор
| |
| |
VODNA Модератор
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Съб 22 Яну 2011, 15:58 | |
| Здравейте! Фрина, отбивай се по-често при нас на лафче. Авана, завиждам ти благородно, разбира се за подредения шкаф. Вкъщи е бомба паднала. Не мога да се ошетам. Сама съм с тримата и направо ми идва да се гръмна отвреме-навреме. Маринката и тя с нейното вирусче, оказа се че е това - слава Богу - оповръща всичко. Абеее, лудница. Батето се сърди, че нямал какво да прави, все му е скучно. Не му давам да играе на пи ес пи-то и умира от скука, горкия. Варя шипките, да дам на Марина за стомахчето. Вчера добре ме посветихте в тайните на билките, Авана и Бебс. Много съм доволна! Евита, действайте! Не се замисляйте много-много, защото както казва и Никита в един момент така те завърта това ежедневие, че направо забравяш че си искал второ дете. Уютна събота на всички пожелавам! | |
|
| |
evita АVAзарибен
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Съб 22 Яну 2011, 16:00 | |
| | |
|
| |
AVAna админ
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Съб 22 Яну 2011, 21:58 | |
| Ехоооооооооо Имам лан топ! Преди малко се прибрах с него и много се радвам. Като малките деца съм. Сега оставих малко детето на него да се порадва и го прибирам, че голяма зарибявка за малката Видях и Сузито да наднича Направо не мога да повярвам, че всички, за които съм си мислила се задават лека полека. Водна да оздравявате, че не ми се мисли, ако и другите двамата се заразят. Ама шипките са супер за стомаха. Никита не мога да си представа да трябва да ходя на работа. Направо се възхищавам на работищите майки. Аз окончателно се разделих с всички мои работни места и сега сама съм си шеф. Вярно, че отговорността е много, но поне си планирам така нещата, че и за работа време и за детето има Евита супер е да имате второ детенце. Аз на всички съм казала, че съм готова да родя още поне 2 ама няма кой да ми ги направи | |
|
| |
Бебсън AVAЛюбист
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Съб 22 Яну 2011, 22:12 | |
| ИСКАМ ДА НАМЕРЯ МАЛКО ВРЕМЕ ЗА СЕБЕ СИ!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗДРАВЕЙТЕ И ЧАО, О, И СОРИ ЗА КАПСЛОКА | |
|
| |
Сузито Личен състав на форума; Фотошопър
Брой мнения : 2583 Регистриран : 12.04.2009 Послание : AVAdiary :-)
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Съб 22 Яну 2011, 22:30 | |
| Здравейте | |
|
| |
AVAna админ
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Съб 22 Яну 2011, 22:57 | |
| Здрасти Сузи! Как си? Не съм те засичала много отдавна Бебс много бързаш беееееее!!!!!!! | |
|
| |
Бебсън AVAЛюбист
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Нед 23 Яну 2011, 01:04 | |
| Здравейте пак! Сузи, здравей! Авана, едното драпа за компа, другото иска да влезе в пералнята Трябва да им сложа GPS, че да не ги загубя някъде... На колко е детето? | |
|
| |
AVAna админ
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Нед 23 Яну 2011, 16:39 | |
| Здрасти! Бебс голям купон е у вас значи! Колоко са големи твоите? Моето никога не е проявявало желание да влиза в пералната. Само си спомням с умиление дните когато беше на около година и 2-3 месеца, че сядаше на столче пред пералнята да я гледа как се върти и едно 10-15 мин все едно дете няма в къщата. Сега е на 4 години и е ужасна с каприците си. Сузи, личният ти състав май има пропуски. Няма ли да дойдеш да си го позапълниш | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Нед 23 Яну 2011, 16:49 | |
| Здравейте и от мен! Сузи,радвам се,че си отново тук! Беб,остави ги да правят каквото си искат и ще имаш време за себе си... Ани,и ние сме такива капризни и претенциозни,нищо че е момче.Чак на моменти ме дразни с неговите капризи - това не ми харесва,няма да го облича;искам си това,а не това... | |
|
| |
AVAna админ
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Нед 23 Яну 2011, 16:54 | |
| Това с обличането отдавна съм го преживяла и дори не се впечатлявам. Дрехите си избира основно тя и от магазина имам предвид и от нас какво да облече. Вадила съм я вънка като цингене облечена /позволявам си го ако слизаме само долу прид блока/ и карам хората да й казват, че не е хубава и така си печеля поне 2 седмици питане "мамо тези отиват ли си заедно". Днеска обаче какво слънце е грейнало при нас. Тази зима уж щеше да бъде най-страшната и супер студена, а то какво стана. | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Нед 23 Яну 2011, 17:13 | |
| Оооо и ние сме така с обличането - купувам само ако е с мен,иначе не го облича изобщо.Що нещо изподарих... Ама още се дразня...и най-вече за яденето - там сме най-капризни.И гладен съм го оставяла и пак не става. А в градината яде всичко,освен рибата. И при нас е много топло времето и ги пратих на разходка с татко му,че да мога да свърша нещо. | |
|
| |
AVAna админ
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> Нед 23 Яну 2011, 17:17 | |
| Ние с яденето нямаме дертове - като прахосмукачка е! Не знам къде го слага това ядене. Ама и тя в градината не яде рибата, а у нас обожава и цяла пъстърва си изяжда | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> | |
| |
|
| |
| СПАМЕРИ! В АТАКА!!!>>> | |
|