| Дядо Коледа донеси ми...! | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Do not disturb me AVAЛюбист
Брой мнения : 870 Регистриран : 13.04.2009 Age : 38 Послание : Винаги търсеща
| Заглавие: Дядо Коледа донеси ми...! Пет 17 Дек 2010, 23:27 | |
| Пожелайте си какво искате от добрия старец!
Аз искам здраве, повече здраве. | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Дядо Коледа донеси ми...! Пет 17 Дек 2010, 23:40 | |
| Понеже имаме подобна темичка, предлагам тази да е най-вече за материалните неща, искате ли?! И така, каква играчка искате да ви донесе Дедо ви Коледа!? Аз искам степерче...и това не е всичко! | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Дядо Коледа донеси ми...! Пет 17 Дек 2010, 23:46 | |
| | |
|
| |
Do not disturb me AVAЛюбист
Брой мнения : 870 Регистриран : 13.04.2009 Age : 38 Послание : Винаги търсеща
| Заглавие: Re: Дядо Коледа донеси ми...! Пет 17 Дек 2010, 23:50 | |
| | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: Дядо Коледа донеси ми...! Съб 18 Дек 2010, 00:55 | |
| Нищо не искам..всичко за което се сещам си имам ..ако чакам на него..в гората бих живял.....аааааааааааааааа..искам гора..с къща без ток и вода | |
|
| |
Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| Заглавие: Re: Дядо Коледа донеси ми...! Нед 19 Дек 2010, 17:35 | |
| Искам същото като Т.Н.Т. къща в гората. Е, може да има ток и вода, но не искам да има интернет. Далече от света Иначе сериозно... искам игли за сух фелтинг | |
|
| |
ФАРФОЛИНКА AVATурист
Брой мнения : 168 Регистриран : 12.04.2009 Послание : София
| Заглавие: Re: Дядо Коледа донеси ми...! Пон 20 Дек 2010, 00:52 | |
| Искам... ледотрошачка, машина за шоколадови бонбони и много пънчове и джаджи за творене... Трели, това с тези разчепкващите ли се прави? С филц?Доста съм боса в тия техники и правенето на красоти, ама си имам зълвичка, дето прави разни неща от вълна и разни друг от невълна ... | |
|
| |
Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| Заглавие: Re: Дядо Коледа донеси ми...! Пон 20 Дек 2010, 02:19 | |
| С тях се сплъстява вълната без да се мокри с гореща сапунена вода. Има единични и с по няколко остриета. И живата вълна може да се оформи на най различни формички или да се правят апликации върху готов продукт и какво ли не. Върху дебела твърда гъба се работи. Доста повече неща могат да се направя, че и по лесно отколкото мократа техника на сплъстяване. Напоследък много съм се зарибила да го пробвам... защото в университета сме учили само мократа техника. Даже няколко нощи преди 1-2 седмици сънувах какво ще направя първо | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Дядо Коледа донеси ми...! | |
| |
|
| |
| Дядо Коледа донеси ми...! | |
|