AVAdiary ПАНАИР НА СУЕТАТА |
|
| ДУХОВЕН АПОКАЛИПСИС! | |
| | Автор | Съобщение |
---|
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: ДУХОВЕН АПОКАЛИПСИС! Сря 15 Дек 2010, 17:03 | |
| | |
| | | ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: ДУХОВЕН АПОКАЛИПСИС! Сря 15 Дек 2010, 17:38 | |
| | |
| | | AVAna админ
Брой мнения : 14495 Регистриран : 10.04.2009
| Заглавие: Re: ДУХОВЕН АПОКАЛИПСИС! Сря 15 Дек 2010, 17:47 | |
| Първия линк не можах да го изгледам - независимо какво говори Кубрат ми е адски антипатичен и не мога да го издържа Но с интерес изгледах втория клип. Дано по-скоро настане времето за 9-тото пророчество! На мен ми се струва обаче, че за съжаление .... ако това се случи ние няма да сме живи да го видим! | |
| | | ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: ДУХОВЕН АПОКАЛИПСИС! Сря 15 Дек 2010, 17:57 | |
| Важно е това, което говори Кубрат! Човекът казва кратко , ясно и точно как боледува човечеството днес и как може да оздравее... Лично мен, тази тема ме вълнува отдавна...Отчайващо е , колко много хора изпадат в депресия, стрес и безумна злоба заради материални облаги или липсата на такива...А материалното е временно! Важното е това, което се казва и в Селестинското пророчество- да осъзнаем истинските ценности!!! Но без усилие, ограмотяване и желание нищо няма да стане...Така че, може и да си права...може и да не го доживеем... | |
| | | Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
| Заглавие: Re: ДУХОВЕН АПОКАЛИПСИС! Пет 17 Дек 2010, 02:34 | |
| vbox7 е за БГ,за жалост така че аз съм лишена от поглед,но Селестинското пророчество е тема,която винаги ме е вълнувала и всеки път ровейки в този контекст отварям очите си за действителността и това колко дребни души сме всъщност.. Кубрат Томов? | |
| | | ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: ДУХОВЕН АПОКАЛИПСИС! Нед 19 Дек 2010, 02:55 | |
| | |
| | | Gti АVAприятел
Брой мнения : 325 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Re: ДУХОВЕН АПОКАЛИПСИС! Чет 23 Дек 2010, 17:33 | |
| Браво, Шоколадче! Благодаря! Аз лично, Шоколад, съм си поставила за цел да спра веднъж за винаги с т.нар. отровно поведение, което значи да спра да карам хората да се чувстват виновни, гневни, отегчени и пр., което значи съзнателно да карам хората да се чувстват добре, ценени, уважавани и т. н. Много трудна задача! Дори към любимия ми мъж ми е трудно да се въздържам да не хвърлям обвинения. Въпреки трудностите съм готова на всичко в името на доброто и вече по никакъв начин не искам да наранявам хората. Не мога да скрия девидентите си от това поведение и от тези избори. | |
| | | Ophelia AVAгост
Брой мнения : 16 Регистриран : 01.02.2011 Послание : "И вътре в душата на човека, който някога осъдил едно момче заради детските му сълзи, непознатият се смеел ли, смеел."
| Заглавие: Re: ДУХОВЕН АПОКАЛИПСИС! Сря 02 Фев 2011, 06:56 | |
| - Gti написа:
- Браво, Шоколадче!
Благодаря! Аз лично, Шоколад, съм си поставила за цел да спра веднъж за винаги с т.нар. отровно поведение, което значи да спра да карам хората да се чувстват виновни, гневни, отегчени и пр., което значи съзнателно да карам хората да се чувстват добре, ценени, уважавани и т. н. Много трудна задача! Дори към любимия ми мъж ми е трудно да се въздържам да не хвърлям обвинения. Въпреки трудностите съм готова на всичко в името на доброто и вече по никакъв начин не искам да наранявам хората. Не мога да скрия девидентите си от това поведение и от тези избори. И аз съм като теб... Искам да бъда винаги максимално добра и да не наранявам никого.. Винаги си мечтая за утопичен свят, в който няма злоба, цари разбирателство и обич. Ех.. Би било хубаво, нали? Без всички извращения, които се случват! Където мисленето на хората не е "Мачкай, стъпквай и помитай всичко на пътя!" | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: ДУХОВЕН АПОКАЛИПСИС! | |
| |
| | | | ДУХОВЕН АПОКАЛИПСИС! | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|