Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
Заглавие: ЯЖ, МОЛИ СЕ И ОБИЧАЙ! Съб 14 Авг 2010, 14:01
Книгата е чудесна!
Заснет е и филма, продуциран от Джулия Робъртс и Брад и Пит. В главната роля,разбира се е Джулия Робъртс и Хавиер Бардем.
Мисля, че тепърва ще се говори за "Яж, моли се и обичай!"
Джулия Робъртс на премиерата в Ню Йорк
Хавиер Бардем на премиерата
Официалната премиера на филма "Яж, моли се и обичай", по едноименния бестселър на Елизабет Гилбърт, беше снощи в Ню Йорк.
По червения килим минаха актьорите, които изпълняват главните роли - Джулия Робъртс и Хавиер Бардем. Лентата е продуцирана от самата актриса, заедно с Брад Пит.
Историята разказва за жена, която кардинално променя живота си след тежък развод. Тя поема в три различни посоки, за да опознае тялото и душата си - Италия, Индия и Индонезия.
Много от почитателите на историята питат - "А какво се случва след това?".
Писателката Елизабет Гилбърт отговаря на този въпрос и разкрива повече подробности за "един нов начин, по който да създаваме" ето така:
Lavender AVAЛюбист
Брой мнения : 568 Регистриран : 25.04.2009
Заглавие: Re: ЯЖ, МОЛИ СЕ И ОБИЧАЙ! Съб 14 Авг 2010, 16:27
Подариха ми книгата преди година и половина. Сестра ми е нейн голям фен и тя ми я подари. Прочетох я,хареса ми...доста, но сестра ми беше много по-завладяна от нея Излезе и нейно продължение "Кажи да", не съм я чела,но сестра ми беше разочартована. "Яж,моли се и обичай" е добра и май всяка жена трябва да я прочете, горещо я препоръчвам!
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
Заглавие: Re: ЯЖ, МОЛИ СЕ И ОБИЧАЙ! Нед 15 Авг 2010, 01:37
Ще я прочета...след тези хвалебствия... Досега, признавам , я отбягвах...Мислех, че ще е банален опит за подражание на Джоан Харис...Исабел Алианде.... Ще си я взема за плажа...мммммм
Lavender AVAЛюбист
Заглавие: Re: ЯЖ, МОЛИ СЕ И ОБИЧАЙ! Нед 15 Авг 2010, 13:53
ШОКОЛАД написа:
Ще я прочета...след тези хвалебствия... Досега, признавам , я отбягвах...Мислех, че ще е банален опит за подражание на Джоан Харис...Исабел Алианде.... Ще си я взема за плажа...мммммм
О,не бих я сравнила с нито една от двете...
Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
Заглавие: Re: ЯЖ, МОЛИ СЕ И ОБИЧАЙ! Пон 22 Ное 2010, 19:22
Книгата не съм чела, изгледах филма. Хубав беше, даже го сложих в графа любими.
Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
Заглавие: Re: ЯЖ, МОЛИ СЕ И ОБИЧАЙ! Нед 12 Дек 2010, 00:18
Treli_kardia написа:
Аз също,макар че обичам първо да чета и после да гледам.Представих си Сандра Бълок на мястото на Джулия Робъртс...струва ми се,че тази роля щеше да подхожда повече на нея..
Lavender AVAЛюбист
Заглавие: Re: ЯЖ, МОЛИ СЕ И ОБИЧАЙ! Вто 14 Дек 2010, 20:33
Ms SMITH написа:
Treli_kardia написа:
Аз също,макар че обичам първо да чета и после да гледам.Представих си Сандра Бълок на мястото на Джулия Робъртс...струва ми се,че тази роля щеше да подхожда повече на нея..
Аз пак като черна станция... Не съм гледала филма, но не бих избрала нито Джилия нито Сандра, по скоро някоя малко по-"възрастна"-Даян Лейн или Кристин Скот Томас, или поне така си я предстваям героинята.
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
Заглавие: Re: ЯЖ, МОЛИ СЕ И ОБИЧАЙ! Чет 06 Яну 2011, 04:48
Lavender написа:
Не съм гледала филма, но не бих избрала нито Джилия нито Сандра, по скоро някоя малко по-"възрастна"-Даян Лейн или Кристин Скот Томас, или поне така си я предстваям героинята.
Напълно те подкрепям в представата ти за главната героиня...филма не съм го гледала още.