AVAdiary
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AVAdiary

ПАНАИР НА СУЕТАТА

ИндексPortalПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Тъпи песньовки...

Go down 
+3
bubale4e
Сапфира
ШОКОЛАД
7 posters
АвторСъобщение
ШОКОЛАД
админ
админ
ШОКОЛАД

Брой мнения : 5526
Регистриран : 11.04.2009
Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!

Тъпи песньовки... Empty
ПисанеЗаглавие: Тъпи песньовки...   Тъпи песньовки... EmptyПон 09 Авг 2010, 03:14

Мога да позная коя ще е първата постната...но ще ви да предимство...Старт!
Върнете се в началото Go down
Сапфира
AVAЛюбист
AVAЛюбист
Сапфира

Брой мнения : 877
Регистриран : 23.04.2009
Послание : при делфините

Тъпи песньовки... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Тъпи песньовки...   Тъпи песньовки... EmptyПон 09 Авг 2010, 03:33

На Лейди Гага всички песни ме дразнят... бъркат ми из вътрешностите

но хайде да пусна и линк... примерно тази

http://www.psy-help.org/forum/index.php
bubale4e
АVAприятел
АVAприятел
bubale4e

Брой мнения : 312
Регистриран : 24.04.2009

Тъпи песньовки... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Тъпи песньовки...   Тъпи песньовки... EmptyНед 21 Ное 2010, 00:31

Сапфира
AVAЛюбист
AVAЛюбист
Сапфира

Тъпи песньовки... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Тъпи песньовки...   Тъпи песньовки... EmptyПон 22 Ное 2010, 03:23

Ха! Тази песен толкова я бях намразила докато бях в Германия. Всеки ден слушахме едно местно радио и я пускаха по сто пъти на ден. И като се върнах в България тъкмо беше станала хит и тук Laughing
Сапфира
AVAЛюбист
AVAЛюбист
Сапфира

Тъпи песньовки... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Тъпи песньовки...   Тъпи песньовки... EmptyСря 24 Ное 2010, 02:02

Слушайки Theos На Нино се сетих за българския вариант... Естествено, че не можем да останем така назад и да не прецакаме някоя хубава песен...

В българския вариант се пее за секс, май някаква черна рокличка и какво беше още, а само като си помислите, че Theos на гръцки е Бог... за какво друго да си говорим...

"Малка черна рокля на голо и горещо тяло от долу" - втф?

бозата

оригинала

affraid affraid affraid
bubale4e
АVAприятел
АVAприятел
bubale4e

Брой мнения : 312
Регистриран : 24.04.2009

Тъпи песньовки... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Тъпи песньовки...   Тъпи песньовки... EmptyСря 24 Ное 2010, 02:17

ОО песента на Нино ми е просто любима, такъв текст, и такъв превод
KENGA
AVATурист
AVATурист

Брой мнения : 178
Регистриран : 22.11.2010
Послание : с. Гурмазово

Тъпи песньовки... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Тъпи песньовки...   Тъпи песньовки... EmptyСря 24 Ное 2010, 14:21

За тук са всички песни на онзи (че не се сещам името му) с дървесата.
Сапфира
AVAЛюбист
AVAЛюбист
Сапфира

Тъпи песньовки... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Тъпи песньовки...   Тъпи песньовки... EmptyСря 24 Ное 2010, 14:43

Ммм да! Деян Неделчев. Не мога да разбера какво му стана на този човек, че така се изроди. Има такъв хубав глас, имаше такива хубави песни... печелил е Златен Орфей... Не разбирам какво го прихвана. Когато бях малка много го харесвах. От възрастта ли се бъгна нещо... наистина не мога да го разбера.
А тези нови "песни" са от гнусна по гнусна и самото му държание вече не прилича на нищо... толкова е вулгарен... No
chopy78
AVAгост
AVAгост
chopy78

Брой мнения : 14
Регистриран : 22.11.2010

Тъпи песньовки... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Тъпи песньовки...   Тъпи песньовки... EmptyСря 24 Ное 2010, 14:59

хахаха, този е просто велик! И как се взема на сериозно! Човек на изкуството Тъпи песньовки... 630188
Ето го
Любов
Модератор
Модератор
Любов

Брой мнения : 7015
Регистриран : 12.04.2009
Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!

Тъпи песньовки... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Тъпи песньовки...   Тъпи песньовки... EmptyНед 28 Ное 2010, 21:42

Уникален шемет!!!
Има хубав глас,но последните му "хитове",изобщо не ми допадат.
Струват ми се просташки и елементарни.
Rolling Eyes
Ophelia
AVAгост
AVAгост
Ophelia

Брой мнения : 16
Регистриран : 01.02.2011
Послание : "И вътре в душата на човека, който някога осъдил едно момче заради детските му сълзи, непознатият се смеел ли, смеел."

Тъпи песньовки... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Тъпи песньовки...   Тъпи песньовки... EmptyСря 02 Фев 2011, 05:41

Сапфира написа:
Ммм да! Деян Неделчев. Не мога да разбера какво му стана на този човек, че така се изроди. Има такъв хубав глас, имаше такива хубави песни... печелил е Златен Орфей... Не разбирам какво го прихвана. Когато бях малка много го харесвах. От възрастта ли се бъгна нещо... наистина не мога да го разбера.
А тези нови "песни" са от гнусна по гнусна и самото му държание вече не прилича на нищо... толкова е вулгарен... No

Много просто.. Човекът търси популярност. Иска да стане известен и си мисли, че с простотии и повърхностни песни може да стане истинска "знаменитост". Да, но ефектът е обратен.. за жалост той не го осъзнава. Не е важно просто да се прочуеш. Важно е с какво ще се прочуеш. Хиляди пъти по - добре е да си неизвестен, но наистина хората да знаят, че правиш нещо стойностно.. да те уважават. Подобна слава е лоша слава и никой не трябва да си причинява подобно нещо. =/ А наистина човекът има прекрасен глас. Жалко е, че го използва за подобно нещо. Дори и да се усети някой ден, всички ще го помнят като "Икебаната". Но какво говоря.. "Икебаната" не е нищо в сравнение с последвалите я "Съчки" и "Дъртака". Този човек се заравя все по - надълбоко в простотията.. и това е много тъжно, защото той наистина можеше да направи нещо много, много по -добро с това, което притежава...
А иначе.. кое ме отвращава. Мразя всички повърхностни чалгии, карат ме да се отчая от живота. Точно като онази песен, пусната по - горе: "Нося черна рокля на голо и горещо тяло отдолу..." Просто.. тъжното е, че това наистина са висшите ценности в живота на подобни изпълнители, а по - тъжното е, че това се предава и на голяма част от младежта...
Sponsored content

Тъпи песньовки... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Тъпи песньовки...   Тъпи песньовки... Empty

Тъпи песньовки...
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
AVAdiary :: КУЛТУРА :: Музика-
Идете на: