Ха! Тази песен толкова я бях намразила докато бях в Германия. Всеки ден слушахме едно местно радио и я пускаха по сто пъти на ден. И като се върнах в България тъкмо беше станала хит и тук
Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
Слушайки Theos На Нино се сетих за българския вариант... Естествено, че не можем да останем така назад и да не прецакаме някоя хубава песен...
В българския вариант се пее за секс, май някаква черна рокличка и какво беше още, а само като си помислите, че Theos на гръцки е Бог... за какво друго да си говорим...
"Малка черна рокля на голо и горещо тяло от долу" - втф?
Ммм да! Деян Неделчев. Не мога да разбера какво му стана на този човек, че така се изроди. Има такъв хубав глас, имаше такива хубави песни... печелил е Златен Орфей... Не разбирам какво го прихвана. Когато бях малка много го харесвах. От възрастта ли се бъгна нещо... наистина не мога да го разбера. А тези нови "песни" са от гнусна по гнусна и самото му държание вече не прилича на нищо... толкова е вулгарен...
хахаха, този е просто велик! И как се взема на сериозно! Човек на изкуството Ето го
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
Уникален шемет!!! Има хубав глас,но последните му "хитове",изобщо не ми допадат. Струват ми се просташки и елементарни.
Ophelia AVAгост
Брой мнения : 16 Регистриран : 01.02.2011 Послание : "И вътре в душата на човека, който някога осъдил едно момче заради детските му сълзи, непознатият се смеел ли, смеел."
Ммм да! Деян Неделчев. Не мога да разбера какво му стана на този човек, че така се изроди. Има такъв хубав глас, имаше такива хубави песни... печелил е Златен Орфей... Не разбирам какво го прихвана. Когато бях малка много го харесвах. От възрастта ли се бъгна нещо... наистина не мога да го разбера. А тези нови "песни" са от гнусна по гнусна и самото му държание вече не прилича на нищо... толкова е вулгарен...
Много просто.. Човекът търси популярност. Иска да стане известен и си мисли, че с простотии и повърхностни песни може да стане истинска "знаменитост". Да, но ефектът е обратен.. за жалост той не го осъзнава. Не е важно просто да се прочуеш. Важно е с какво ще се прочуеш. Хиляди пъти по - добре е да си неизвестен, но наистина хората да знаят, че правиш нещо стойностно.. да те уважават. Подобна слава е лоша слава и никой не трябва да си причинява подобно нещо. =/ А наистина човекът има прекрасен глас. Жалко е, че го използва за подобно нещо. Дори и да се усети някой ден, всички ще го помнят като "Икебаната". Но какво говоря.. "Икебаната" не е нищо в сравнение с последвалите я "Съчки" и "Дъртака". Този човек се заравя все по - надълбоко в простотията.. и това е много тъжно, защото той наистина можеше да направи нещо много, много по -добро с това, което притежава... А иначе.. кое ме отвращава. Мразя всички повърхностни чалгии, карат ме да се отчая от живота. Точно като онази песен, пусната по - горе: "Нося черна рокля на голо и горещо тяло отдолу..." Просто.. тъжното е, че това наистина са висшите ценности в живота на подобни изпълнители, а по - тъжното е, че това се предава и на голяма част от младежта...