AVAdiary ПАНАИР НА СУЕТАТА |
|
| Ще напиша и ще споделя ... | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Ще напиша и ще споделя ... Съб 24 Юли 2010, 20:31 | |
| Ако имате желание,тук можем да споделяме свои стихове. Стихове,които са излезли от душата и са прелели, върху белият лист хартия. Нека ,да ги споделим..,защо пък не..? Повечето от нас ,са имали такъв период от живота, в който са преживели радост или тревога .. Решили са ,да я претворят в стих и да го запазят за себе си. Ако смятате ,че си заслужава и ние да му се порадваме..СПОДЕЛЕТЕ ГО!
Много ще се радвам ,ако темата стане едно приятно място, в което ще се радваме на написаното преживяно или пък просто така написано..без повод. | |
| | | Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| | | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Ще напиша и ще споделя ... Съб 24 Юли 2010, 20:36 | |
| АНГЕЛСКО ЛИЦЕ..ОЧИ НА ДЯВОЛ
Ангелско лице,очи на дявол.. вперила си в мойта плът. Забиваш нокти здраво, не жалиш..пускаш кръв.
Сърцето ми на късове раздираш, боли,крещя ,а нямам вече глас.. Не се замисляш и убиваш, без любовта ти..бавно си отивам аз.
А бяха дни вълшебни,мигове прекрасни, красота.. Очите ангелски тогава бяха и от тях струеше топлина.
Сега е пусто,тихо и дори сърцето ми замря , без теб не иска то да бие, туптеше страшно бавно..накрая даже спря! | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Ще напиша и ще споделя ... Съб 24 Юли 2010, 20:37 | |
| ПРОСТИ МИ
На леглото до тебе,тихичко присядам, с посърнало от плач лице.. Моля те, да ми простиш,но не прощаваш и плаче безутешно моето сърце...
Толкова ли много съм сгрешила, та страдаш мълчешком и ме виниш? Че не вярваш в мен и ме проклинаш, сълзи проливаш и тъжиш...
Наистина ли съм виновна, че звезди не виждам... в твоите очи? Че раздялата е неизбежна, а една мечта се разруши...
Прости ми ,пак те моля, нали затуй сме хора и грешим!! Ръка в ръка да тръгнем двама, и болката ,в любов да претворим! | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Ще напиша и ще споделя ... Съб 24 Юли 2010, 20:38 | |
| ПРОЛЕТ
С тихи стъпки тя пристигна и обгърна всичко с красота.. С топъл дъх тя клоните погали и потънаха в зеленина.
Бавно с пръсти,цветето разтвори и поръси го със аромат.. С нежни думи заговори, ..овошките дари със благодат.
Тръгна по тревата боса, стъпваше едва..едва.. И слънцето й се зарадва.. дошла е вече пролетта!!! | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Ще напиша и ще споделя ... Съб 24 Юли 2010, 20:39 | |
| МАЙКА
Колко лесно е да бъдеш майка, да обичаш,страдаш и гориш..? Можеш ли безкрайно да прощаваш и от мъката ,тържество да сътвориш?
Вярваш ли ,че всичко важно, в живота редом с тебе ще върви..? Че можеш истински да се зарадваш, а да виждаш,как сърцето ти кърви?
Да се усмихваш и целувка да даряваш.. вярвайки ,че правиш най-добро, а всъщност някой там да те упреква.., че сърцето ти е от дърво?
Майка можеш ли да бъдеш, опора,в трудни времена..? Сълзите, можеш ли да ги попиваш, да превръщаш мрака в светлина?
Майката ..е име свято! | |
| | | VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: Ще напиша и ще споделя ... Чет 06 Яну 2011, 04:52 | |
| Крис, не си ли мислила да издадеш стихосбирка? Много хубава лирика пишеш. | |
| | | Любов Модератор
| | | | VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: Ще напиша и ще споделя ... Съб 08 Яну 2011, 14:23 | |
| Ти знаеш ли колко аматьорски стихчета събрани в стихосбирка има на пазара? Представи си, че точно твоите се харесат много на аудиторията! Човек трябва да опитва, защото не се знае откъде ще изскочи зайчето, а ти имаш потенциал, според мен поне. | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Ще напиша и ще споделя ... Съб 08 Яну 2011, 14:31 | |
| Благодаря ти ! Знаеш ли тези няколко ,ги написах за няколко минути.. без да ги мисля предварително,да пиша чернови..и тъй нататък. Просто седнах и ги написах направо .. Имах една тетрадка,като ученичка..бях я препълнила с такива писания. Обаче не я пазя,за жалост.
ХАЙДЕ ДЕ,няма ли други,които да са опитвали да пишат? | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Ще напиша и ще споделя ... | |
| |
| | | | Ще напиша и ще споделя ... | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|