Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
Заглавие: LIVE IN... Пон 19 Апр 2010, 01:20
Слушах на живо снощи тази УМОПОМРАЧИТЕЛНА ЖРИЦА НА МУЗИКАТА! Уникален глас! Незабравимо присъствие!!!
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
Заглавие: Re: LIVE IN... Пон 19 Апр 2010, 01:26
На какви концерти сте били? Кой ви е впечатлил? Кой искате да видите на живо? Аз успях да видя Джордж Майкъл - страхотен!!! Металика - БРАВОООО!!! Лени Кравиц- влюбена съм! Чезариа Евора- поклон! Мадона я пропуснах малко умишлено! Съжалявам , че няма да успея да видя и да слушам сър Елтън през юни! Мечтая за Ю2, Ред Хот...и ред други!
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
Заглавие: Re: LIVE IN... Пон 19 Апр 2010, 02:50
Не съм била на концерт. Все си мисля, че там е някаква ужасна блъсканица, екзалтиралата тълпа крещи в несвяст, а аз ще подскачам, за да мога да зърна нещо от сцената. Иначе имам желание да видя всички на живо и тези, които е изброила ШОКОЛАД, и много други, които с кеф си слушам на лаптопа.