Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: ЦВЕТНИ ЛЕЩИ за очите Пон 29 Мар 2010, 13:48 | |
| Цветните контактни лещи са добро решение за тези, които желаят промяна и не се страхуват да експериментират. Съществуват такива без диоптър, но и хора с офталмологичен проблем могат да се възползват от тях, тъй като те се предлагат в съчетание с диоптър, както и за астигматици. В последните години материалите, от които са изградени лещите, все повече се усъвършенстват и стават по-физиологични и безопасни за очите Благодарение на новите технологии очите по-лесно приемат лещите и се адаптират към тях. Поради това все повече напълно здрави хора в стремежа си да бъдат различни слагат цветни лещи. Те са изградени от специален полимер и са по-скъпи от обикновените. Широко известното понятие цветни лещи не включва само тези, които изцяло променят визията на окото. Цветни са също лещите за забележим цвят, както и за увеличаване на цвета, които не променят вида на ириса. Първите са създадени за по-лесна употреба, като лекото им оцветяване ги прави по-лесно различими. Лещите за увеличаване на цвета се използват за уплътняване на естествения вид на ириса. Съществуват и лещи със защита срещу ултравиолетовата светлина. Най разпространените и най-търсените лещи от семейство "цветни" са тези за коренна промяна на цвета. Те се превръщат в мода... Основните цветове, в които се предлагат нестандартните аксесоари, са синьо, зелено, сиво и кафяво. По-екстравагантните могат да изберат нюансите на виолетовото. Лещите изглеждат по различен начин на всеки човек и изборът на подходящ цвят е строго индивидуален Притежавате ли цветни лещи,кога ги слагате и какъв цвят са? ЗА или ПРОТИВ носенето им сте? | |
|
Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| Заглавие: Re: ЦВЕТНИ ЛЕЩИ за очите Пон 29 Мар 2010, 20:41 | |
| Ух, никога не бих си сложила цветни лещи... и някак са ми много неестествени... | |
|
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: ЦВЕТНИ ЛЕЩИ за очите Пон 29 Мар 2010, 21:04 | |
| Цветът на очите е много характерен белег и страшно много променя визията, особено когато има голям контраст. Човек действително придобива различен облик. .. Преди 10-на години се запознах с приятелка на моя приятелка. Срахотно впечатление ми направи. Страшно излъчване... След няколко дни ходихме заедно на плаж . Не можах да се усетя в началото. Нещо й липсваше... Момичето имаше тъмно кафеви очи. Първият път когато съм я видяла е била със сини лещи. Очите й бяха наситени и ярки. И в същото време не си личеше , че са лещи... Страхотен ефект. Та, мисълта ми е, че един дребен на глед детайл като цвета на очите може да е страхоен коз... Аз лично не бох сложила лещи по други причини. ( очите ми просто не понасят леши ) Иначе бих пробвала с по-наситен цвят сиво-синьо за да придам по-силен цвят | |
|
bybeto023 AVAгост
Брой мнения : 1 Регистриран : 28.09.2010
| Заглавие: Re: ЦВЕТНИ ЛЕЩИ за очите Вто 28 Сеп 2010, 19:47 | |
| За мен лещите са си разнообразие , но не бих тръгнала да ги нося всеки ден. Попринцип предпочитам по - наситените, които покриват добре | |
|
Таис AVAгост
Брой мнения : 7 Регистриран : 11.11.2010 Age : 35 Послание : София
| Заглавие: Re: ЦВЕТНИ ЛЕЩИ за очите Нед 09 Яну 2011, 06:55 | |
| Една от най- глупавите ми покупки бяха зелените ми лещи. Не знам какво ми щукна тогава и на каква вълна съм била, сложила съм ги 2 или 3 пъти (доста се измъчих докато успея)... Определено не са за мен когато ги носех имах чувството, че съм си сложила две капачки за очи Иначе щеше да е хубаво мама да ме беше родила със зелени очички | |
|
Бебсън AVAЛюбист
Брой мнения : 529 Регистриран : 19.11.2010 Послание : Алергична към простаци
| Заглавие: Re: ЦВЕТНИ ЛЕЩИ за очите Пон 17 Яну 2011, 14:20 | |
| Бих си сложила цветни лещи, макар да си харесвам зелените очички. Искам да се видя с черни очи! Но не бих дала пари за тях, само ако ми подарят | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: ЦВЕТНИ ЛЕЩИ за очите | |
| |
|