AVAdiary
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AVAdiary

ПАНАИР НА СУЕТАТА

ИндексPortalПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

В неведение ,но щастлив или знаещ ,но нещастен?

Go down 
+5
Фрина
ШОКОЛАД
Gti
Ms SMITH
Любов
9 posters
АвторСъобщение
Любов
Модератор
Модератор
Любов

Брой мнения : 7015
Регистриран : 12.04.2009
Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!

В неведение ,но щастлив или знаещ ,но нещастен? Empty
ПисанеЗаглавие: В неведение ,но щастлив или знаещ ,но нещастен?   В неведение ,но щастлив или знаещ ,но нещастен? EmptyСъб 27 Мар 2010, 05:44

Понякога се случва,да кривне партньора от правия път...
Вие, какво предпочитате,да си останете в неведение и да тънете в лъжи блаженно
или да сте наясно,въпреки последиците и решението ,което ще трябва да вземете
сами за себе си?
Върнете се в началото Go down
Ms SMITH
AVAЛюбист
AVAЛюбист
Ms SMITH

Брой мнения : 942
Регистриран : 05.09.2009

ПисанеЗаглавие: Re: В неведение ,но щастлив или знаещ ,но нещастен?   В неведение ,но щастлив или знаещ ,но нещастен? EmptyСъб 27 Мар 2010, 11:02

"Понякога просто така "не се случва според мен Крисане.. Laughing,със сигурност ако някога кривне партньора от правия път ще има основателна причина-някоя дупка,табела с похотлив надпис,картбланш...и все в този смисъл.
Казусът не звучи много стряскащо за хора,допускащи и повече от тези две възможности,така че аз съм пас. Laughing
Любов
Модератор
Модератор
Любов

Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!

ПисанеЗаглавие: Re: В неведение ,но щастлив или знаещ ,но нещастен?   В неведение ,но щастлив или знаещ ,но нещастен? EmptyСъб 27 Мар 2010, 13:09

Мдааа..познавам жени,които са казвали ,че за тях семейството е най-важно,
с цената на всичко биха го опазили цяло...дори със цената на това,
да се правиш на сляпа и нищо не чула.
Предпочитам знаеща и нещастна ,отколкото в неведение ,но щастлива.
Ако знам ,какво всъщност е станало ,мога да намеря начин и правилния път до това,
да бъда отново щастлива.
Не е задълнително да съм нещастна,заради това,че мъжо ми е кривнал от правия път.
Хората ,затова са интелигентни ..за да разговарят и търсят причини ..
и решения,които ще решат проблемитеи премахнат пречките към щастието.

пп. Смити,..понякога,при някои хора..нещата се случват просто така Laughing ,
без да се замислят прекалено...
Само ,заради тръпката,вълнението,новото...
Gti
АVAприятел
АVAприятел
Gti

Брой мнения : 325
Регистриран : 16.04.2009

ПисанеЗаглавие: Re: В неведение ,но щастлив или знаещ ,но нещастен?   В неведение ,но щастлив или знаещ ,но нещастен? EmptyНед 16 Май 2010, 22:25

АЗ ЛИЧНО ПРЕДПОЧИТАМ ,В НЕВЕДЕНИЕ ,НО ЩАСТЛИВА .ЗАЩО МИ Е КРИС ДА ЗНАМ ,ЧЕ МИЛОТО Е КРИВНАЛ ОТ ПРАВИЯ ПЪТ .ТОВА УЖАСНО ЩЕ МЕ НАРАНИ .ДОРИ И ДА МУ ПРОСТЯ НЯМА КАК ДА ЗАБРАВИШ ТАКОВА НЕЩО.ЗНАНИЕТО МИ ЗА ЕДНО ЕВЕНТУАЛНО КРЪШКАНЕ ЩЕ УВЕЛИЧИ ОПРАВДАНИЕТО МИ ЗА ТАКОВА ЕВЕНТУАЛНО ОТ МОЯ СТРАНА.Е НЯМА НУЖДА .АКО МУ СЕ СЛУЧИ, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ,ПРЕДПОЧИТАМ ДА НЕ ЗНАМ .НЯМА НУЖДА.
ШОКОЛАД
админ
админ
ШОКОЛАД

Брой мнения : 5526
Регистриран : 11.04.2009
Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!

ПисанеЗаглавие: Re: В неведение ,но щастлив или знаещ ,но нещастен?   В неведение ,но щастлив или знаещ ,но нещастен? EmptyНед 16 Май 2010, 22:46

Ms SMITH написа:
"Понякога просто така "не се случва според мен Крисане.. Laughing,със сигурност ако някога кривне партньора от правия път ще има основателна причина-някоя дупка,табела с похотлив надпис,картбланш...и все в този смисъл.
Казусът не звучи много стряскащо за хора,допускащи и повече от тези две възможности,така че аз съм пас. Laughing
Абсолютно съгласна!
Крис, няма нищо "просто...", а това че хората не се замислят...ами жалко, защото после се вайкат и се чудят "ама защо на мен...?", но нямат очи да видят! Затова ще повтарят трето отделение, докато "простото" им излезе през носа и видят, че то не било чак толкоз просто, бря! Laughing

Аз искам да знам! Винаги искам да знам! Razz
Фрина
Модератор
Модератор
Фрина

Брой мнения : 8407
Регистриран : 22.04.2009
Послание : Там, където има ЛЮБОВ...

ПисанеЗаглавие: Re: В неведение ,но щастлив или знаещ ,но нещастен?   В неведение ,но щастлив или знаещ ,но нещастен? EmptyЧет 12 Авг 2010, 16:52

Ако такова нещо се случи, нама как да не разбера... То просто няма да се случи "просто така"... Ако се случи, то искам или не, ще разбера... В неведение ,но щастлив или знаещ ,но нещастен? 706613
bubale4e
АVAприятел
АVAприятел
bubale4e

Брой мнения : 312
Регистриран : 24.04.2009

ПисанеЗаглавие: Re: В неведение ,но щастлив или знаещ ,но нещастен?   В неведение ,но щастлив или знаещ ,но нещастен? EmptyСъб 20 Ное 2010, 23:23

Ами честно казано не мога да бъда сто процента сигурна, но май предпочитам да остана в неведие, защото като се познавам бих искала да отмъстя и така отиваме точно никъде. Както не бих искала моя мъж да узнае за моето криване. Винаги му казвам, че искам да знам ако има нещо, ама май само така си говоря
Бебсън
AVAЛюбист
AVAЛюбист
Бебсън

Брой мнения : 529
Регистриран : 19.11.2010
Послание : Алергична към простаци

ПисанеЗаглавие: Re: В неведение ,но щастлив или знаещ ,но нещастен?   В неведение ,но щастлив или знаещ ,но нещастен? EmptyНед 21 Ное 2010, 01:47

Ако е еднократна забежка, не искам да знам. Ако в сърцето си усеща, че това е нова и голяма любов - то нека разбера преди всички, а не както обикновено става - последна...
Не ми се е случвало да ми кажат досега за изневяра. Не че не се е случвало, но не са ми признавали. Всъщност нямам идея как ще реагирам.
Talasym
AVATурист
AVATурист

Брой мнения : 162
Регистриран : 20.11.2010

ПисанеЗаглавие: Re: В неведение ,но щастлив или знаещ ,но нещастен?   В неведение ,но щастлив или знаещ ,но нещастен? EmptyНед 21 Ное 2010, 21:31

Аз пък си мисля,че ако криввне ще искам да знам на 100% Smile Чисто и просто да се разберем,щом работите не стават- окей Smile Всеки там от където,няма да търпя аз и да прощавам и такива глупости,щом един път е станало,значи пак ще стане. Или си разделяме пътищата или ще живеем като съквартиранти Laughing
Ама да ме праят на луда и да не знам.... по-добре да ми каже в очите,отколкото после да науча и да му счупя главата..
Бебсън
AVAЛюбист
AVAЛюбист
Бебсън

ПисанеЗаглавие: Re: В неведение ,но щастлив или знаещ ,но нещастен?   В неведение ,но щастлив или знаещ ,но нещастен? EmptyНед 21 Ное 2010, 21:50

Ох, че ми е трудно да свикна с тази моя нова визия Very Happy , чета собствения си пост и си казва - брей, тази пък мисли точно като мене В неведение ,но щастлив или знаещ ,но нещастен? 630188

Таласъмче, значи смяташ, че дори едно кръшване значи край?
Помисли какво би направила, ако ей сега да речем той дойде и ти признае.
Ще си хванеш ли багажа и детето? Или?
Аз знам, защото преди време мислех, че ще чуя такова нещо. Е, не го чух, слава богу, това не значи, разбира се, че не е станало.
Но едно е да имаш подозрения, друго е да ти го кажат без да можеш да мръднеш от истината.
Много кофти тема, къде се забихме и ние В неведение ,но щастлив или знаещ ,но нещастен? 936603
Talasym
AVATурист
AVATурист

Брой мнения : 162
Регистриран : 20.11.2010

ПисанеЗаглавие: Re: В неведение ,но щастлив или знаещ ,но нещастен?   В неведение ,но щастлив или знаещ ,но нещастен? EmptyНед 21 Ное 2010, 21:53

Предпочитам да ми каже, сериозно, не искам да не знам. Искам да знам, ако е направил нещо... Пък багажа няма да си го събера,чакай климатика д асложат. Smile Майтапа настрана,ако ми се случи така ще се разберем сега какво ще правим така,че да е възможно най-изгодно за детето. Ние не сме скандалджии, няма да се скараме,сигурна съм. Smile Просто ще си теглим една тихомълком.. и ще се нагодим според ситуацията. Ако сега дойде и ми каже,че ми е изневерил ще му кажа да спи в другата стая и да си спи с която си иска, и то без да ми мигне окото ще му го кажа, аз такива неща не прощавам. Може да живеем после заедно заради малкия,ама няма му дам и да ме помирише Smile)))) разбра ли ме кво казвам? :Р
Любов
Модератор
Модератор
Любов

ПисанеЗаглавие: Re: В неведение ,но щастлив или знаещ ,но нещастен?   В неведение ,но щастлив или знаещ ,но нещастен? EmptyЧет 09 Дек 2010, 04:57

Gti написа:
АЗ ЛИЧНО ПРЕДПОЧИТАМ ,В НЕВЕДЕНИЕ ,НО ЩАСТЛИВА .ЗАЩО МИ Е КРИС ДА ЗНАМ ,ЧЕ МИЛОТО Е КРИВНАЛ ОТ ПРАВИЯ ПЪТ .ТОВА УЖАСНО ЩЕ МЕ НАРАНИ .ДОРИ И ДА МУ ПРОСТЯ НЯМА КАК ДА ЗАБРАВИШ ТАКОВА НЕЩО.ЗНАНИЕТО МИ ЗА ЕДНО ЕВЕНТУАЛНО КРЪШКАНЕ ЩЕ УВЕЛИЧИ ОПРАВДАНИЕТО МИ ЗА ТАКОВА ЕВЕНТУАЛНО ОТ МОЯ СТРАНА.Е НЯМА НУЖДА .АКО МУ СЕ СЛУЧИ, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ,ПРЕДПОЧИТАМ ДА НЕ ЗНАМ .НЯМА НУЖДА.
И какво щастие ще е това ,миличка?
Щом ще си позволява да кръшка ,а после да си ляга спокоен в леглото до теб?
Би предпочела ,да живееш с такъв мъж и с допуснатите му грешки,
спрямо любовта ти и брака ви?
Нали знаеш ,че повечето мъже опитат ли забраненото ..продължават,
защото им се услажда?
АЗ лично,бих предпочела да знам,да имам право на избор..на решение...
Бебсън
AVAЛюбист
AVAЛюбист
Бебсън

ПисанеЗаглавие: Re: В неведение ,но щастлив или знаещ ,но нещастен?   В неведение ,но щастлив или знаещ ,но нещастен? EmptyЧет 09 Дек 2010, 13:11

Аз познавам семейство, в което жената вече изцяло е загубила страстта си към секса, ако изобщо я е имала. Децата и кариерата поглъщат цялото й време.
Тя е наясно, че мъжът й има паралелни връзки - това е от години. Една часто от нея страда, че има "друга", но същевременно е облекчена, че не й се налага да се чувства като изнасилена в леглото. Решението да спрат да водят полов живот е нейно. Мъжът й няма избор, освен да търси секс извън семейството.
Има всякакви хора и всякакви отношения. Всеки инстинктивно усеща кое е най-подходящото за него.
KENGA
AVATурист
AVATурист

Брой мнения : 178
Регистриран : 22.11.2010
Послание : с. Гурмазово

ПисанеЗаглавие: Re: В неведение ,но щастлив или знаещ ,но нещастен?   В неведение ,но щастлив или знаещ ,но нещастен? EmptyСъб 11 Дек 2010, 13:32

Предпочитам да знам вместо да живея в лъжа. Истината ще ме нарани, но и ще ме накара да си задам въпроса: "Защо се стигна до тук?". Мисля си, че в повечето случаи мъжете, а и жените правят крачка в страни ако нещо им липсва-отношение, внимание, секс...Преди да започна да съдя ще направя преоценка на собственото си поведение. Сигурно има нещо, което съм пропуснала. Нещо, което съм омаловажила, а за човека до мен е било важно. Не съм съвършена. Няма как ако не полагам усилия, човекът, който е до мен да ме гледа с едни и същи очи както в началото така и сега. Вярвам, че нищо не се случва просто така. Всичко е в резултат от нашето действие или бездействие. Друг е въпроса, че не знам как ще реагирам научавайки подобна новина. Представа нямам дали бих могла да простя. Да забравя...дума не може да става. Мога само да се моля да не ми се случи.

Ако предпочета да не знам, то лъжата рано или късно ще блесне и предполагам, че би ме наранила в пъти повече.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: В неведение ,но щастлив или знаещ ,но нещастен?   В неведение ,но щастлив или знаещ ,но нещастен? Empty

В неведение ,но щастлив или знаещ ,но нещастен?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
AVAdiary :: В СВЕТА НА ПРИКАЗКИТЕ :: Да си поговорим на воля-
Идете на: