| Гласувайте за "АВАТАР"! | |
|
+6Никита Marcy ШОКОЛАД Любов Фрина VODNA 10 posters |
Гласувайте! | 1. Фрина | | 10% | [ 1 ] | 2. Крис | | 20% | [ 2 ] | 3. Никита | | 20% | [ 2 ] | 4. natali | | 0% | [ 0 ] | 5. ШОКОЛАД | | 20% | [ 2 ] | 6. Пипилота | | 0% | [ 0 ] | 7. VODNA | | 30% | [ 3 ] |
| Общо гласове : 10 | | Poll closed |
|
Автор | Съобщение |
---|
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Гласувайте за "АВАТАР"! Чет 11 Мар 2010, 18:25 | |
| 1. ФринаС постоянството в търсенето на любoвта, която е навсякъде. С неуморното преследване на мечтите. С безрезервното доверие в мъдростта на живота. Със силата на крехката плахост, която е следвана от решимостта. И изненадата … 2. КрисОбичам ориента,красивите накити...жените,които излъчват нежност,топлина и любов... Цветята .. с техния аромат и красота,които правят всеки един мой ден завършен. 3. НикитаТова съм си аз - спокойна и нежна,буйна и неукротима, плюса и минуса,двата полюса,двата бряга,черното и бялото...4. nataliТова съм аз-плаха, прикрита,емоционална,почти винаги криеща истинските си чувства!!!5. ШОКОЛАДЕто ме и мен - силна, строга, уверена...Лошо момиче! Мъжко момиче - с пола и с гащи! 6. ПипилотаТова съм аз... Уязвима,но истинска..и силна и слаба..горяща и тлееща...обичаща,мразеща.. ...жена и..момиченце...7. VODNAВ момента това съм аз. На кръстопът! Мисли, мисли.... Нещо ново, неизвестно, страх, вълнение..., нещо хубаво. Дано!
| |
|
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Гласувайте за "АВАТАР"! Чет 11 Мар 2010, 18:54 | |
| Много хубаво се е получило... Браво! Развълнувах се ... Трудно ми е да избера ... Всички профили са много красиви... Ще избирам според това кой профил се припокрива най-пълно с образа ... НИКИТА | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Гласувайте за "АВАТАР"! Чет 11 Мар 2010, 23:53 | |
| И аз доста мислих за кой да дам глас! Фрина...познавам те в посланието, но не и в лицето от профила ти! Крис, ти наистина си много цветна в моите представи, но не розова, а жълта...червена..,огнена!... Никита...разкошен профил, само дето не мисля, че колиш с хладни оръжия...Може би ти се иска понякога, но... не смееш! Нат, мръсницооооо, не предполагах , че си толкова "разголена" , плаха, да, нежна, да, но Аватарът ти е дори малко лош в моите очи! Пипилота, мисля че много ти отива тази визия, но не те познавам още добре, за да преценя, дали това си ти! Гласувам за VODNA!!! Това е тя! Спокойна, но и в движение, каквато е водата! Свеж дъх и нежен поглед! Присъствие! | |
|
| |
Marcy AVATурист
Брой мнения : 132 Регистриран : 12.04.2009 Age : 53
| Заглавие: Re: Гласувайте за "АВАТАР"! Пет 12 Мар 2010, 00:15 | |
| Моят глас е за Крис! жените,които излъчват нежност,топлина и любов... Това е ЖЕНАТА, която в нашето ежедневие все по-трудно можем да бъдем! За съжаление... | |
|
| |
Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
| Заглавие: Re: Гласувайте за "АВАТАР"! Пет 12 Мар 2010, 12:27 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
| |
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: Гласувайте за "АВАТАР"! Пет 12 Мар 2010, 20:48 | |
| Момичета, благодаря ви за гласовете! ШОКОЛАД, благодаря за красивите думи. Невероятно! Аз гласувам за Фрина! Това наистина е тя. Лунички, червена коса, все за любов говори... | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
Брой мнения : 4992 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : В разни кръстословици!
| Заглавие: Re: Гласувайте за "АВАТАР"! Пет 12 Мар 2010, 23:56 | |
| Гласувах за Шокито | |
|
| |
natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| Заглавие: Re: Гласувайте за "АВАТАР"! Съб 13 Мар 2010, 01:27 | |
| Глас и от мен за Водна Страхотни сте всички,спор няма,всяка от вас се е показала наистина точно,браво!!! | |
|
| |
VODNA Модератор
| Заглавие: Re: Гласувайте за "АВАТАР"! Съб 13 Мар 2010, 19:31 | |
| Натали, благодаря! | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Гласувайте за "АВАТАР"! Съб 13 Мар 2010, 19:39 | |
| | |
|
| |
Пипилота AVATурист
Брой мнения : 135 Регистриран : 03.02.2010
| Заглавие: Re: Гласувайте за "АВАТАР"! Пон 15 Мар 2010, 02:25 | |
| | |
|
| |
Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
| Заглавие: Re: Гласувайте за "АВАТАР"! Пон 15 Мар 2010, 12:18 | |
| Труден избор! ВОДНА-Големите очи,дълбокият размисъл ,откритото лице , загадката и мъдростта ,скрития чар ...ВОДА.СТИХИЯ... Креативна, интуитивна, проникваща в хората , както водата прониква навсякъде... ПИПИЛОТА-Интересно описание,не те познавам достатъчно за трезва преценка. Харесва ми решителността в погледа на жената в аватара ти,оригинален избор на оръжие -нетипичен...прецизен човек си с конкретни цели ,явно отворена за предизвикателства ,но и женствена мечтателка поклонник на романтизма... ШОКОЛАД-ДЪРЗОСТ,МЪЖЕСТВЕНОСТ,СИЛА.....ХУЛИГАН!Ти си неописуема...малко са диваците с мръсен поглед облечени в пола и гащи с подчертано труден за копиране и дефиниране стил... Обичам тази класа -тя не говори за себе си-крещи! НАТАЛИ-Плаха,нежна и емоционална,криеща.....се виждаш в аватара,ако прикритата голота в подписа ти означава и незащитена към същия контекст ( а не съблазън както на мен ми изглежда) -профилът ти е страхотен-стилен ,черно-бял и с ясно послание.Красиво! НИКИТА-РАЗКОШ!ЗАМАХ!СИЛА!ПОСЛАНИЕ!........ Определено приковаваш вниманието към характера-жена.Аз виждам устрем,решителност,концентрация,изтънчена красота и желязо-невероятна комбинация!Не знам наистина дали това си ти,но профилът е точно така подбран-колкото фин порцелан в нежни азиатски черти,толкова и опасност скритa за неподозиращите в него ... КРИС-ЦВЕТЕТО НА ФОРУМА! Грация и аромати след стъпките ти навсякъде...неизменна надежда в очите за добро...Хуманизъм и алтруизъм са в твоите мисли(докато не запалиш клечката,знам че го можеш).Прекрасен избор с ориента и красивите накити,но това не е асоциацията ми за теб.Не и в това лице .Нежността,красотата.....аз ги виждам в подписа.Това си ти! ФРИНА-Нестандартна,по детски наивна с разпилени коси и любов в очите.Дейна,любопитна арт-натура,поглед пълен с очакване....за класически шедьовър или букет цветя по възможност червени-те описват ЛЮБОВТА! Лунички,бяла кожа и искри в излъчването..накратко себе си!Поздравления! Гласувам за НИКИТА!
Последната промяна е направена от Ms SMITH на Вто 16 Мар 2010, 00:48; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Гласувайте за "АВАТАР"! Пон 15 Мар 2010, 13:38 | |
| | |
|
| |
VODNA Модератор
| Заглавие: Re: Гласувайте за "АВАТАР"! Пон 15 Мар 2010, 15:03 | |
| Ох, Смитова, ще си го принтирам това и ще си го сложа в рамка. Ще си го чета всеки път, когато ми липсва дързост. Благодаря ти! | |
|
| |
Фрина Модератор
| |
| |
Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
| Заглавие: Re: Гласувайте за "АВАТАР"! Вто 16 Мар 2010, 00:59 | |
| Радвам се,че сте доволни! Крисане Водна...на теб не ти липсва дързост,просто рядко я показваш.. Фрина наистина в много профили съм срещала лунички и светла кожа..дори да нямаш за мен изглеждаш точно така | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Гласувайте за "АВАТАР"! Вто 16 Мар 2010, 01:30 | |
| Смит,страхотна оценка на профилите си направила! Благодаря ти! | |
|
| |
Пипилота AVATурист
| Заглавие: Re: Гласувайте за "АВАТАР"! Вто 16 Мар 2010, 01:55 | |
| [quote]ПИПИЛОТА-Интересно описание,не те познавам достатъчно за трезва преценка. Харесва ми решителността в погледа на жената в аватара ти,оригинален избор на оръжие -нетипичен...прецизен човек си с конкретни цели ,явно отворена за предизвикателства ,но и женствена мечтателка поклонник на романтизма... Страхотен психологически профил,благодаря! | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Гласувайте за "АВАТАР"! Вто 16 Мар 2010, 16:19 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
VODNA Модератор
| |
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Гласувайте за "АВАТАР"! Съб 20 Мар 2010, 02:50 | |
| Честито Водна!!!! Разливай шампанското и да се захващаме с пролетните премени!!! | |
|
| |
natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| |
| |
Любов Модератор
| |
| |
Никита Модератор
| |
| |
VODNA Модератор
| Заглавие: Re: Гласувайте за "АВАТАР"! Съб 20 Мар 2010, 12:56 | |
| Ехааа, мерси момичета! Давайте чашите! Отивам да се стягам за новия конкурс. | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Гласувайте за "АВАТАР"! Съб 20 Мар 2010, 15:00 | |
| | |
|
| |
Пипилота AVATурист
| Заглавие: Re: Гласувайте за "АВАТАР"! Нед 21 Мар 2010, 01:35 | |
| Поздравления на победителката и от мен! | |
|
| |
VODNA Модератор
| Заглавие: Re: Гласувайте за "АВАТАР"! Нед 21 Мар 2010, 02:19 | |
| Мерси, мерси! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Гласувайте за "АВАТАР"! | |
| |
|
| |
| Гласувайте за "АВАТАР"! | |
|