AVAdiary ПАНАИР НА СУЕТАТА |
|
| Facebook | |
|
+11Пипилота ФАРФОЛИНКА Gti Принцеса natali Любов Фрина ШОКОЛАД Сапфира Никита VODNA 15 posters | Автор | Съобщение |
---|
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Facebook Чет 25 Фев 2010, 13:11 | |
| Имате ли регистрация във Фейсбук? Какво търсите там? Намирате ли го? | |
| | | Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
| | | | Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| | | | ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Facebook Чет 25 Фев 2010, 15:02 | |
| Нямам и за момента не искам! Дразни ме тази мания! Пък и нямам нужда! Имам Скайпа, имам си и форума! | |
| | | VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: Facebook Чет 25 Фев 2010, 16:02 | |
| Аз пък съм редовен потребител вав Фейсбук. Играя игри. Играя на Фермата. Там се откъсвам от всичко и всички - сея домати, чушки и всякакви такива, после ги бера. Разменяме си подаръци с останалите играчи, които преди това трябва да ти станат "приятели". Комуникацията с тях се изчерпва до това, да си разменим подаръци за фермата. Както казах там давам игнор на всичко, около мен. Наскоро почувствах потребност от раздумка с някой в нета и се завърнах тук. Иначе, там е хубаво това, че намираш съученици, колеги, познати, разглеждаш им снимките. Спомняш си какви са били и виждаш какви са сега. Такива работи... От друга страна във Фейсбук има хора, които публикуват толкова много снимки и излагат на показ буквално живота си. Можеш да си направиш профил за напълно непознат човек, само от поредицата снимки, които е публикувал. Това е нещото, което по-скоро не одобрявам. Общо взето манията е до там, до където ти и позволиш да се разпростре.
Последната промяна е направена от VODNA на Чет 25 Фев 2010, 16:33; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Facebook Чет 25 Фев 2010, 16:26 | |
| Аз имам регистрация . Май само това мога да кажа ... Важното е човек да се чувства добре и да се разнообразява "Общо взето манията е до там, до където ти и позволиш да се разпростре." Съгласна съм с това ... Макар, като се замисля, понякога се получава неусетно - вманиячаването имам предвид... | |
| | | ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Facebook Чет 25 Фев 2010, 18:47 | |
| Аз май не обичам всеобщите мании и комерсиализацията! Всички луднаха по Паулу Куелю и аз спрях да го чета! Всички са във фейсбук, аз пък не искам! Другото, което правя , за да се контролирам, е да избягвам някои красти, които превземат изцяло времето и мисълта ти! Знам, че може би ще ми хареса във Фейсбук, но не искам само там да седя! По същата причина не чета бестселъри-еднодневки и не гледам сапунки! Искам аз да владея положението, а тези неща са толкова зарибяващи, че накрая се оказва, че те владеят мен! | |
| | | VODNA Модератор
| Заглавие: Re: Facebook Чет 25 Фев 2010, 21:04 | |
| А семки чоплиш ли? Щото аз по-голяма краста незнам! | |
| | | Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Facebook Чет 25 Фев 2010, 23:22 | |
| | |
| | | natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| Заглавие: Re: Facebook Съб 27 Фев 2010, 05:49 | |
| И аз имам регистрация и споделям напълно мнението на Водна,и аз играя на доста игрички там,когато мога и определено се откъсвам от грижи и мисли,използвам го по-скоро да се забавлявам Даже се намерихме със съученички,с които не сме се виждали от завършването и ще си правим скоро среща-10год от както сме завършили И аз не одобрявам много качването на толкова снимки,въпреки,че и аз съм качила няколко,но въпрос на избор...не бих казала,че ми е мания,Водна много точно го е написала | |
| | | Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| | | | Принцеса AVAФен
Брой мнения : 1410 Регистриран : 26.04.2009 Послание : някъде там
| Заглавие: Re: Facebook Пон 01 Мар 2010, 17:26 | |
| Аз съм редовен потребител, какво търся, комуникация с познатите и забавление | |
| | | Gti АVAприятел
Брой мнения : 325 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Re: Facebook Нед 07 Мар 2010, 00:06 | |
| - ШОКОЛАД написа:
- Аз май не обичам всеобщите мании и комерсиализацията! Всички луднаха по Паулу Куелю и аз спрях да го чета! Всички са във фейсбук, аз пък не искам!
Другото, което правя , за да се контролирам, е да избягвам някои красти, които превземат изцяло времето и мисълта ти! Знам, че може би ще ми хареса във Фейсбук, но не искам само там да седя! По същата причина не чета бестселъри-еднодневки и не гледам сапунки! Искам аз да владея положението, а тези неща са толкова зарибяващи, че накрая се оказва, че те владеят мен! Шоколадче много ми напомняш на мен Аз също ,не май ,а не обичам всеобщите мании и комерсиализацията!Всичките филми съм ги гледала много след като бяха на мания!И мъж ми все ме пита ,ама наистина ли не си гледала този филм? Нямам регистрация ,но знам ,че ще имам някой ден! | |
| | | VODNA Модератор
| Заглавие: Re: Facebook Нед 07 Мар 2010, 13:05 | |
| За мен лично Фермата е място, където "се изключвам". Харесва ми!!! Преди да разбера за Фермата, играех друга онлайн игра - имах войска, завземах вражески земи /е, по-скоро мен завзеха на два пъти/, но така или иначе този вид игри ми допада. Нима не ви се е случвало да имате качена игра на компютъра и за известен период от време да я играете само нея? Във Фермата не е ли същото? само че си в публичното пространство, хората те виждат че играеш и рискуваш да изтърпиш критика за това "как може да се поддадеш на тази тъпа мания да станеш овчар или кравар". Ами така! Кеф ми е - правя го! Не разбирам защо някой трябва да ме сочи с пръст, че играя на някаква си игра. И това тръбене по медиите - "Манията Фейсбук", "Манията фермите"... дъра-бъра. Вчера имах рожден ден и благодарение на Фейсбук ми честитиха хора, които от толкова години не съм виждала, не съм чувала. Съученици, колеги от университетите... Беше ми много приятно. Само затова си струва да имаш регистрация във Фейсбук, не е задължително да имаш Ферма. Или като Смитова - обожавам, когато е на Джубокса там и пуска готини парчета. | |
| | | VODNA Модератор
| Заглавие: Re: Facebook Пон 08 Мар 2010, 04:09 | |
| Направо заповядай във фермата ми! Какъв пипер имаааам, ще ти светнат очичките. | |
| | | Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Facebook Сря 10 Мар 2010, 16:29 | |
| | |
| | | ФАРФОЛИНКА AVATурист
Брой мнения : 168 Регистриран : 12.04.2009 Послание : София
| Заглавие: Re: Facebook Съб 13 Мар 2010, 16:16 | |
| - ШОКОЛАД написа:
- Аз май не обичам всеобщите мании и комерсиализацията! Всички луднаха по Паулу Куелю и аз спрях да го чета! Всички са във фейсбук, аз пък не искам!
Другото, което правя , за да се контролирам, е да избягвам някои красти, които превземат изцяло времето и мисълта ти! Знам, че може би ще ми хареса във Фейсбук, но не искам само там да седя! По същата причина не чета бестселъри-еднодневки и не гледам сапунки! Искам аз да владея положението, а тези неща са толкова зарибяващи, че накрая се оказва, че те владеят мен! Във Фацето съм от..... както нямаше никой там - общувах си с братовчедка ми и тя ми досаждаше със саксии с цветя. Изведнъж след година-година и половина хората разбраха, че съществува и започнаха да подмятат надутото "Имаш ли фейс, а???" Ми, да, имам от преди да видиш клавиатура, пич! Мразя комерсиализацията, не разбирам общите мании. Крастите си ги имам, но успешно си моря фермата от.... 2-3 седмици. Намерих си ферма, която почти никой от "приятелите" няма и си цъкам на спокойствие. Удобен ми е, защото разбирам за разни събития бързо; свързах се с приятелките си от началното училище и даже успяхме да се съберем и да се забавляваме така, сякаш пак сме 7 клас; имам връзка с близките си; слагам снимки. Тъй че.... ненавиждам тия моди, но те ми дадоха удобство... Но пък бих била на неудобно място отново, защото не обичам калъпа и тенденцията хората да се фукат с безумия като Фацето! То е създадено за удобство, а не да покажеш колко си модерен и готин, и кууул, и в час... Бас ловя, че малко знаят историята изобщо на сайта и създателя му. Ама иначе всички сме НУМЕРО УНО! | |
| | | VODNA Модератор
| Заглавие: Re: Facebook Нед 14 Мар 2010, 02:49 | |
| - ФАРФОЛИНКА написа:
- Във Фацето съм от..... както нямаше никой там - общувах си с братовчедка ми и тя ми досаждаше със саксии с цветя. Изведнъж след година-година и половина хората разбраха, че съществува и започнаха да подмятат надутото "Имаш ли фейс, а???" Ми, да, имам от преди да видиш клавиатура, пич!
Мразя комерсиализацията, не разбирам общите мании. Крастите си ги имам, но успешно си моря фермата от.... 2-3 седмици. Намерих си ферма, която почти никой от "приятелите" няма и си цъкам на спокойствие. Удобен ми е, защото разбирам за разни събития бързо; свързах се с приятелките си от началното училище и даже успяхме да се съберем и да се забавляваме така, сякаш пак сме 7 клас; имам връзка с близките си; слагам снимки. Тъй че.... ненавиждам тия моди, но те ми дадоха удобство... Но пък бих била на неудобно място отново, защото не обичам калъпа и тенденцията хората да се фукат с безумия като Фацето! То е създадено за удобство, а не да покажеш колко си модерен и готин, и кууул, и в час... Бас ловя, че малко знаят историята изобщо на сайта и създателя му. Ама иначе всички сме НУМЕРО УНО! Фаролинко, имам чувството, че говориш за някакви хлапета дето се хвалят с Фацето. Не ми се е случвало хора на моята възраст да ми се хвалят че имат профил там, най-често "изпушили" майки като мен, ме питат дали играя на Фермата /сега ще кажете "тая пак с нейната ферма" /, но да се хвалят, че имат профил там... не ми се е случвало. Синът ми ми разказва колко много се фукат децата в неговия клас, че имат профил във Фейса, но той е първи клас. И относно игрите, аз лично предпочитам многото "приятели", за да има кой да ми праща подаръци. Чата ми там е "извън линия", има опция ЛС, така си общувам с когото искам, за да не ме притесняват разни гьокхановци и фикретовци. | |
| | | ФАРФОЛИНКА AVATурист
Брой мнения : 168 Регистриран : 12.04.2009 Послание : София
| Заглавие: Re: Facebook Нед 14 Мар 2010, 07:02 | |
| Водна, далеч съм от идеята за ученическото "фукане". Но ти си пропуснала момента, в който да имаш профил се ширеше като..... аут-оф-дъ-бокс гъзарийка, т.е. различните, готините, тези в крак с нещата имаха Фейс (Простете, ние на село Фацето му викаме, а и пиктурета тургаме там...) и въпросът не беше зададен по ученически, но носещ подобен заряд. И не, аз не отговарях така (завършващо на ПИЧ), а "Ами, имам, но не го ползвам много, защото няма достатъчно хора и ми е скучноват малко." И като заимА хора то си станА мам си джейс от всякъде. На мен не мож ми угоди, туй се знай!
Днешното положение е различно. Сега всички имат Ферма. Утре всички ще цъкат Понзи - от селото към града тъй да се каже. Както и да е. Натоварих ви с нещо, което не трябваше да пиша, защото въпросът беше друг.
Да, ползвам Фацунка, върши ми работа, качвам снимки и не приемам много приятели. Фермата предпочитам да ми е зле и си цъкам Кънтри лайф, 'щот' е по-хитроумно измислено, нощо че не получавам подаръци. | |
| | | ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: Facebook Пон 15 Мар 2010, 17:32 | |
| Хихихихихих! Трупнато! | |
| | | ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: Facebook Сря 17 Мар 2010, 15:25 | |
| Цъ, ще почакаш! | |
| | | VODNA Модератор
| Заглавие: Re: Facebook Съб 24 Апр 2010, 01:25 | |
| Хахахах, заповядайте! Тъкмо засях пъпешите и ориза. А тези групи, които се сформират там, хич не са ми ясни. Всеки се присъединява и като влезеш в групата, нищо няма писано. Или съобщения в статуса от рода на "Ако обичате вашето дете повече от всичко на света, напишете това в статуса си." И след малко поне 5-6 изскачат със същото съобщение, написано къде - в статуса си, разбира се. Такива неща направо ме озадачават. | |
| | | ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: Facebook Съб 24 Апр 2010, 13:40 | |
| | |
| | | Пипилота AVATурист
Брой мнения : 135 Регистриран : 03.02.2010
| Заглавие: Re: Facebook Нед 25 Апр 2010, 00:48 | |
| Имам ФБ разбира се,всеки ден съм там. | |
| | | ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: Facebook Сря 12 Май 2010, 23:34 | |
| | |
| | | Любов Модератор
| | | | Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Facebook Пет 04 Юни 2010, 11:46 | |
| Фейсбукът е просто новото място за общуване и развлечение. Новото стъпало, по друг (или същия ) начин казано. Това място постепено ( и все повече ) измества едновременно неспециализираните (а може би и специализираните ) форуми и Скайпа. Това е място с много предимства. Там можеш да разгораряш и обсъждаш различни теми или песни, или снимки, или каковото си искате; да играете на игри; да се включвате в групи ( в повечето случаи само това , но някои групи си работят активно)... Не се чудя, че повечето от предишните най-активните потребители ( и учредители ) на този и не само този форум сега са се отдали на "Новия по-добър любовник". Мисля, че доброволно или не чак толкова, може би това е новото място...Защото то действително съдържа всичко, което го има на старите ( форум а скайп) места и дава допълнителни възможности... А от друг ъгъл погледнато, там "се изливат " хората постепено ( дали защото е модерно или защото е нещо ново със своите предимства...) Няма значение... В началото бяха "стаите" (спомням си "Мирка" ), после дойде Icq, неусетно се измести от скайпа , едновременно с това се развиваха фарумите.... А, да Блоговете... и те са от новото попълнение, в "допълнение" с Фейсбука... Малко ми е носталгично... Аз , все още не се предавам ( Крис още по-малко ) Липсва ми Авана и най-вече ВОДНА... Обичам ви всички (макар не винаги да ми личи ) | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Facebook Пет 04 Юни 2010, 12:23 | |
| Фри,за това си напълно права.Фейса наистина измести всичко останало. Знам форуми,в които вече непише никой за съжаление,дори и админите и модераторите. И тези форуми май няма да останат единствените... Лично аз Фейса не го харесвам,имам регистрация и съм дала потвърждение на "приятели",но само толкова.Предпочитам да си пиша в скайпа и да си ровя из форумите И на мен ми липсва много старото време! | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Facebook Съб 05 Юни 2010, 00:23 | |
| - Ms SMITH написа:
- Въпрос на гледна точка.Въобще...........защо сте толкова черногледи?Еднопосочни?
Да Смит,въпрос на глед точка е! И това,че си изказваме мнението не ни прави черногледи или еднопосочни! Това си е моето мнение и никой не е в състояние да го промени!!!!! А пък кой където иска там да пише! | |
| | | Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
| Заглавие: Re: Facebook Съб 05 Юни 2010, 01:41 | |
|
Последната промяна е направена от Ms SMITH на Нед 06 Юни 2010, 01:31; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Facebook Съб 05 Юни 2010, 01:54 | |
| Само да ти кажа,Смит,че не се държа като "наспъпана". Май човека дето трябва да го дава по-полека си ти. Много моля спри да си даваш "компетентното" мнение след всеки,който си даде неговото. Още веднъж ти казвам,че всеки има право на мнение и да го изразява по начин както той иска, а не така както на теб ти оттърва. Аз също не съм тръгнала с рогата срещу теб и няма да го направя,по простата причина че не си заслужава! Айде сега мир и ако може чети по-добре и мисли повече преди да напишеш нещо! | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Facebook Съб 05 Юни 2010, 11:48 | |
| Добро утро, момичета!
Защо се карате,недейте да спорите..,МОЛЯ ВИ!!! Форума ни е прекрасен,нека не го превръщаме в л...яно място!!! Всеки има право да пише ,където си иска. Накрая ще си проличи,кой милее за АВАТА...и кой не чак толкова. Това,си е моето място... Все по-трудно се завързва диалог тук,но на мен ми стига да се поровя из нета, да сваля аватари или да си направя няколко нови профила. Жалко е наистина ,че галерийте са пусти. Яд ме е,че го няма предишното оживление ,иска ми се да се засичам с всички.. Липсвате ми наистина!!!МНОГО!!!!
ПРАВА СИ ФРИ,не се предавам...нямам и намерение!!!!
пп. Не ми е ясно само,защо като пиша на АВАНА на скайпа,не ми отговаря? Защото, понякога я засичам за секунди на линия,а гласът ми е глас ,в пустиня Може ,да се е отказала от интернет пространството,но все пак...
И при ЛЕЙДИТО същото...
| |
| | | Radiana АVAприятел
Брой мнения : 267 Регистриран : 26.04.2009
| Заглавие: Re: Facebook Пон 09 Авг 2010, 02:44 | |
| Имам профил,но не влизам често там. Предпочитам скайп и форумите,а снимките ми са в снимка.бг. | |
| | | bubale4e АVAприятел
Брой мнения : 312 Регистриран : 24.04.2009
| Заглавие: Re: Facebook Съб 20 Ное 2010, 23:29 | |
| Имам регистрация във фейсбук, но я използвам общо взето за чат. Не играя игри, защото съм доста несериозна, уморих си фермата и всичко за две седмици сдаде багажа. Имам роднини в чужбина, с които общувам, та до там. Ако някой ме иска за приятел там нека свирне | |
| | | stanislavan AVAтьор
Брой мнения : 69 Регистриран : 22.11.2010 Age : 54 Послание : Русе
| Заглавие: Re: Facebook Пон 22 Ное 2010, 17:36 | |
| Аз не те ща щото някак си май не е мястото за мен....влизам,но ми е скучно място за общуване. А сайтове мога да си чета според интересите,а не някой друг да ми спами стената с неща,които не са за мен или не ме засягат. Умирам си от яд примерно да ми пращат съобщения " Гласувай за мен" ЕЕЕ имам глава на раменете си и не е необходимо да съм ЗА някого само защото ми е приятел във ФБ | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Facebook | |
| |
| | | | Facebook | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|