| СТОП на изпотяването | |
|
+5Пипилота VODNA ШОКОЛАД Сапфира Любов 9 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: СТОП на изпотяването Сря 24 Фев 2010, 19:49 | |
| Козметичните производители предлагат 4 вида средства за борба с изпотяването - дезодоранти, антиперспиранти, парфюм-дезодоранти и дезодорант-антиперспиранти: Дезодоранти Целта им е да спрат действието на бактериите, които предизвикват разпадането на секрета на потните жлези. Антиперспиранти Принципът е да образуват механична преграда за потта. Органичните вещества, които съдържат, закриват отворите на потните жлези. Парфюм-дезодоранти Не съдържат бактерицидни и антиперспирантни вещества. Основните им съставки са парфюмната композиция и по-високият процент спирт. Дезодориращото им действие е слабо и краткотрайно. Дезодоранти – антиперспиранти Това е най-разпространеният вид. Тайната на успеха им е, че оказват комплексно действие и върху проблема с потенето, и върху тежката миризма на пот. Източник: http://krasota.rozali.com/Как се справяте вие, с този неприятен проблем ИЗПОТЯВАНЕто? От кой вис средство против изпотяване сте най-доволни? Споделете.... | |
|
| |
Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| Заглавие: Re: СТОП на изпотяването Сря 24 Фев 2010, 20:22 | |
| Нищо не ми помага напълно. Разните дезодорантчета, ролончета, стикчета - пълен абсурд. Ползвам един медицински спрей който леко намалява изпотяването, всъщност съм с няколко идеи по спокойна откакто го ползвам. - Цитат :
- Одорекс део
ОДОРЕКС ДЕО е предназначен за блокиране на изпотяването на дланите и подмишниците за срок от 10-14 дни при пациенти с палмарна /на дланите/ и аксиларна /на подмишниците/ хиперхидроза /прекомерно изпотяване/. Изразеното антиперспирантно действие на алуминиевия хлорид е умело съчетано с широкоспектърния антибактериален и антимикотичен ефект на метенамина и омекотяващото въздействие на глицерина, което гарантира бърз и траен контрол на хиперхидрозата и свързаните с нея усложнения. Уникалният механизъм на действие на ОДОРЕКС ДЕО блокира само свръхактивните потни жлези, без да влияе негативно върху общата терморегулация на организма.
СЪВЕТ: Три вечери поред напръсквайте измитите длани или подмишници с Одорекс Део, а на сутринта ги изплакнете с вода. Това е достатъчно за следващите две седмици, за които изпотяването ще спре. Не е необходимо да използвате продукта по-често от препоръчаното. Ако усетите, че отново започва изпотяване, напръскайте се еднократно и се наслаждавайте на следващите 10-14 дни!
Важно е да знаете, че не трябва да употребявате Одорекс Део ако имате наранявания по кожата или имате свръхчуствителност към алуминиевите соли! Одорекс Део не се използва непосредствено след бръснене или епилация на мишниците! | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: СТОП на изпотяването Сря 24 Фев 2010, 20:39 | |
| Не бива и не можем да спрем изпотяването! Доколкото знам, потта не мирише...мирише едва тогава, когато се свърже с бактериите и микроорганизмите , които са на повърхността на кожата! Важна е най-вече добрата лична хигиена. Но е важен и начинът ни на живот, начинът ни на хранене! Това , което ползваме в къщи и което препоръчвам на всички е Кристалът против изпотяване! Дори няма да се сетите за тези екологични бомби - дезодорантите! http://www.rsi-bg.com/16333.aspx | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: СТОП на изпотяването Сря 24 Фев 2010, 20:59 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Сапфира AVAЛюбист
| |
| |
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: СТОП на изпотяването Чет 25 Фев 2010, 01:02 | |
| Това RSI е дистрибуторска компания, като Орифлейм и Ейвън, повечето я знаят като Амуей. Ако познавате дистрибутор на тази фирма - те са! | |
|
| |
Сапфира AVAЛюбист
| |
| |
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: СТОП на изпотяването Чет 25 Фев 2010, 01:05 | |
| Ето откъде ще си вземещ кристалния камък. Продуктите им наистина са много качествени. | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: СТОП на изпотяването Чет 25 Фев 2010, 02:18 | |
| - Treli_kardia написа:
- Заинтригува ме, ще го изпробвам
Струва си, наистина! Ние си го ползваме вече трета година! И е много икономично! | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Пипилота AVATурист
Брой мнения : 135 Регистриран : 03.02.2010
| Заглавие: Re: СТОП на изпотяването Пет 26 Фев 2010, 02:19 | |
| Използвам стик през летните месеци. | |
|
| |
tania_zh AVAгост
Брой мнения : 2 Регистриран : 22.06.2010
| Заглавие: Re: СТОП на изпотяването Вто 22 Юни 2010, 15:12 | |
| Здравейте, аз също имах проблем с изпотяването, но от две години използвам Одорекс Део, който не само спира изпотяването , но и го регулира. Преди го използвах на всеки 14 дни, а сега най-много едн път в месеца. Мишниците са ми сухи и дрехите ми ухаят само па парфюм. В Пловдив можете да си го купите от представителния магазин на Биотрейд на ул.Янко Сакъзов 25, там е на най добра цена 11,39лв. Приятен и прохладен ден ) | |
|
| |
tania_zh AVAгост
Брой мнения : 2 Регистриран : 22.06.2010
| Заглавие: Re: СТОП на изпотяването Вто 22 Юни 2010, 15:22 | |
| в Пловдив има нов предсавителен магазин на Биотрейд има всички продукти от серията. Янко Сакъзов 25 до ВИХВП-то. Цените са като във сайта www.biotrade-bg.com | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: СТОП на изпотяването Вто 22 Юни 2010, 22:25 | |
| | |
|
| |
Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
| Заглавие: Re: СТОП на изпотяването Сря 23 Юни 2010, 00:48 | |
| - ШОКОЛАД написа:
- Не бива и не можем да спрем изпотяването!
Доколкото знам, потта не мирише...мирише едва тогава, когато се свърже с бактериите и микроорганизмите , които са на повърхността на кожата! Важна е най-вече добрата лична хигиена. Но е важен и начинът ни на живот, начинът ни на хранене! Това , което ползваме в къщи и което препоръчвам на всички е Кристалът против изпотяване! Дори няма да се сетите за тези екологични бомби - дезодорантите!
http://www.rsi-bg.com/16333.aspx Ние в къщи също ползваме този продукт и съм много,ама много доволна. И не само от този продукт,нещата на тази фирма са много добри - имам от почти целия асортимент и не съжалявам,че съм дала пари за тях. Ползваме и хранителните добавки също. Ако имате въпроси питайте - аз съм дистрибутор на тази фирма | |
|
| |
Бебсън AVAЛюбист
Брой мнения : 529 Регистриран : 19.11.2010 Послание : Алергична към простаци
| Заглавие: Re: СТОП на изпотяването Съб 27 Ное 2010, 13:55 | |
| | |
|
| |
Do not disturb me AVAЛюбист
Брой мнения : 870 Регистриран : 13.04.2009 Age : 38 Послание : Винаги търсеща
| Заглавие: Re: СТОП на изпотяването Пет 17 Дек 2010, 23:36 | |
| Ролоните на Нивеа, имах и на Дав, но определено на Нивеа е по - хубав. | |