| ШАПКАТА-топлина и красота ...в едно | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: ШАПКАТА-топлина и красота ...в едно Сря 24 Фев 2010, 16:16 | |
| Основна задача на шапките е да ни предпазват от метеорологичните условия. Шапките се превърнаха в най- хитовия аксесоар за коса и за мъжете, и за жените. Тяхното разнообразие днес може да задоволи и най-големия каприз. Не трябва да избираме шапките само според модните тенденции, а трябва да се съобразим и с формата на лицето си. Ако имате идеална форма на лицето търсете си пригладени и тесни шапки, които да откриват вашите прелести. Ако формата на лицето ви, е кръгла ще ви подхождат шапки с големи периферии, които да правят лицето ви по-тясно. Ако лицето ви е малко, купете си още по-малка шапка, тя ще прикрива този факт.
Няма форма или големина на лицето, които да не изглеждат добре с барета. Тя е универсална и не бива, когато я сложите да се притеснявате за каквото и да било.
Носите ли шапки? Съобразявате ли се,с формата на лицето си или просто си харесвате модел и решавате,че това.. е вашата шапка? | |
|
| |
Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| Заглавие: Re: ШАПКАТА-топлина и красота ...в едно Сря 24 Фев 2010, 16:29 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: ШАПКАТА-топлина и красота ...в едно Сря 24 Фев 2010, 16:32 | |
| оооо, шапката е моят атрибут ... И зимна и лятна... Съобразявам се с това каква шапка ми отива , да | |
|
| |
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: ШАПКАТА-топлина и красота ...в едно Сря 24 Фев 2010, 16:45 | |
| Обожавам шапки. Нося и през лятото, и през зимата. Лицето ми е такова, че му отиват всякакви модели. Нося и кърпи за глава. | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
| |
Сапфира AVAЛюбист
| Заглавие: Re: ШАПКАТА-топлина и красота ...в едно Сря 24 Фев 2010, 17:05 | |
| | |
|
| |
Сапфира AVAЛюбист
| |
| |
Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
| Заглавие: Re: ШАПКАТА-топлина и красота ...в едно Вто 28 Дек 2010, 00:38 | |
| Обичам шапките!И те,както и аксесоарите завършват тоалета и го правят уникален .Имам около десетина,които нося с голям кеф . | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: ШАПКАТА-топлина и красота ...в едно Чет 06 Яну 2011, 22:56 | |
| Не мога, стягат ми! Сериозно, много ми отиват, но не мога да ги търпя на главата си! | |
|
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: ШАПКАТА-топлина и красота ...в едно Чет 06 Яну 2011, 23:00 | |
| Oх, а на мен не ми отиват, но не мога без тях ... Искам шапката от 1-я пост | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: ШАПКАТА-топлина и красота ...в едно | |
| |
|
| |
| ШАПКАТА-топлина и красота ...в едно | |
|