AVAdiary ПАНАИР НА СУЕТАТА |
|
| Плажна мода | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Плажна мода Сря 24 Фев 2010, 14:19 | |
| Да се подготвим за плажния сезон не означава просто да си купим нов бански и китайски джапанки. Плажното дефиле също си има стандарти за стил. Изборът ви може да включва копринено парео, шал или дълга пола на цветя, лека ефирна туника или риза спортен модел.
Всяка една от избраните дрехи трябва да допълва банския и да съответства на неговия стил и настроение. С голямо внимание трябва да се купуват и аксесоарите: голяма плажна чанта, слънчеви очила, красиви и удобни обувки, стилна кърпа за глава или шапка, ефектни украшения.
През този сезон дизайнерите се ръководят от принципа: колкото по-ярко, толкова по-добре. Ако носите парео или шал, те трябва да бъдат със сочни тропически рисунки. Свободната туника също трябва да бъде с екзотични шарки.
Какви бански модели харесвате,цвят ..модел...? Ръководите ли се от модните тенденции или се доверявате на личния си усет??? | |
| | | Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| Заглавие: Re: Плажна мода Сря 24 Фев 2010, 16:24 | |
| | |
| | | Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| | | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Плажна мода Пет 18 Юни 2010, 22:22 | |
| | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Плажна мода Пет 18 Юни 2010, 22:30 | |
| | |
| | | Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| Заглавие: Re: Плажна мода Пет 30 Юли 2010, 14:57 | |
| Тази година за първи път съм с горнище което е с твърди чашки. Обаче ми се случи нещо на басейна Аз като карък от класа... както подскачах в басейна, чашките се напълниха с вода и ми се смъкнаха от гърдите малко по надолу, съответно ми лъснаха. Дано никой не е видял... Иначе банския е в тъмно синьо и бяло с червена връзчица на долнището и червени презрамки. Моряшки десен | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Плажна мода Пон 02 Авг 2010, 11:32 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Плажна мода | |
| |
| | | | Плажна мода | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |