| ЧАНТАТА,най-добрата приятелка на жената | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: ЧАНТАТА,най-добрата приятелка на жената Вто 23 Фев 2010, 19:25 | |
| Начините, по които хората се грижат за себе си и за своите принадлежности изцяло зависи от епохата, в която те живеят. Най-ранните исторически проверени чанти са малки торбички, съдържащи ароматни топчета, кремък и пари, използвани от джентълмените и наричани pockets (джобове). Те висели на каишка отзад на колана и често били срязвани от крадците, които знаели как да извлекат изгода от приятелско потупване по гърба. От там произлиза и името cut purse (джебчия). От онези времена до ден днешен ,вида на ЧАНТАТА много се е променил, но,предназначението й ,си остава същото. Чантите са необходимост, която продължава да съществува и сега, както като полезна, така и като модна вещ, която следва собствен стил. В настоящето всяка модна тенденция си има своята чанта и всяка дама притежава в гардероба си по няколко различни по форма и цвят. Какви чанти харесвате,модел..цвят..десен? | |
|
| |
Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| |
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: ЧАНТАТА,най-добрата приятелка на жената Вто 23 Фев 2010, 20:52 | |
| Аз пък рядко слагам чанта ,не ми е удобно,все ми пада от рамото Имах две ,такъв модел/спортен/,които се премятаха пред вратлето,едната я дадох на сестра ми,другата на дъщеря ми За момента,слагам всичко в чантата на бебешката количка, после не ми е ясно къде.. Иначе,моделите ,които ми допадат са нещо от този вид: | |
|
| |
Сапфира AVAЛюбист
| Заглавие: Re: ЧАНТАТА,най-добрата приятелка на жената Вто 23 Фев 2010, 21:01 | |
| Аз нося от тези дето се премятат. от този род | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: ЧАНТАТА,най-добрата приятелка на жената Сря 24 Фев 2010, 02:44 | |
| Аз не нося чанта, моите са си дисаги! Колкото по-голяма , толкова по-добре! Нещо от сорта... | |
|
| |
Сапфира AVAЛюбист
| |
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: ЧАНТАТА,най-добрата приятелка на жената Сря 24 Фев 2010, 02:54 | |
| Да, разбирам, и на мен не ми отиват "портмоненцата" - направо се губят в снагата ми! | |
|
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: ЧАНТАТА,най-добрата приятелка на жената Сря 24 Фев 2010, 16:02 | |
| Обичам чанти . Харесвам и предпочитам такива с външни джобчета с капачета и къса дръжка . ( и аз не обичам чанти на рамо) Или чанти през рамо, когато се обличам спортно... Тъй като съм много предирчива относно чантите, не можах да намеря подходяща мостра | |
|
| |
Radiana АVAприятел
Брой мнения : 267 Регистриран : 26.04.2009
| Заглавие: Re: ЧАНТАТА,най-добрата приятелка на жената Пон 09 Авг 2010, 02:52 | |
| Имам най-разни модели и цветове чанти, направо съм луда по-тях. Сега съм си харесала една голяма тъмносиня формата й е като цвете. | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЧАНТАТА,най-добрата приятелка на жената Пон 09 Авг 2010, 11:17 | |
| | |
|
| |
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: ЧАНТАТА,най-добрата приятелка на жената Пон 09 Авг 2010, 12:53 | |
| В последно време предпочитам раниците. | |
|
| |
Radiana АVAприятел
Брой мнения : 267 Регистриран : 26.04.2009
| Заглавие: Re: ЧАНТАТА,най-добрата приятелка на жената Пон 09 Авг 2010, 17:30 | |
| | |
|
| |
Сапфира AVAЛюбист
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: ЧАНТАТА,най-добрата приятелка на жената | |
| |
|
| |