AVAdiary ПАНАИР НА СУЕТАТА |
|
| Флирт и интернет | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| | | | Принцеса AVAФен
Брой мнения : 1410 Регистриран : 26.04.2009 Послание : някъде там
| Заглавие: Re: Флирт и интернет Вто 23 Фев 2010, 15:10 | |
| аз лично не си го позволявам, незнам защо, не съм се изкушавала | |
| | | Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Флирт и интернет Вто 23 Фев 2010, 15:25 | |
| И аз принцеске,не съм си позволявала, но скоро преглеждах един форум/даже не помня кой беше/.. та там забелязах,че много странни разговори се водят.. Флиртуваше се..и то явно А днес ,прочетох една статия,в която мъж пита жените, дали им харесва да флиртуват с тях по форумите Че нямало жена,която да не се очарова , ако мъж пофлиртува с нея макар и виртуално.
Та ,ми стана интересно,какво мислите вие? | |
| | | Принцеса AVAФен
Брой мнения : 1410 Регистриран : 26.04.2009 Послание : някъде там
| Заглавие: Re: Флирт и интернет Вто 23 Фев 2010, 15:33 | |
| иха тази статия трябва да се прочете, ми незнам на мен във фейс бука ми се случи някакъв ми беше пратил покана за приятелство и ми беше написал че ме харесвал и искал да комуникира с мене, директно го отрязах, но има жени който си вдигат самочувствието с този начин на комуникация | |
| | | Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| Заглавие: Re: Флирт и интернет Вто 23 Фев 2010, 16:37 | |
| Не. Дори се дразня когато някакви мъже ми се включват в скайп, звънят... пишат... търсят си забивки. Списъка с блокирани хора ми е много дълъг. Интернет използвам за комуникация с близките ми хора, не да си чеша езика с непознати, още повече да флиртувам. Но тези особи все още не могат да го проумеят. Даже помня един момък ми се включи няколко пъти... и започваше по един и същ начин... написах му "трябва да си смениш репертоара... имам дежа вю" - Цитат :
- Че нямало жена,която да не се очарова ,
ако мъж пофлиртува с нея макар и виртуално. Пълен абсурд... много мразя подобни изказвания... | |
| | | Любов Модератор
| | | | Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| Заглавие: Re: Флирт и интернет Вто 23 Фев 2010, 17:58 | |
| Ууу надушват се веднагааааа. То си личи... личи си по начина по който подхващат разговора. Поне досега не съм попадала на някой от друг пол който да иска просто да си поговори с някоя непозната жена без да има някакви задни мисли. Може би аз съм такава "късметлийка", че все ми се лепят някакви досадници. В повечето случаи и супер прости... | |
| | | Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
| Заглавие: Re: Флирт и интернет Нед 07 Мар 2010, 11:57 | |
| Брей колко сте били анти.. Аз съм на другия бряг.Флиртувала съм до безобразие Изживяването е било неописуемо както за мен,така и за мъжете,които са съумявали да се представят подобаващо в очите на словестната ми еквилибристика.И всичко заради емоцията и адреналина.Който прекрасно владее границите си може само да извлече ползи от подобен род флирт!Важна е летвата ,от която го започваш както интелектуално,така и физически.В момента се радвам на успешен съвместен живот с моя флирт и не виждам нищо осъдително в това! Досадниците ,простаците и тнт...са в друга графа с обозначение "игноре" | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Флирт и интернет | |
| |
| | | | Флирт и интернет | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|