AVAdiary ПАНАИР НА СУЕТАТА |
|
| Красотата...е хармония! | |
| | Автор | Съобщение |
---|
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Красотата...е хармония! Пет 19 Фев 2010, 04:25 | |
| Красотата не е симетрия! Красотата е хармония!
Какво мислите за пластичните операции? За силикона? Какво Не си харесвате, но не бихте променили? И Защо??? А има ли нещо, което искате да "подобрите"? Изобщо...трябва ли да правим компромиси с външния си вид, кога и какви??? | |
| | | Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Красотата...е хармония! Пет 19 Фев 2010, 13:07 | |
| | |
| | | Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
| Заглавие: Re: Красотата...е хармония! Пет 19 Фев 2010, 13:13 | |
| За скалпела навсякъде,където се налага!С две ръце!Засега нямам нужда от намеса,но съм привърженик!Като всяка жена има неща,които си харесвам повече от други ,но смятам,че още не им е дошло времето за корекция(на другите).Наблюдавам тялото си постоянно и следя измененията му изкъсо -раждането деформира голяма част от положения ми труд по него,но в момента съм във форма и не обмислям операции.След втората евентуална бременност-със сигурност ще пипна бюста! За мен преди всичко е важно да се чувствам добре в кожата си,да имам самочувствието и данните да нося XS например,не да лягам върху масата,за да си закопчая панталона,защото е модерно и трябва да се натъпча в него! Компромиси....зависи какво влагаш в понятието.Ако мъжа ми ми каже ,че харесва силиконови устни тип Мара Отварачката (задник вместо уста)бих се изсмяла определено,такива компромиси са гавра с естествената красота на хората.Колкото и безформени устни да има една жена те ще са в пъти по-красиви от онези...Така че всичко с мярка и акъл. | |
| | | Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| Заглавие: Re: Красотата...е хармония! Пет 19 Фев 2010, 16:00 | |
| Аз съм от противниците на чужда намеса по тялото. С две ръце съм "за" там където наистина има нужда... За себе си абсолютно "Против". Нищо не бих си пипнала, каквото ми е дал Господ това ще е... Аз се харесвам.
А типажи като Мара Отварачката изобщо няма и да ги коментирам... направили са се на маймуни... то поне да имаше защо... | |
| | | Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Красотата...е хармония! Нед 21 Фев 2010, 18:49 | |
| Красотата не е симетрия! Красотата е хармония!Красотата преди всичко е усещане. Да, да бъдеш в хармония със себе си. Да излъчваш приемане... Има толкова примери с красиви жени, които все нещо имат да си дооправят... Много тъжно. Няма нищо лошо, който прецени трезво, че дадено подобрение ще му донесе повече увереност и самочувствие, да го оправи. Ако всичко е премерено и прагматично решено... В много случаи , обаче нещата не стоят по този начин. ... Без видам необходимост много хора решават, че не изглеждат достатъчно добре и стигат до омагьосан кръг. .. Сещам се за анорексията, в която все не се харесваш ... "Моята Кейти" , тази година стана най-секасипната жена според някакво престижно списание. Първо, че като разбрала и "умряла от смях". После четох, че като момиче е страдала от анорексия. Имала се за грозна и непривлекатвлна... (Това е жена със симетрични черти, но пак е оправяла носа си, устата и друго, което не мога да определя)... Друг пример, Мишел Пфайфър - малък нос, но чип явно според нея. В резултат на това - носа й вече не прилича на нос... И защо? Ако имаш малък чип нос, искаш правилен. Ако имаш по-голям, искаш чип... Няма лошо, стига да е с мярка... Шер... Прекланям се пред пластичните й хирурзи... ( но и тя се вманиячи...) Много е тънка границата... Та, ако човек не е в хармония със себе си, никаква симетрия нама да му помогне ... | |
| | | Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Красотата...е хармония! Пон 22 Фев 2010, 15:03 | |
| Сега се сещам, че всъщност и симетрията може да пострада от подобна намеса. Несъразмерно големи бюстове. Несъразмерно малки носове… Често сме свидетели точно на получена липса на симетрия в резултат на външна намеса. Пример : Реших, да стесня и намаля носа на Дженъфър Конъли ( добре, че тя не е решила). В резултат – малък нос, който съвсем не се връзва с устата… Пълна липса на симетрия… Абе, всичко да е добре обмислено и премерено , за това съм… | |
| | | Пипилота AVATурист
Брой мнения : 135 Регистриран : 03.02.2010
| Заглавие: Re: Красотата...е хармония! Пет 26 Фев 2010, 02:25 | |
| Единственото нещо което бих коригирала са гърдите,но знам,че няма да го направя. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Красотата...е хармония! | |
| |
| | | | Красотата...е хармония! | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|