AVAdiary
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AVAdiary

ПАНАИР НА СУЕТАТА

ИндексPortalПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Енергиен вампиризъм

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Фрина
Модератор
Модератор
Фрина

Брой мнения : 8407
Регистриран : 22.04.2009
Послание : Там, където има ЛЮБОВ...

Енергиен вампиризъм Empty
ПисанеЗаглавие: Енергиен вампиризъм   Енергиен вампиризъм EmptyПон 08 Фев 2010, 18:23

Енергиен вампиризъм
"Пример за енергиен вампир най-ярко може да се илюстрира с човек, който обича да спори, като цел на спора е не изясняване на истината, а провокирането на конфликтна ситуация. Този човек много често заповядва: "Недей да спориш и да воюваш", дори когато му съобщават най-незначителни факти.
Основна отличителна черта на вампиризма е отсъствието на позитивен обмен на енергия в междуличностните контакти. Например определен човек от вашето обкръжение живее с постоянната вътрешна нагласа, че сте му длъжен. Вие му правите услуга след услуга, помагате му, а в отговор не получавате нито благодарност, нито уважение, нито пари.
След всяка среща с вампир изпитваме чувство на неудовлетвореност, на умора, на съприкосновение с душевна посредственост и грубост. Контактувайки с биовампир, неволно започваме да проявяваме прекомерна раздразнителност, а след това, попадайки в потока на негативните емоции загубваме самоконтрол, което на свой ред води до загуба на енергия. Усещаме особен вид физическа слабост и сънливост, повишена емоционална и физическа възбудимост. Неочаквано се появяват физически травми и още множество други здравословни проблеми, за които не можем да намерим обяснение.
Започваме да боледуваме! Затова пък вампирът е зареден с нашата енергия. Той е спокоен! Той е здрав! Бъдете внимателни и пазете енергията си!"

Лили Барутчиева

Какво мислите вие за енергийния вампиризам? Вярвате ли , че има такова нещо или това са глупости?
Върнете се в началото Go down
Gti
АVAприятел
АVAприятел
Gti

Брой мнения : 325
Регистриран : 16.04.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Енергиен вампиризъм   Енергиен вампиризъм EmptyПон 08 Фев 2010, 19:15

Аз мисля ,че има,но нямам проблеми с енергийните вампири.
Фрина
Модератор
Модератор
Фрина

ПисанеЗаглавие: Re: Енергиен вампиризъм   Енергиен вампиризъм EmptyПон 08 Фев 2010, 19:26

A така... Сега, как можем да се пазим?
Gti
АVAприятел
АVAприятел
Gti

ПисанеЗаглавие: Re: Енергиен вампиризъм   Енергиен вампиризъм EmptyВто 09 Фев 2010, 14:08

Принципно, Фрина,незнам какво те притеснява ,защото при всички случаи най-важното правило за всеки енергиен вампир е да не се опитва да влезе в контакт с човек, който показва сила на духа и самоувереност ,а ти май си точно такъв човек и виж все пак какво открих:

http://pims.clan.su/publ/vampirizm/energien_vampirizm/12-1-0-46
Фрина
Модератор
Модератор
Фрина

ПисанеЗаглавие: Re: Енергиен вампиризъм   Енергиен вампиризъм EmptyВто 09 Фев 2010, 16:08

Интересна инормация, GTI Very Happy

Ето малка извадка :

"Докато човек е щастлив и жизнерадостен тези тежки енергии не успяват да проникнат в организма, но в момента, в който той изпита дори и най-малко раздразнение, тогава тези отрицателни енергийни кълба започват мощно да го атакуват и да го нараняват със своята разрушителна сила.

...
Но когато успеем да преодолеем раздразнението си и в отговор на агресията се усмихнем на вампира, ситуацията става коренно различна. Под формата на грубост вампирът изпраща към нас заряд от разрушителна енергия, но тъй като ние не сме реагирали и тя не се е прихванала от нашето биополе, енергията се връща към вампира. ...
"

Всъщност, Gti беше ми любопитно... Нещо се присетих вчера и мислех, че може да поговорим за това Very Happy ... Поздрави! sunny
Gti
АVAприятел
АVAприятел
Gti

ПисанеЗаглавие: Re: Енергиен вампиризъм   Енергиен вампиризъм EmptyВто 09 Фев 2010, 18:19

Сигурно притесненията ти са били безпочвени,ния хората имаме склонността да се притесняваме за неща ,които изобщо може и да не се случат .Поздрави и от мен и Razz
Ms SMITH
AVAЛюбист
AVAЛюбист
Ms SMITH

Брой мнения : 942
Регистриран : 05.09.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Енергиен вампиризъм   Енергиен вампиризъм EmptyСря 10 Фев 2010, 02:34

Много интересно Laughing ...не знаех,че съм вампир!В толкова много конфликтни ситуации съм попадала... Laughing ,а може би основоположниците им са вампири..по тази логика явно е така.Провокацията също ли се води вампиризъм Фрина? Laughing
По сериозната част-не се страхувам никак от такива.Всичко е до психическа нагласа,до настройка,ако се навиеш на такава честота ще приемаш и подобни вълни ,аз ги посрещам с хумора си ,иронията си,или сарказма.Те са като дневна светлина за тях. Laughing Wink На никой не оставам длъжна и никой не е в състояние да ме манипулира по подобен начин.Обичам си обкръжението,но никога не правя услуги "за спорта".Биополето ми също ме пази. Very Happy Накратко който е с кален дух трудно позволява външна намеса.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Енергиен вампиризъм   Енергиен вампиризъм Empty

Енергиен вампиризъм
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
AVAdiary :: В СВЕТА НА ПРИКАЗКИТЕ :: Философия на ежедневието-
Идете на: