ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Уморих се... Пет 08 Яну 2010, 03:30 | |
| Уморих се да се боря със застоелия въздух! Уморих се от вдлъбнат егоизъм! Уморих се от бездихание...Уморих се да питам Защо...защото знам отговора... Вие уморихте ли се? | |
|
Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
| Заглавие: Re: Уморих се... Пет 08 Яну 2010, 12:36 | |
| Надали всички тук ще споделят същото...по ред причини. Аз лично-донякъде да,но винаги намирам решение,най-малкото -отварям широко прозореца,или направо излизам!Действа много ободряващо,мога даже като рцептичка да ти го подам,макар че съм убедена ,че я знаеш.Добави просто повече подправки-нови,свежи попълнения,не до болка познати и предсказуеми,нови места задължително оживени и наситени с еуфорични и малко щури изпълнения,с хумора можеш дори да прекалиш в съотношението -гарантирано е,друго....то само ще дойде! И най-важното-не се затормозявай излишно с изчерпани от съдържание въпроси.Особено след като вече няколко пъти си им правила дисекция.Много е натоварващо,а по-лошото е,че не води до плюсове,зацикля пак и вместо да ароматизира въздуха го застоява.. В някои случаи нещата за жалост наистина са такива,каквито са-само Совите ги водят по точки П.П.Спокойна съм,че ще остана правилно разбрана-вдлъбнатия егоизъм няма лек,не умора -оставя само съжаление след себе си!А на собственика му и аспиратор да подариш-все е тази,мозъчната смърт е настъпила отдавна.... П.П.2-В другия случай директно затварям страницата!Няма смисъл да търсим смисъла там,където го няма! | |
|
Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| |
Божествена АVAпристрастен
Брой мнения : 3246 Регистриран : 12.04.2009
| Заглавие: Re: Уморих се... Пет 22 Яну 2010, 20:03 | |
| - ШОКОЛАД написа:
- Уморих се да се боря със застоелия въздух! Уморих се от вдлъбнат егоизъм! Уморих се от бездихание...Уморих се да питам Защо...защото знам отговора...
Вие уморихте ли се? Уморих се и аз! Но още не ми е писнало напълно! Проветрявам на всеки два часа. Наслаждавам се на всяка молекула свежест. Вече не питам ЗАЩО! Няма смисъл...СМИТ добре го е казала... Действам - направо! | |
|
Пипилота AVATурист
Брой мнения : 135 Регистриран : 03.02.2010
| Заглавие: Re: Уморих се... Сря 03 Фев 2010, 02:34 | |
| Уморих се от думите,от извиненията,от простотата,от скапания балкански манталитет,от завистта и лицемерието,от хората.. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Уморих се... | |
| |
|