Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
Заглавие: Да се срещнем със страховете си! Чет 19 Ное 2009, 20:48
Тази темичка съм я пускала и на други места, но не стана от най-посещаваните, въпреки че наистина предоставя много възможности.
Ще си копирам направо поста
Ровичкайки се в един сайт видях нещо много интересно. В една от секциите във форума към сайта им имаше място за снимки на нещата от които се страхуват потребителите...
та реших тук да отворя такава тема в която да споделим снимки, които ние сме направили на обектите/ предметите и пр. от които се страхуваме Може да го приемете като предизвикателство да впрегнете въображението си и да представите страховете си с ваши снимки както вие ги виждате.
За мен и правенето на снимките ще са си цяло приключение като се знам каква съм
Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
Заглавие: Re: Да се срещнем със страховете си! Чет 19 Ное 2009, 20:52
Аз ще започна първа. имам фобия от пеперуди. Снимките са правени лятото. използвах голямо увеличение защото ме беше страх да не литнат към мен. Когато имам нови снимки ще се включа пак. За мен тези са си цяло постижение.
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
Заглавие: Re: Да се срещнем със страховете си! Чет 19 Ное 2009, 20:56
Погледни страхът в очите,за да го пребориш,а?! Определено ще снимам...
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
Заглавие: Re: Да се срещнем със страховете си! Пет 27 Ное 2009, 22:24
От това не ме страх,ноооо и не желая да се докосвам до него! Бррррр! Простете ми,моля!
Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
Заглавие: Re: Да се срещнем със страховете си! Съб 28 Ное 2009, 06:11
Интересна тема! Имам снимки на насекоми,които ме отвращават буквално,не ме е страх от тях-такива мога да кача.Иначе за страховете и предизвикателствата ..на повечето съм се снимала и аз ,но ще потърся от непреодолимите неизпълнени копнежи.Голям гъдел е.Хем да ти се иска,хем да не ти стиска...
Божествена АVAпристрастен
Брой мнения : 3246 Регистриран : 12.04.2009
Заглавие: Re: Да се срещнем със страховете си! Нед 29 Ное 2009, 21:09
Змииииииииии Не бих могла дори да ги снимам...толкова са ми гнусни!!! Ами ако ме полазят Но бих опитала де!