AVAdiary
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AVAdiary

ПАНАИР НА СУЕТАТА

ИндексPortalПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО

Go down 
+4
VODNA
Фрина
ШОКОЛАД
Ms SMITH
8 posters
АвторСъобщение
Ms SMITH
AVAЛюбист
AVAЛюбист
Ms SMITH

Брой мнения : 942
Регистриран : 05.09.2009

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО Empty
ПисанеЗаглавие: ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО   ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО EmptyНед 18 Окт 2009, 04:26

Е?Как го разбирате?Какво е то за вас?Често ли хвърляте ръкавицата?А приемате ли я?Защо?
Върнете се в началото Go down
ШОКОЛАД
админ
админ
ШОКОЛАД

Брой мнения : 5526
Регистриран : 11.04.2009
Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!

ПисанеЗаглавие: Re: ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО   ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО EmptyНед 18 Окт 2009, 22:51

Охохохохохххооо,предизвикателства...Обичам ги,определено! Но трябва и да ги усетя...дали точно това е за мен! Има неща,които не ме предизвикват,защото не ме привличат! Но има ли дори лек гъдел,там съм!
Най-често ми се случва да предизвиквам сама себе си...Интересно ми е и определено полезно!
Обичам много да предизвиквам и другите...Тогава има тръпка в самия "експеримент"! Много е поучително! Wink
Ms SMITH
AVAЛюбист
AVAЛюбист
Ms SMITH

ПисанеЗаглавие: Re: ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО   ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО EmptyПон 19 Окт 2009, 21:52

ШОКОЛАД написа:
Охохохохохххооо,предизвикателства...Обичам ги,определено! Но трябва и да ги усетя...дали точно това е за мен! Има неща,които не ме предизвикват,защото не ме привличат! Но има ли дори лек гъдел,там съм!
Най-често ми се случва да предизвиквам сама себе си...Интересно ми е и определено полезно!
Обичам много да предизвиквам и другите...Тогава има тръпка в самия "експеримент"! Много е поучително! Wink
Защо ли не съм изненадана,че първа се включваш Laughing !
Отговаряш на предизвикателството ми!
Да видим има ли и други...
Very Happy
Фрина
Модератор
Модератор
Фрина

Брой мнения : 8407
Регистриран : 22.04.2009
Послание : Там, където има ЛЮБОВ...

ПисанеЗаглавие: Re: ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО   ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО EmptyПон 19 Окт 2009, 22:06

Нещо те размътва...Нещо те вълнува... Нещо не ти дава мира... Това е ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО 248386
VODNA
Модератор
Модератор
VODNA

Брой мнения : 2486
Регистриран : 12.04.2009
Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!

ПисанеЗаглавие: Re: ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО   ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО EmptyЧет 22 Окт 2009, 11:57

Обичам предизвикателствата, ако са ми предложени от живота, като например това, да имам близнаци и да си ги гледам без помощ от баби, сама. Това за мен беше и си е най-голямото предизвикателство до този момент.
Ако съдбата, живота ми ме предизвиква - да! Хващам се и се боря до дупка.
Не обичам някой човек да ме предизвиква, ама хич! Да приема предизвикателство от някого, за мен е равностойно да тръгна да се доказвам пред този някой. Нямам такива потребности.
Не предизвиквам и хората. Не са ми интересни как биха постъпили в ситуация, режисирана от мен.
Не съм по тази част! afro
Любов
Модератор
Модератор
Любов

Брой мнения : 7015
Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!

ПисанеЗаглавие: Re: ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО   ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО EmptyЧет 22 Окт 2009, 13:09

Мъж ми често казва ,че непрекъснато предизвиквам хората.
Била съм заядлива Rolling Eyes и съм държала винаги да става на моето. Shocked
Ако човека бил колкото мен нервен и избухлив..
щяло да стане пожар още на първата секунда.

Laughing

Има нещо такова, имам нужда да предизвиквам
определен тип хора...
За да видя до къде точно могат да стигнат
в стремежа си да се покажат колко са "велики".

А иначе ,предизвикателствата на живота са много .
Приемам ги и съм се борила и боря,
за да докажа на себе си ..а не на околните ,
че имам силата и волята да ги преодолея.
Ms SMITH
AVAЛюбист
AVAЛюбист
Ms SMITH

ПисанеЗаглавие: Re: ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО   ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО EmptyВто 03 Ное 2009, 11:51

За мен всяко предизвикателство е добре дошло!И предизвиквам и съм предизвиквана..такъв е целият ми живот до момента-като жена,майка,съпруга,приятелка ...като човек който взима и раздава с пълни шепи..
Обожавам го!Кара ме да се чувствам жива,да не говорим колко е градивно и зареждащо!От всяко следващо черпя енергия-за следващото!Всяко отминало е научен урок,било то от реакция,човек,ситуация и тнт.Обичам и да се доказвам-в това ми е силата.Когато нещо ме е заинтригувало дотолкова,че да ме предизвика нищо не е в състояние да ме разконцентрира,докато не стигна докрая,а стигна ли удовлетворението ми е пълно! Very Happy Обичам да експериментирам в доста непривични за повечето хора области,стигала съм до крайности дори в името на тръпката...и не съжалявам за нищо!Живея на MAX благодарение на предизвикателствата и за мен няма нищо по-хубаво от това!
Хвърлената ръкавица я вдигам от раз-но парцалът-никога!Пресявам винаги дали си струва,защото ако не е така,няма предизвикателство,по-скоро съжаление Laughing !
Любов
Модератор
Модератор
Любов

Брой мнения : 7015
Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!

ПисанеЗаглавие: Re: ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО   ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО EmptyВто 03 Ное 2009, 12:17

Ей ,това за парцала ..много ми хареса... Laughing
Божествена
АVAпристрастен
АVAпристрастен
Божествена

Брой мнения : 3246

ПисанеЗаглавие: Re: ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО   ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО EmptyПон 30 Ное 2009, 03:19

Хм, обичам ги.
Но не всички и не от всеки!
Подбирам си ги. Само "качествените"!

А тези, който съдбата ми поднася най-много!
T.N.T
СПОРТЕН ГУРУ
СПОРТЕН ГУРУ
T.N.T

Брой мнения : 6735
Регистриран : 17.04.2009
Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..

ПисанеЗаглавие: Re: ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО   ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО EmptyПон 30 Ное 2009, 03:57

Обичам предизвикателството...винаги съм живял на ръба Very Happy
Помня ,че съм правил много..рисковани работи

Едното беше да се кача на блок по терасите до 10я етаж..сега няма да го направя..но бяхме млади Very Happy
Пипилота
AVATурист
AVATурист
Пипилота

Брой мнения : 135
Регистриран : 03.02.2010

ПисанеЗаглавие: Re: ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО   ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО EmptyСъб 06 Фев 2010, 03:02

Аз съм си авантюристка по душа,вече по-умерена и по-зряла,но се впускам в новото предизвикателство с плам.Явно постоянно предизвиквам хората,с такова впечатление оставам от взаимоотношенията си с тях.
Какво е за мен предизвикателството?
Поле за изява,начин да докажа че мога,че знам..
Нещо,което ме кара да надскоча себе си..
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО   ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО Empty

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
AVAdiary :: В СВЕТА НА ПРИКАЗКИТЕ :: Да си поговорим на воля-
Идете на: