| ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО | |
|
+4VODNA Фрина ШОКОЛАД Ms SMITH 8 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
| Заглавие: ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО Нед 18 Окт 2009, 04:26 | |
| Е?Как го разбирате?Какво е то за вас?Често ли хвърляте ръкавицата?А приемате ли я?Защо? | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО Нед 18 Окт 2009, 22:51 | |
| Охохохохохххооо,предизвикателства...Обичам ги,определено! Но трябва и да ги усетя...дали точно това е за мен! Има неща,които не ме предизвикват,защото не ме привличат! Но има ли дори лек гъдел,там съм! Най-често ми се случва да предизвиквам сама себе си...Интересно ми е и определено полезно! Обичам много да предизвиквам и другите...Тогава има тръпка в самия "експеримент"! Много е поучително! | |
|
| |
Ms SMITH AVAЛюбист
| Заглавие: Re: ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО Пон 19 Окт 2009, 21:52 | |
| - ШОКОЛАД написа:
- Охохохохохххооо,предизвикателства...Обичам ги,определено! Но трябва и да ги усетя...дали точно това е за мен! Има неща,които не ме предизвикват,защото не ме привличат! Но има ли дори лек гъдел,там съм!
Най-често ми се случва да предизвиквам сама себе си...Интересно ми е и определено полезно! Обичам много да предизвиквам и другите...Тогава има тръпка в самия "експеримент"! Много е поучително! Защо ли не съм изненадана,че първа се включваш ! Отговаряш на предизвикателството ми! Да видим има ли и други... | |
|
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО Пон 19 Окт 2009, 22:06 | |
| Нещо те размътва...Нещо те вълнува... Нещо не ти дава мира... Това е | |
|
| |
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО Чет 22 Окт 2009, 11:57 | |
| Обичам предизвикателствата, ако са ми предложени от живота, като например това, да имам близнаци и да си ги гледам без помощ от баби, сама. Това за мен беше и си е най-голямото предизвикателство до този момент. Ако съдбата, живота ми ме предизвиква - да! Хващам се и се боря до дупка. Не обичам някой човек да ме предизвиква, ама хич! Да приема предизвикателство от някого, за мен е равностойно да тръгна да се доказвам пред този някой. Нямам такива потребности. Не предизвиквам и хората. Не са ми интересни как биха постъпили в ситуация, режисирана от мен. Не съм по тази част! | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО Чет 22 Окт 2009, 13:09 | |
| | |
|
| |
Ms SMITH AVAЛюбист
| Заглавие: Re: ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО Вто 03 Ное 2009, 11:51 | |
| За мен всяко предизвикателство е добре дошло!И предизвиквам и съм предизвиквана..такъв е целият ми живот до момента-като жена,майка,съпруга,приятелка ...като човек който взима и раздава с пълни шепи.. Обожавам го!Кара ме да се чувствам жива,да не говорим колко е градивно и зареждащо!От всяко следващо черпя енергия-за следващото!Всяко отминало е научен урок,било то от реакция,човек,ситуация и тнт.Обичам и да се доказвам-в това ми е силата.Когато нещо ме е заинтригувало дотолкова,че да ме предизвика нищо не е в състояние да ме разконцентрира,докато не стигна докрая,а стигна ли удовлетворението ми е пълно! Обичам да експериментирам в доста непривични за повечето хора области,стигала съм до крайности дори в името на тръпката...и не съжалявам за нищо!Живея на MAX благодарение на предизвикателствата и за мен няма нищо по-хубаво от това! Хвърлената ръкавица я вдигам от раз-но парцалът-никога!Пресявам винаги дали си струва,защото ако не е така,няма предизвикателство,по-скоро съжаление ! | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
| |
Божествена АVAпристрастен
Брой мнения : 3246 Регистриран : 12.04.2009
| Заглавие: Re: ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО Пон 30 Ное 2009, 03:19 | |
| Хм, обичам ги. Но не всички и не от всеки! Подбирам си ги. Само "качествените"!
А тези, който съдбата ми поднася най-много! | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО Пон 30 Ное 2009, 03:57 | |
| Обичам предизвикателството...винаги съм живял на ръба Помня ,че съм правил много..рисковани работи Едното беше да се кача на блок по терасите до 10я етаж..сега няма да го направя..но бяхме млади | |
|
| |
Пипилота AVATурист
Брой мнения : 135 Регистриран : 03.02.2010
| Заглавие: Re: ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО Съб 06 Фев 2010, 03:02 | |
| Аз съм си авантюристка по душа,вече по-умерена и по-зряла,но се впускам в новото предизвикателство с плам.Явно постоянно предизвиквам хората,с такова впечатление оставам от взаимоотношенията си с тях. Какво е за мен предизвикателството? Поле за изява,начин да докажа че мога,че знам.. Нещо,което ме кара да надскоча себе си.. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО | |
| |
|
| |
| ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО | |
|