AVAdiary ПАНАИР НА СУЕТАТА |
|
| СЕИЗМОГРАФ | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
| | | | ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: СЕИЗМОГРАФ Нед 18 Окт 2009, 22:45 | |
| Хм...а сега де! Като се замисля,май съм по-скоро скучна откъм толкова щури емоции! Падала съм от мотор и от кон...Спомням си го с носталгия и с насмешка! Но си мисля,че ми предстои да се залюлея на ръба! Лошото е ,че съм станала ужасно страхлива и незнам дали точно страхът няма да надвие любопитството... | |
| | | Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: СЕИЗМОГРАФ Пон 19 Окт 2009, 11:20 | |
| Не съм била на" ръба"...по-скоро се държа здраво за "парапета" . Не съм преживявала много "трусове" в живота си,освен .. сега ,като се замисля.. Веднъж висях провесена над една скала,но това преживяване не беше моя идея и съвсем не възнамерявам да повтарям това начинание. А ,и аз като Шоколад един път паднах от мотор,това беше доста комична ситуация,още ми става смешно ,когато си припомня. На един светофар ..светна зелено и мъжо ми даде "пълен напред" аз не се държах и хоп на земята...плаках..после доста се смях.
Това е,нищо кой знае какво.Иначе много ми се иска , да съм достатъчно смела , за да скоча с парашут ...но ех..мечти ,мечти.. | |
| | | gergana1958 AVAФен
Брой мнения : 1031 Регистриран : 26.05.2009
| Заглавие: Re: СЕИЗМОГРАФ Пон 19 Окт 2009, 11:29 | |
| Интересна тема,но за съжаление нямам какво да споделя.ще се задоволя само да ви чета. | |
| | | Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: СЕИЗМОГРАФ Пон 19 Окт 2009, 13:24 | |
| Усещането "на ръба" не ми е по вкуса... Ама въобще... И това не е въпрос на страх при мен. По-скоро въпрос на отговорност - към мен самата, към живота, който ми е даден, към хората, които обичам и ме обичат... Някои казват, че именно в такива моменти "се чувстват живи"... Не знам... Любовта е моят адреналин, чувството на споделеност, топлина, страст, доверие... Това, да карам с луда скорот, да вися над пропаст... благодаря, не ! Екстремните спортове!!!!!!!!! (Обичам всички спортове ) Има лудост, има труд, хъс, ОПАСНОСТ.... Специално тези хора, обаче рабирам... Въпреки,че аз бих предпочела КЪРЛИНГ ... | |
| | | natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| Заглавие: Re: СЕИЗМОГРАФ Пон 19 Окт 2009, 17:34 | |
| - gergana1958 написа:
- Интересна тема,но за съжаление нямам какво да споделя.ще се задоволя само да ви чета.
Мииии....то и аз така....не съм екстремна личност и май-като се замисля не съм правила щури неща общо взето съм далече от тези работи не знам защо,нещо сякаш ми пречи и истината е че много пъти ми се е искало да направя нещо щуро,но...си оставам само с искането А иначе много бих искала да скоча с парашут или с бънджи | |
| | | Ms SMITH AVAЛюбист
| Заглавие: Re: СЕИЗМОГРАФ Пон 19 Окт 2009, 21:33 | |
| Първо да уточня,че за всеки човек екстремността е различна.Не съм споменала никъде непременно за спортове,щуротия може да бъде и една тинейджърска възраст със сакче с дрешки и билетче за неизвестна посока-само заради тръпката,може да бъде любовна авантюра,която да ви "разлюлее"и тнт...,не че скока с бънджи се отклонява от темата.Всеки според усещането си.Интересно ми е да разбера кой момент от живота ви свързвате с подобна емоция. Аз ще кажа,че съм висяла много на ръба-отвсякъде погледнато.От скали съм скачала,с бънджи,водни ски ,рафтинг , 18 метрово влакче и какво ли още не -доближено много до адреналина и спорта.Снимчици имам,ще кача,скоро. Но най-щурото нещо,което съм правила е бракът ми.Всичко тръгна от един бас,интернет и...незабравимо морско преживяване.За общо 48 часа прелетяхме хиляди километри за да се срещнем и адреналина не слизаше докато басът ни държеше ... Цялата ни среща се наблюдаваше от хора,които не познаваме ,за да не прескочим някое правило..Адски забавно,много щуро и вълнуващо.След "труса"се чувствам чудесно. Определено бих повторила! | |
| | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: СЕИЗМОГРАФ Пон 19 Окт 2009, 21:54 | |
| | |
| | | Ms SMITH AVAЛюбист
| Заглавие: Re: СЕИЗМОГРАФ Пон 19 Окт 2009, 22:05 | |
| Не в такива формати не участвам. С хората, които присъстваха на срещата ни сме си писали в нета,но не ги бяхме виждали.Запознахме се всички на летището в София.Беше страхотно.
Последната промяна е направена от Ms SMITH на Пон 19 Окт 2009, 22:12; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: СЕИЗМОГРАФ Пон 19 Окт 2009, 22:10 | |
| Браво!!! Разкажи повече!!! Ти от България ли пътува ??? От толкова далече? В какво се състоеше басът? МНого е интересно, наистина ... А мисля, че няма да имаш против
( Междуврочем, като се замисля, и аз имам интернет адреналиново изживяване... С моя любим се срещнахме в Интернет пространството...Също.... Бях забравила тръпката.... Мдаааа....) | |
| | | Ms SMITH AVAЛюбист
| Заглавие: Re: СЕИЗМОГРАФ Пон 19 Окт 2009, 22:27 | |
| Отговарям ти на въпросите,без да изпадам в подробности,все пак темата не е за мен,а и откровено казано е твърде лично за да споделям. И двамата пътувахме от различни държави,за да се срещнем в България. Басът най-общо казано да се срещнем при определени обстоятелства на конкретна дата и то именно в България(и двамата не живеехме там ). Останалата по-голяма част ще я спестя. Дано съм задоволила любопитството. Твой ред е. | |
| | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: СЕИЗМОГРАФ Пон 19 Окт 2009, 22:42 | |
| Благодаря , че ми отговори Ms SMITH!!! Ах , как те изтървах в Интервюто, азззззззззззз .... (Междувпрочем, любопитсвтото ми никога не може да бъде задоволено... изникват винаги нови и нови въпроси... дай ми да дълбая ... )... А ти за какъв ред говориш, че е мой ? При мен няма кой знае какви интересни неща... | |
| | | gergana1958 AVAФен
Брой мнения : 1031 Регистриран : 26.05.2009
| Заглавие: Re: СЕИЗМОГРАФ Пон 19 Окт 2009, 23:32 | |
| | |
| | | Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: СЕИЗМОГРАФ Вто 20 Окт 2009, 19:34 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: СЕИЗМОГРАФ | |
| |
| | | | СЕИЗМОГРАФ | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|