Мамо, защо плачеш? - попитало майка си едно малко момче.* *- Защото съм жена? - отговорила му тя.* *- Не разбирам – казало детето.* *Майка му го прегърнала* *- Никога няма да разбереш.* *Малкото момче попитало баща си:* *- Защо мама плаче сякаш без причина?* *- Всички жени плачат без причина – отвърнал бащата.* *Момчето пораснало и станало мъж, но все още се чудел защо плачат жените. Затова попитал Господ:* *- Господи, защо жените плачат толкова лесно?* *Господ отговорил:* *- Когато създавах жената, я направих специална.* *Направих раменете й достатъчно силни да поемат тежестта на целия свят и въпреки това достатъчно нежни, за да даряват удобство.* *Дадох й вътрешна сила да издържи раждането на дете и отхвърлянето, което много пъти идва от децата й.* *Дадох й твърдост, която й позволява да продължава напред, когато другите се отказват, и да се грижи за семейството си дори при болест и изтощение, без да се оплаква.* *Дадох й чувствителност да обича децата си независимо от всичко и въпреки всички обстоятелства дори когато детето й я е наранило много.* *Дадох й сила да помогне на мъжа си да преодолее грешките си и я създадох от неговото ребро, за да защити сърцето му.* *Дадох й мъдрост, за да знае, че добрият съпруг никога не би наранил жена си, но понякога изпитва нейната сила и нейното решение да бъде до него непоколебимо.* *И накрая й дадох сълза, под която да се приюти. Това е нейно уникално право, за да го използва, когато има нужда.* *Виждаш ли, сине - казал Господ - красотата на жената не е в дрехите, които носи, не във фигурата, която има, или в начина, по който сресва косите си.* *Красотата на жената е в нейните очи, които са пътят към сърцето й - мястото, където любовта обитава.*
Мдаааааааа,ама това ще се затрие тук! Ей,ТиНТи,хич не ти се рови по другите теми,а,мързеланко!
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
Много кофти с тия болести! Аз почнах да давам пак витамините и съм доволна,засега!
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
Оф и аз ще започна да давам нещо направо вече ми призлява. Все сме болни,редуваме се сякаш през месец. Ти какво даваш на детето Шоколад? А за себе си взимаш ли нещо? Днес ,времето пак ще е хубаво, ще излизаме на покупки и да плащам сметки. От това ,няма начин да избягам.. и както всяка година още не съм подготвена за студа. Добре ,че се стопли,та да обиколя магазините..
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
Добро утро и от мен... Днес Теди е за първи ден на ясла от седмица и половина, след боледуване... И сякаш е з апърви ден...Тежко ...
Нашата лекарка изписа едни български витамини " Апетон" и от тях давам, също "Имунокинд", хомеопатичо и профилактична доза "Окселококциум"...
Но, ще проверя това , което даваш ти, Шоколадче. Може да е по-добро...
Сега ви оставям да чистя и подреждам
Любов Модератор
Привет ,върнах се. На Лилито пак й дадоха до 30-ти болнични. В петък са на екскурзия и напира да ходи.. луда работа. Дано да е без Т до тогава, че ще има ред сополи ,ред сълзи.. Измоли ме днес /как стана не ми е ясно/ да й купя едни странни обувки нещо между обувка и гуменетка с токче Купих ги,че била ги сънувала три дена Разплатих се със сметките,приспах Влади и викам ,че е време да седна да хапна. Отслабвам прогресивно , какво става с мен... Само да не стана пак 50 кила ,че ще се гръмна.
Шоколад,мерси за инфото относно витамините. На Лилито съм купила Респивакс да пие, а на Влади ще купя от тези витамини утре.
Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
Здравейте и от мен! ...много гадно с тези болести...сега им е сезона ние пък в къщи всички пием чесън - хранителна добавка и няма проблем с вирусите или ако ни накачи нещо,то минава много по-леко и по-бързо
...абе дано се оправят по-бързо на болните...
Любов Модератор
Мерси Никита! Лилито днес няма Т ..надявам се, вече да не вдига. Сега излезнаха с Влади пред блока да си покаже новите обувки. Правя едни дробчета за вечеря, отивам да ги погледна , че да не останем гладни накрая.
Никита Модератор
Днес е мой ред да почерпя-половинката ми е рожденник,а сина ми навършва година и седем месеца!Честито на моите мъже,заповядайте на масата да се чукнем! Деска честита годишнина със закъснение-много любов и още повече малки Йоанчета!
ПОЗДРАВ!
ШОКОЛАД админ
Заглавие: Re: Красотата ще спаси света...а Спама ..скуката! Чет 22 Окт 2009, 00:41
Ухаааааааааааааа! Тук съм! Наздраве!
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
Заглавие: Re: Красотата ще спаси света...а Спама ..скуката! Чет 22 Окт 2009, 02:31
Добра вечер и наздраве
Смит.......г-жа Смит Да ти е жив и здрав..и в този ден каквото ти поиска...да му го дадеш А за по-малкия мъж...много здраве,щастие и игри
Любов Модератор
Заглавие: Re: Красотата ще спаси света...а Спама ..скуката! Чет 22 Окт 2009, 12:50
Смити, ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МЪЖЕТЕ!!! С големия много да се обичате и желаете! Да те слуша и носи на ръце!
А МАЛКИЯ бонбон да го нацелуваш от мен и по двете бузки!!!
Никита Модератор
Заглавие: Re: Красотата ще спаси света...а Спама ..скуката! Чет 22 Окт 2009, 16:10
Смит,на патерица,честито и от мен на двамата ти мъже! Многоооо,многоооо да те слушат и обичат!
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
Заглавие: Re: Красотата ще спаси света...а Спама ..скуката! Чет 22 Окт 2009, 16:15
На патерици, Честито и от мен Ms SMITH!
Да са живи и здрави двамата ти мъже! РАДОСТ, ЛЮБОВ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ да ви обграждат!!!
Никита Модератор
Заглавие: Re: Красотата ще спаси света...а Спама ..скуката! Чет 22 Окт 2009, 16:17
Ооооо,Фрииии здравей!!! Как си сладурано,какво правиш?
Фрина Модератор
Заглавие: Re: Красотата ще спаси света...а Спама ..скуката! Чет 22 Окт 2009, 16:19
ТЪКМО тръгвам към яслата, да видя дали ще оставят моя малък бобчо да спи там... за първи път ще му е ...
Хайде, до скоро
Ти да не почиваш днес? Как сте?
Никита Модератор
Заглавие: Re: Красотата ще спаси света...а Спама ..скуката! Чет 22 Окт 2009, 16:30
Аз съм втора смяна тези няколко дни.Иначе сме добре.
Надявам се малчо да свикне вече и да стои по цял ден. Айде тръгвай.
Фрина Модератор
Заглавие: Re: Красотата ще спаси света...а Спама ..скуката! Чет 22 Окт 2009, 16:36
върнах се. Заспал ... Сега в 15.30 ще ходя да си го взема... Направо невероятно
Никита Модератор
Заглавие: Re: Красотата ще спаси света...а Спама ..скуката! Чет 22 Окт 2009, 16:41
Фрина написа:
върнах се. Заспал ... Сега в 15.30 ще ходя да си го взема... Направо невероятно
Браво на него!!!Сладурче!
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
Заглавие: Re: Красотата ще спаси света...а Спама ..скуката! Чет 22 Окт 2009, 16:47
Добро утро
Никита Модератор
Заглавие: Re: Красотата ще спаси света...а Спама ..скуката! Чет 22 Окт 2009, 16:53
T.N.T написа:
Добро утро
Добро утро ТНТ! Явно си се наспал вече,щом си на линия..
Фрина Модератор
Заглавие: Re: Красотата ще спаси света...а Спама ..скуката! Чет 22 Окт 2009, 16:56
T.N.T написа:
Добро утро
Никита Модератор
Заглавие: Re: Красотата ще спаси света...а Спама ..скуката! Чет 22 Окт 2009, 16:58
Аз ви пожелавам приятен и слънчев следобед!
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: Красотата ще спаси света...а Спама ..скуката! Чет 22 Окт 2009, 17:02
Никита написа:
T.N.T написа:
Добро утро
Добро утро ТНТ! Явно си се наспал вече,щом си на линия..
Почти Фрина ..здравей
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: Красотата ще спаси света...а Спама ..скуката! Чет 22 Окт 2009, 17:03
Никита написа:
Аз ви пожелавам приятен и слънчев следобед!
..и на теб
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: Красотата ще спаси света...а Спама ..скуката! Чет 22 Окт 2009, 17:10