AVAdiary ПАНАИР НА СУЕТАТА |
|
| СТАНИ ПОП-ФОЛК ЗВЕЗДА! | |
| | Автор | Съобщение |
---|
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: СТАНИ ПОП-ФОЛК ЗВЕЗДА! Пет 25 Сеп 2009, 02:36 | |
| Гледате ли кастинга? Има страшни образи. Умирам си от смях. | |
| | | natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| Заглавие: Re: СТАНИ ПОП-ФОЛК ЗВЕЗДА! Пет 25 Сеп 2009, 02:56 | |
| - VODNA написа:
- Гледате ли кастинга? Има страшни образи. Умирам си от смях.
Да аз го следя,наистина има големи образи,преди малко едно момиче дето каза,че почнало работа в едно заведение и след седмица то фалирало ма не било заради нея,пък тя горката не може да пее Интересно е и забавно определено! | |
| | | ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: СТАНИ ПОП-ФОЛК ЗВЕЗДА! Пет 25 Сеп 2009, 03:00 | |
| О,дааааа! Голям смях! | |
| | | Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: СТАНИ ПОП-ФОЛК ЗВЕЗДА! Пет 25 Сеп 2009, 10:38 | |
| | |
| | | VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: СТАНИ ПОП-ФОЛК ЗВЕЗДА! Пет 25 Сеп 2009, 12:02 | |
| Добре че ги има, Крис! Да има с кого да се смеем. Мисля си обаче, че да пееш поп-фолк не е никак лесно... | |
| | | Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: СТАНИ ПОП-ФОЛК ЗВЕЗДА! Пет 25 Сеп 2009, 12:08 | |
| - VODNA написа:
- Добре че ги има, Крис! Да има с кого да се смеем.
Мисля си обаче, че да пееш поп-фолк не е никак лесно... Оооо да!!! Предполагам ,че не е лесно,не го оспорвам.. Мисля си обаче,че едно е да пееш вярно и да не си чак толкова добър в изпълнението на поп-фолк..тогава ,ако има кой да те насочи, да ти помогне..е възможно да се справиш.. Но друг е въпроса,че ако нямаш гласови възможности и пееш така, сякаш го правиш под душа в банята..по народно му.. и Господ няма да е в състояние да те направи фолк звезда. Това ,имах предвид | |
| | | Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| Заглавие: Re: СТАНИ ПОП-ФОЛК ЗВЕЗДА! Пон 07 Дек 2009, 23:18 | |
| - Крис написа:
- natali написа:
- VODNA написа:
- Гледате ли кастинга? Има страшни образи. Умирам си от смях.
Да аз го следя,наистина има големи образи,преди малко едно момиче дето каза,че почнало работа в едно заведение и след седмица то фалирало ма не било заради нея,пък тя горката не може да пее Интересно е и забавно определено! И аз много се смях на тази мацка,направо ме удари в земята. Не се ли чуват тия хора как пеят и близки нямат ли , да им кажат истината в очите.. да не се излагат така по телевизията?!?! Винаги ми е било чудно,тези хорица на кой свят живеят.. да се заблуждаваш чак пък толкова в способностите си на певец.. Именно близките са тези които подканят тези "образи" Винаги съм била на това мнение... без значение за кое предаване говорим. Въпросното не съм го гледала, но пък и разните му там Мюзик Айдъли и т.н. показват същото... На кастинги се явяват едно че супер бездарни хора, и второ много от тях имат нечовешко самочувствие, че са не знам си какви добри изпълнители... И познайте кой го подхранва... ами да... именно някой родител, близък, роднина... Който не иска да разочарова детето си като му каже, че не може да пее. "Да, мами, давай запиши се, ще те дават по телевизора" Лично мнение
А това предаване има ли го качено някъде, че ми е интересно да го видя що за стока е? Въпреки, че предполагам де... | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: СТАНИ ПОП-ФОЛК ЗВЕЗДА! Вто 08 Дек 2009, 12:20 | |
| Вероятно си права.. сега ,като се замисля май наистина родителите или приятелите ги подкрепят и нахъсват да участват. Много е жалко,защото нали най-близките са тези, в чиито очи трябва да "се оглеждаме"
И за самочувствието си много права, имат го в излишък...и без покритие... Хубавото е ,че журито отсява качественото "зърно" и на финала остават само истински заслужилите.
От време на време гледам повторението през деня, вечер не се сещам да обърна по БТВ. Не ми е и много интересно, Слави ме дразни ..като вземе да се прави на много критичен и с тази самодоволна физиономия дето я има..
Преди много го гледах,всяка вечер , но вече не.. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: СТАНИ ПОП-ФОЛК ЗВЕЗДА! | |
| |
| | | | СТАНИ ПОП-ФОЛК ЗВЕЗДА! | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|