| Не разбирам... | |
|
+4sahara Radiana Любов ШОКОЛАД 8 posters |
Автор | Съобщение |
---|
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Не разбирам... Съб 12 Сеп 2009, 03:40 | |
| Какво не разбирате? Кога се чувствате неразбрани? Имаме ли очи за различните?...за различното?... | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Не разбирам... Съб 12 Сеп 2009, 04:07 | |
| - ШОКОЛАД написа:
- Какво не разбирате? Кога се чувствате неразбрани? Имаме ли очи за различните?...за различното?...
Не разбирам хората ,които стремейки се да достигнат висоти.. мачкат всичко и всеки по пътя си.. Тези,които не се радват от сърце на успехите на приятелите си, а тайничко им завиждат и игнорират от живота си , защото са постигнали нещо повече от тях. Не мога да разбера,такива дребни душички,които се захващат за думите ..дрехите..и физическите качества на даден човек..,още повече ако е такъв,който дори не са виждали на живо. Ей това най ме нервира...такива не ги разбирам!!!!
Чувствам се неразбрана,когато не ме виждат в такава "светлина".. в каквато се виждам аз.
Бих разбрала и влезнала в положение на всеки, който е различен от мен... Всеки има правото да бъде такъв ,какъвто му се иска.. да живее така,както желае и както се чувства щастлив. Ако е различен заради болест или недъг...пак ще го приема!! Стига душата му да не е гнила. | |
|
| |
Radiana АVAприятел
Брой мнения : 267 Регистриран : 26.04.2009
| Заглавие: Re: Не разбирам... Съб 12 Сеп 2009, 14:08 | |
| Не разбирам защо някой хора търсят компанията на хора с по-ниско интелектуално ниво от тяхното,и тяхната компания им харесва. | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
| |
sahara АVAприятел
Брой мнения : 239 Регистриран : 22.04.2009 Age : 41
| Заглавие: Re: Не разбирам... Съб 12 Сеп 2009, 17:20 | |
| Не разбирам как може някой да изпитва удоволствие от чуждото нещастие. Не разбирам защо се тормозя за толкова много неща,след като няма никакъв смисъл от това. Не разбирам безкрайността. Не разбирам насилниците и убийците. Не разбирам защо мъжо се вживява толкова много в тоя футбол. Не разбирам още много неща,но ще ги споделя някой друг път. Рядко се чувствам неразбрана. Приемам хората такива каквито са. | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Не разбирам... Нед 13 Сеп 2009, 23:23 | |
| Не разбирам...вечно недоволните и мрънкащи хора! Не разбирам що за нужда е това да си постоянно намръщен и черноглед! А мен...мен доста често не ме разбират...вече съм свикнала даже... | |
|
| |
Caliente АVAприятел
Брой мнения : 400 Регистриран : 27.07.2009 Age : 34 Послание : In Your Mind
| |
| |
Radiana АVAприятел
| Заглавие: Re: Не разбирам... Пон 14 Сеп 2009, 12:28 | |
| - Caliente написа:
- ШОКОЛАД написа:
- Не разбирам...вечно недоволните и мрънкащи хора! Не разбирам що за нужда е това да си постоянно намръщен и черноглед!
Да, да и аз това не разбирам И като почнат да се оплакват,чак гордо им идва колко много проблеми са изказали. Вървим със свекито и я спира познат не се виждали около 5-6 год. и той много радостен пита как е,що е,какво ново, и тя почва болят ме краката,диабета,кръста,бъбреците,ай да не ви изреждам всички органи,той човека се опита да се вмъкне с въпрос колко внучета имаш,другия ти син как е,обаче тя като включила на оплакване и не спира,човека само ме погледна и каза,че бързал,имал си нещо работа,оттърва се с една дума. | |
|
| |
Gti АVAприятел
Брой мнения : 325 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Re: Не разбирам... Вто 22 Сеп 2009, 18:11 | |
| - ШОКОЛАД написа:
- Имаме ли очи за различните?...за различното?...
E, това за повечете смятам ,че е трудно.Стигам до извода ,че всеки ,който влиза в контакт с едно дете ,става учител и непрекъснато му описва света такъв,какъвто му е описван.Ние не си спомняме този момент ,защото никой от нас не би могъл да има каквато и да е база на сравнение.От този момент нататък обаче детето става член на един колектив .То познава описанието на света;неговото членство в колектива се осъществява докрай ,когато то вече бъде способно да тълкува сетивно ,като се съобразява с това описание и по този начин го затвърдява.А, доколкото знам всеки човек много трудно излиза от общоприетите норми и правила. | |
|
| |
Gti АVAприятел
Брой мнения : 325 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Re: Не разбирам... Вто 22 Сеп 2009, 18:16 | |
| - Цитат :
- Кога се чувствате неразбрани?
Когато се отнасям добре и с лошите. | |
|
| |
Марчелина AVAЛюбист
Брой мнения : 539 Регистриран : 13.04.2009 Age : 43 Послание : Филибето
| Заглавие: Re: Не разбирам... Вто 29 Сеп 2009, 12:06 | |
| Не разбирам злобата! не разбирам желанието на някои индивиди да се опитват да мачкат хората около себе си! Не разбирам накъде е тръгнал света с всички променени и изкривени ценности! Не разбирам интриганството! | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Не разбирам... Вто 13 Окт 2009, 13:37 | |
| Не разбирам хората ,които имат "услужлива памет". Помнят само това,което им изнася.
Не ми е ясно как някои хора,обичат да живеят в хаоса на чувствата и действията си.. днес така,утре иначе.. Пренебрегват желанията на другите..интересувайки се само от своите. | |
|
| |
Божествена АVAпристрастен
Брой мнения : 3246 Регистриран : 12.04.2009
| Заглавие: Re: Не разбирам... Вто 13 Окт 2009, 13:59 | |
| Не разбирам хората, които чакат нечия помощ цял живот... Не разбирам хората, които виждат само лошите неща у другите, а за красивите завиждат... Не разбират защо някои сами си усложняват живота... | |
|
| |
Radiana АVAприятел
| Заглавие: Re: Не разбирам... Сря 14 Окт 2009, 18:00 | |
| - Божествена написа:
- Не разбирам хората, които чакат нечия помощ цял живот...
Не разбирам хората, които виждат само лошите неща у другите, а за красивите завиждат... Не разбират защо някои сами си усложняват живота... Божествена,това щях да напиша и аз. За съжаление познавам такъв човек,и освен собствения си живот усложнява и на другите около себе си. Не разбирам защо търси под вола теле... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Не разбирам... | |
| |
|
| |
| Не разбирам... | |
|