| VIPdance или dansingSTARS | |
|
+6snowflak3 Marcy VODNA Любов Сузито ШОКОЛАД 10 posters |
Автор | Съобщение |
---|
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: VIPdance или dansingSTARS Сря 09 Сеп 2009, 00:15 | |
| Ами...хайде да си почешем пръстенцата! Аз в момента гледам ВИП-а и си имам фаворити - Отбор 2 - на Деян Донков ,Кристина Милева,Маргото и Рачо! | |
|
| |
Сузито Личен състав на форума; Фотошопър
Брой мнения : 2583 Регистриран : 12.04.2009 Послание : AVAdiary :-)
| Заглавие: Re: VIPdance или dansingSTARS Сря 09 Сеп 2009, 01:43 | |
| и аз го гледам | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: VIPdance или dansingSTARS Сря 09 Сеп 2009, 11:10 | |
| Аз пък не можах,да го изгледам ,като хората..нямам си още фаворити. Дечко беше много нервен и не му се спеше,та ту гледах -ту си играех с него.. такива работи. Но другият път,като имам наблюдения ,ще се изкажа по въпроса за фаворита ми..
Иначе предаването много ми хареса..и хубаво танцуват ,като за първи танц пред цяла България беше добре. Само Сашка Васева ми беше много смешничка,ама тя поне си признава ,че е певица,а не танцьорка... кофти е обаче,че още преди да започне предаването се е настроила пораженчески.. Не й прави чест и че го казва на всеуслушание..та нали се е съгласила да участва,защо е с такова безразличие..Нали са там за победата..за първото място? | |
|
| |
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: VIPdance или dansingSTARS Сря 09 Сеп 2009, 11:54 | |
| Гледах го съвсем малко. Не разбрах защо Сашка Васева така се обиди на Нешка Робева. Какво толкова и каза Нешка? Това неможах да го гледам. Много ми харесаха Боян /Урсула/ и Диляна Попова. Разочарована съм от водещите - тези двама лигльовци толкова са ми писнали... | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
| |
Marcy AVATурист
Брой мнения : 132 Регистриран : 12.04.2009 Age : 53
| Заглавие: Re: VIPdance или dansingSTARS Сря 09 Сеп 2009, 13:14 | |
| Робева като коментираше танца на Нед каза нещо от сорта, че или само Сашка Васева е танцувала по-лошо от него, или че само тя конкурира неговия 130-килограмов задник - нещо такова беше. Не го гледах от край до край, превключвах. Мен друго ме издразни - кой от коя телевизия в коя се е преместил. Нищо лошо, че са се поизвръткали, ама са все едни и същи независимо къде ще ги гледаме. "Стари муцуни", нищо ново и интересно. Едва ли нямаме достатъчно талантливи и предприемчиви телевизионери в България, че се налага да гледаме все едни и същи лица и предавания. Толкова са ни слаби телевизиите, че чак да ти се отще да пускаш телевизора. Нищо оригинално, нито пък родно. И аз обичам боб, ама не го ям всеки ден! | |
|
| |
snowflak3 АVAприятел
Брой мнения : 371 Регистриран : 30.05.2009
| Заглавие: Re: VIPdance или dansingSTARS Чет 10 Сеп 2009, 01:25 | |
| - Marcy написа:
Мен друго ме издразни - кой от коя телевизия в коя се е преместил. Нищо лошо, че са се поизвръткали, ама са все едни и същи независимо къде ще ги гледаме. "Стари муцуни", нищо ново и интересно. Едва ли нямаме достатъчно талантливи и предприемчиви телевизионери в България, че се налага да гледаме все едни и същи лица и предавания. Толкова са ни слаби телевизиите, че чак да ти се отще да пускаш телевизора. Нищо оригинално, нито пък родно. И аз обичам боб, ама не го ям всеки ден! Подкрепям мнението ти,Марси! Чак журито е от Dancing Stars Иначе,като цяло формата ми е интересен. Моите фаворити са последната двойка-Даниела и Камен, също ми хареса танца на Тереза Маринова и партньора й (не му помня името ) | |
|
| |
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: VIPdance или dansingSTARS Съб 12 Сеп 2009, 02:00 | |
| Ужас!!! Сашка Васева Ку-ку! Ку-ку! | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: VIPdance или dansingSTARS Съб 12 Сеп 2009, 02:13 | |
| Срам ме хваща от такива! | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: VIPdance или dansingSTARS Съб 12 Сеп 2009, 03:02 | |
| Илюзии... | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: VIPdance или dansingSTARS Съб 12 Сеп 2009, 03:10 | |
| | |
|
| |
Божествена АVAпристрастен
Брой мнения : 3246 Регистриран : 12.04.2009
| Заглавие: Re: VIPdance или dansingSTARS Нед 13 Сеп 2009, 17:01 | |
| Не го гледам... Тази Сашка ми е отвратителна..бляк! | |
|
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: VIPdance или dansingSTARS Вто 15 Сеп 2009, 14:39 | |
| Тя просто е луда | |
|
| |
VODNA Модератор
| Заглавие: Re: VIPdance или dansingSTARS Пон 28 Сеп 2009, 00:50 | |
| ВИП денс не струва пред декора и начина на представяне на двойките в Денсинг старс 2! | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: VIPdance или dansingSTARS Вто 29 Сеп 2009, 03:54 | |
| Кога започна? Пропуснала съм! | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: VIPdance или dansingSTARS Вто 29 Сеп 2009, 10:48 | |
| Тази неделя..беше много обещаващо начало. | |
|
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: VIPdance или dansingSTARS Вто 29 Сеп 2009, 12:04 | |
| Мен ме отегчиха... Макар да не гледах постоянно, а за фон... И участниците по-не ми харесаха... Аз гледам Випа, когато мога... Харесвам много Кристина Милева и Деян Донков и ...ох, забравих | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Принцеса AVAФен
Брой мнения : 1410 Регистриран : 26.04.2009 Послание : някъде там
| Заглавие: Re: VIPdance или dansingSTARS Вто 29 Сеп 2009, 19:51 | |
| ГЛЕДАМ ВИП ДЕНС , НО СЕ РАЗОЧАРОВАХ ОТ ДОСТА ЗНАМЕНИТОСТИ А ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ СМЯТАМ ОЦЕНКИТЕ ЗА НЕПРАВИЛНИ, НЕ МОЖЕ НЕШКА И ГАЛЕНА ДА ДАВАТ 4 , А ОНЕЗИ ДВАМАТА ДА ОЦЕНЯВАТ СЪЩИЯ ТАНЦ С 6 . СМЯТАМ ДА ГЛЕДАМ И ДЕНСИНГ СТАРС-СМЯТАМ ЧЕ ЩЕ Е ПО УСПЕШНИЯ ФОРМАТ. | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: VIPdance или dansingSTARS Вто 29 Сеп 2009, 20:18 | |
| Принцеса,те съдиите обясниха точно това..понеже на предният отбор жените дадоха оценка 3 ,а мъжете -5..На следващият отбор,които танцуваха значително по-добре от предните ,жените дадоха оценка 4 .. съответно мъжете трябваше да вдигнат -6..това е обяснението на съдиите по този въпрос. | |
|
| |
Принцеса AVAФен
Брой мнения : 1410 Регистриран : 26.04.2009 Послание : някъде там
| Заглавие: Re: VIPdance или dansingSTARS Вто 29 Сеп 2009, 22:27 | |
| - Крис написа:
- Принцеса,те съдиите обясниха точно това..понеже на предният отбор жените дадоха оценка 3 ,а мъжете -5..На следващият отбор,които танцуваха
значително по-добре от предните ,жените дадоха оценка 4 .. съответно мъжете трябваше да вдигнат -6..това е обяснението на съдиите по този въпрос. честно не схващам каква им е идеята | |
|
| |
VODNA Модератор
| Заглавие: Re: VIPdance или dansingSTARS Сря 14 Окт 2009, 13:46 | |
| Какво ще кажете за Миодраг Иванов? Върха на мъжката простотия!!! | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: VIPdance или dansingSTARS Сря 14 Окт 2009, 14:01 | |
| | |
|
| |
natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| Заглавие: Re: VIPdance или dansingSTARS Сря 14 Окт 2009, 18:00 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: VIPdance или dansingSTARS | |
| |
|
| |
| VIPdance или dansingSTARS | |
|