| Как се облича българинът?! | |
|
+4Caliente desi slava Любов ШОКОЛАД 8 posters |
Автор | Съобщение |
---|
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Как се облича българинът?! Съб 08 Авг 2009, 19:15 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
| |
desi slava AVAФен
Брой мнения : 1296 Регистриран : 26.04.2009
| Заглавие: Re: Как се облича българинът?! Пон 10 Авг 2009, 13:25 | |
| Ако говорим за обикновените хора мисля че българите се обличат много по-добре от англичаните (примерно). | |
|
| |
Caliente АVAприятел
Брой мнения : 400 Регистриран : 27.07.2009 Age : 34 Послание : In Your Mind
| |
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Как се облича българинът?! Пет 14 Авг 2009, 01:35 | |
| Българката като цяло има малко претруфен и кичозен вкус,според мен! Обличаме се редовно с тоалети,подходящи по-скоро за вечеря,отколкото за следобедна разходка в парка! Хубавото е,че на повечето българки Ни отива! | |
|
| |
Божествена АVAпристрастен
Брой мнения : 3246 Регистриран : 12.04.2009
| Заглавие: Re: Как се облича българинът?! Чет 20 Авг 2009, 18:43 | |
| Много имитира - липсва личното разбиране за мода. Не при всички разбира се. На обяд може да видиш жена на висок ток, дълга черна рокля, тежък вечерен грим...Е това не го разбирам. Но всеки избира как да изглежда в очите на околните. И това е мода може би?! | |
|
| |
Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| |
| |
Божествена АVAпристрастен
Брой мнения : 3246 Регистриран : 12.04.2009
| Заглавие: Re: Как се облича българинът?! Нед 23 Авг 2009, 02:19 | |
| - Treli_kardia написа:
- Не е задължително да имаш финансова възможност за да се обличаш добре. Достатъчно е да умееш да съчетаваш дрехите си добре, т е да имаш вкус и усет ........
И аз така смятам. Имам приятелки пълни с пари. Един път не ги видях облечени с вкус. Модерни да, но не им прилича. Винаги с нещо неудобно за тях...и така се губи ефекта. | |
|
| |
Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
| Заглавие: Re: Как се облича българинът?! Пет 13 Ное 2009, 13:03 | |
| Много е важно да умееш да съчетаваш дрехите си правилно.И два парцала да имаш в гардероба но да са умело съчетани.Стилът е вроден и без стабилна финансова възможност човек с усет може да изглежда като излязъл от бутик на фешън икона..Много нашумял е поп-фолк "стайлинг"-ът в българката,което не е лошо,но малко дразнещо в жени с наднормено тегло например ..много комични визии съм виждала,ама пусти мерак... Висок е процента на българите и с вкус разбира се,но мисля,че има върху какво да поработим. | |
|
| |
Пипилота AVATурист
Брой мнения : 135 Регистриран : 03.02.2010
| Заглавие: Re: Как се облича българинът?! Сря 03 Фев 2010, 02:24 | |
| Нагледала съм се на чужденци,мисля че ако използвам тях за база на сравнение българите се обличат добре в частност българките.По улиците ще видите момичета облечени като за ревю,жени облечени с вкус. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Как се облича българинът?! | |
| |
|
| |
| Как се облича българинът?! | |
|