AVAdiary
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AVAdiary

ПАНАИР НА СУЕТАТА

ИндексPortalПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Как се облича българинът?!

Go down 
+4
Caliente
desi slava
Любов
ШОКОЛАД
8 posters
АвторСъобщение
ШОКОЛАД
админ
админ
ШОКОЛАД

Брой мнения : 5526
Регистриран : 11.04.2009
Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!

Как се облича българинът?! Empty
ПисанеЗаглавие: Как се облича българинът?!   Как се облича българинът?! EmptyСъб 08 Авг 2009, 19:15

Suspect
Върнете се в началото Go down
Любов
Модератор
Модератор
Любов

Брой мнения : 7015
Регистриран : 12.04.2009
Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!

ПисанеЗаглавие: Re: Как се облича българинът?!   Как се облича българинът?! EmptyНед 09 Авг 2009, 17:07

Който има що годе добра финансова възможност и вкус..
се облича добре.
Който не притежава нито едно от двете..зле. Laughing
desi slava
AVAФен
AVAФен
desi slava

Брой мнения : 1296
Регистриран : 26.04.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Как се облича българинът?!   Как се облича българинът?! EmptyПон 10 Авг 2009, 13:25

Ако говорим за обикновените хора
мисля че българите се обличат много по-добре
от англичаните (примерно).
Caliente
АVAприятел
АVAприятел
Caliente

Брой мнения : 400
Регистриран : 27.07.2009
Послание : In Your Mind

ПисанеЗаглавие: Re: Как се облича българинът?!   Как се облича българинът?! EmptyПет 14 Авг 2009, 01:32

И според мен е така. Мисля че българката има вкус Как се облича българинът?! 620822
Не мога да кажа същото за мъжете обаче Как се облича българинът?! 267748
ШОКОЛАД
админ
админ
ШОКОЛАД

Брой мнения : 5526
Регистриран : 11.04.2009
Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!

ПисанеЗаглавие: Re: Как се облича българинът?!   Как се облича българинът?! EmptyПет 14 Авг 2009, 01:35

Българката като цяло има малко претруфен и кичозен вкус,според мен! Обличаме се редовно с тоалети,подходящи по-скоро за вечеря,отколкото за следобедна разходка в парка! Хубавото е,че на повечето българки Ни отива! Laughing
Божествена
АVAпристрастен
АVAпристрастен
Божествена

Брой мнения : 3246

ПисанеЗаглавие: Re: Как се облича българинът?!   Как се облича българинът?! EmptyЧет 20 Авг 2009, 18:43

Много имитира - липсва личното разбиране за мода. Не при всички разбира се.
На обяд може да видиш жена на висок ток, дълга черна рокля, тежък вечерен грим...Е това не го разбирам. Но всеки избира как да изглежда в очите на околните. И това е мода може би?!
Сапфира
AVAЛюбист
AVAЛюбист
Сапфира

Брой мнения : 877
Регистриран : 23.04.2009
Послание : при делфините

ПисанеЗаглавие: Re: Как се облича българинът?!   Как се облича българинът?! EmptyСъб 22 Авг 2009, 12:44

Не е задължително да имаш финансова възможност за да се обличаш добре. Достатъчно е да умееш да съчетаваш дрехите си добре, т е да имаш вкус и усет Smile

Иначе... не знам какво да кажа за облеклото на българите... Не може да се отсече нито че няма вкус, нито обратното. Виждала съм какви ли не жалки картинки. Аз ги наричам "роби на модата", но също така и много добре облечени хора.
http://www.psy-help.org/forum/index.php
Божествена
АVAпристрастен
АVAпристрастен
Божествена

Брой мнения : 3246

ПисанеЗаглавие: Re: Как се облича българинът?!   Как се облича българинът?! EmptyНед 23 Авг 2009, 02:19

Treli_kardia написа:
Не е задължително да имаш финансова възможност за да се обличаш добре. Достатъчно е да умееш да съчетаваш дрехите си добре, т е да имаш вкус и усет Smile........

И аз така смятам. Имам приятелки пълни с пари. Един път не ги видях облечени с вкус. Модерни да, но не им прилича. Винаги с нещо неудобно за тях...и така се губи ефекта.
Ms SMITH
AVAЛюбист
AVAЛюбист
Ms SMITH

Брой мнения : 942
Регистриран : 05.09.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Как се облича българинът?!   Как се облича българинът?! EmptyПет 13 Ное 2009, 13:03

Много е важно да умееш да съчетаваш дрехите си правилно.И два парцала да имаш в гардероба но да са умело съчетани.Стилът е вроден и без стабилна финансова възможност човек с усет може да изглежда като излязъл от бутик на фешън икона..Много нашумял е поп-фолк "стайлинг"-ът в българката,което не е лошо,но малко дразнещо в жени с наднормено тегло например ..много комични визии съм виждала,ама пусти мерак... Laughing
Висок е процента на българите и с вкус разбира се,но мисля,че има върху какво да поработим. Как се облича българинът?! 706613
Пипилота
AVATурист
AVATурист
Пипилота

Брой мнения : 135
Регистриран : 03.02.2010

ПисанеЗаглавие: Re: Как се облича българинът?!   Как се облича българинът?! EmptyСря 03 Фев 2010, 02:24

Нагледала съм се на чужденци,мисля че ако използвам тях за база на сравнение българите се обличат добре в частност българките.По улиците ще видите момичета облечени като за ревю,жени облечени с вкус.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Как се облича българинът?!   Как се облича българинът?! Empty

Как се облича българинът?!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
AVAdiary :: ПАНАИР НА КРАСОТАТА И СПОРТА :: Мода-
Идете на: