ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: ОМРАЗАТА???!!! Съб 08 Авг 2009, 03:59 | |
| Какво е? ЗАЩО мразим? Кога? Кой? Какво?...до какво ни води това?! | |
|
Gti АVAприятел
Брой мнения : 325 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Re: ОМРАЗАТА???!!! Съб 08 Авг 2009, 17:30 | |
| Не познавам омразата ШОКОЛАД.Но знам ,че тя не води до нищо добро ,тя е отрова за човека.Омразата вреди много повече на този който мрази.И тази отрова води до болести. | |
|
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: ОМРАЗАТА???!!! Съб 08 Авг 2009, 18:03 | |
| и аз съм на това мнение!!! Омразата е самоизяждане! Но е факт,че съществува!!! "...Светът е бил нявга обричан със думи познати добре: "Мрази, за да бъдеш обичан", но никой обикнат не бе..." | |
|
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: ОМРАЗАТА???!!! Вто 11 Авг 2009, 13:29 | |
| Омразата е за слабите хора. Хора, които упрекват другите за своите неуспехи. Нямат сили да признаят собствените си грешки и че нещата не им са се получили, заради самите тях. По-скоро са за съжаление тези, които таят в душата си омраза. Омразата, злобата ги изспива, разяжда, а самите мразещи погрозняват и омразата им е изсписана на лицето. Жалко за тях! Наистина! | |
|
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: ОМРАЗАТА???!!! Пон 02 Ное 2009, 13:38 | |
| Зависи от това,кой и за какво го мразим. Ако някой ти е причинил страшни физически и психически рани .. ако те е унижил,по начин ,който никога не би искал да се повтори.. тогава омразата няма начин да не се настани в душата и сърцето ти за цял живот. Има неща,които не се прощават,а дори и да искаш.. не би могъл да простиш. Не съм съгласна с това,че слабите хора мразят!!! Има неща в живота,преживявания,които трудно забравяш.. не можеш да простиш..и това не те прави слаб човек! | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: ОМРАЗАТА???!!! | |
| |
|