| Запишете се за участие в конкурса за профил "Дамата с цветята" | |
|
+9Любов sahara natali ШОКОЛАД desi slava Lady Marmalad Никита VODNA Фрина 13 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| |
| |
gergana1958 AVAФен
Брой мнения : 1031 Регистриран : 26.05.2009
| Заглавие: Re: Запишете се за участие в конкурса за профил "Дамата с цветята" Съб 18 Юли 2009, 18:56 | |
| Фрина , вероятно аз съм една от тези който визираш в момента... Аз действително мисля, че темата е много красива... да не говорим,че са събрани две цветя в едно... Един фотос може и с фотошоп да се развали ,но като се има предвид , че тук са само професионалисти просто стават невероятни неща..... това е моето мнение... е какво да кажем сега за Никита...
А що се отнася до помоща, аз лично намам против, но тогава нали този фотос няма да е моят .... а на този който го е пипнал... | |
|
| |
Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
| Заглавие: Re: Запишете се за участие в конкурса за профил "Дамата с цветята" Съб 18 Юли 2009, 19:01 | |
| - gergana1958 написа:
А що се отнася до помоща, аз лично намам против, но тогава нали този фотос няма да е моят .... а на този който го е пипнал... ...е според мен не е така,Гери... ..как тогава слагате подаръци..нали пак не са ваши... | |
|
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Запишете се за участие в конкурса за профил "Дамата с цветята" Съб 18 Юли 2009, 19:03 | |
| Гери, аз не виждам така нещата...Както вече казах, това не е конкурс по фотошоп... МНого е трудно да се подберат снимки... А идеята е още по-важна... Ако ти си намерила подходящите снимки.. А специално ти си майстор в съчетанието на подпис с аватар (аз това не го умея , затова прибягвам до услугите на фотошопа).... Не знам, та мисълта ми е, ако намериш снимки и имаш някаква идея с тях, да се анимират ли (ако са серия), да се направи подобно преливане ли, да премигва ли, да пресвятква ли.... Това си е твоя идея... Ти само ми казваш и аз го правя.... Защо да е моя визия... Тя си е твоя, аз само ти помагам да изглеждаш така както искаш... Ти си моделиера, аз шивача .... Така виждам нещата.... | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Запишете се за участие в конкурса за профил "Дамата с цветята" Съб 18 Юли 2009, 19:11 | |
| | |
|
| |
Никита Модератор
| |
| |
gergana1958 AVAФен
| Заглавие: Re: Запишете се за участие в конкурса за профил "Дамата с цветята" Съб 18 Юли 2009, 19:14 | |
| Момичета, тя стана една..... Аз исках да кажа ,че всичко онова което сте сложили вече много ме впечатли.. а то какво излезе..
Никита посочих теб, защото останах възхитена от подписа и аватара ти.
Невиждам какво общо има тук подаръка, естествено ...нали е подарък,как да е мой... харесвам го и го обличам... Явно съм те засегнала... Извинявай...
Фрина , изглежда се изказах *Пак неподготвена*. Поднасям и на теб извиненията си.. | |
|
| |
gergana1958 AVAФен
| |
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Запишете се за участие в конкурса за профил "Дамата с цветята" Съб 18 Юли 2009, 19:18 | |
| Гери, няма за какво да ми се извиняваш, мила... Искрено се надявам това твое решение да е само за този конкурс, защото конкурсите ще загубят много без твоето участие... | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Запишете се за участие в конкурса за профил "Дамата с цветята" Съб 18 Юли 2009, 19:22 | |
| Гери,не си ме засегнала изобщо... ...направих сравнението с подаръка,защото според мен е едно и също да сложиш нещо подарено ти или както е в този случай да помолиш някой от нас да ти помогне да си направиш подписа така, както ти искаш да изглежда. И дано размислиш за участието си в конкурса... И много ти благодаря за това,че си ме харесала! Радвам се,че съм ти направила впечатление... | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
| |
natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| Заглавие: Re: Запишете се за участие в конкурса за профил "Дамата с цветята" Съб 18 Юли 2009, 21:15 | |
| Втора пробаааа | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
Брой мнения : 4992 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : В разни кръстословици!
| |
| |
sahara АVAприятел
Брой мнения : 239 Регистриран : 22.04.2009 Age : 41
| Заглавие: Re: Запишете се за участие в конкурса за профил "Дамата с цветята" Съб 18 Юли 2009, 21:39 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Lady Marmalad Модератор
Брой мнения : 4992 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : В разни кръстословици!
| Заглавие: Re: Запишете се за участие в конкурса за профил "Дамата с цветята" Съб 18 Юли 2009, 22:01 | |
| | |
|
| |
sahara АVAприятел
| Заглавие: Re: Запишете се за участие в конкурса за профил "Дамата с цветята" Съб 18 Юли 2009, 22:23 | |
| Е край,вече се отказвам!!! Няма да участвам! | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| |
| |
sahara АVAприятел
| Заглавие: Re: Запишете се за участие в конкурса за профил "Дамата с цветята" Съб 18 Юли 2009, 22:29 | |
| - Lady Marmalad написа:
- sahara написа:
- Е край,вече се отказвам!!!
Няма да участвам! стига деееееееее Уморих се да търся. Явно съм с много претенции.Не мога вече! Ще гласувам с удоволствие! | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: Запишете се за участие в конкурса за профил "Дамата с цветята" Съб 18 Юли 2009, 22:30 | |
| | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Запишете се за участие в конкурса за профил "Дамата с цветята" Съб 18 Юли 2009, 22:53 | |
| | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Запишете се за участие в конкурса за профил "Дамата с цветята" Съб 18 Юли 2009, 23:15 | |
| Длъжна съм пак да се намеся,защото не ми харесва развоя на нещата!!! Защо,според вас, има отделна категория за работа с фотошоп? Ако искате да творим профили с фотошоп,нека и там да си правим конкурси! Но тези конкурси са за друг вид творчество! В никакъв случай няма равнопоставеност!!!Това е все едно да има състезание кой ще се облече най-стилно от магазина и някои "дизайнери" да решат да си ушият сами дрехи! Просто не е честно! И да,можем да го отбележим в регламента,ако трябва да го има изрично! Има хора,които се отказаха да търсят,защото видяха срещу какво творчество трябва да се състезават!!! Творбите на фотошопа носят и друг заряд,ако щете...И проблема не се решава с помощ! Например аз...намирам си снимките и си представям как искам да се получат,обяснявам криво-ляво на "помощника",който ще ги прави,но той не успява да пресъздаде моето виждане,настроение...Защото не става въпрос да мигат или да святкам,а искам да се поиграе с цветове,контраст...В крайна сметка си казвам,ами нищо...каквото,такова!!!И...манджа с грозде!!! Моето предложение - ще правим конкурси за аватар и подпис , пипнати на фотошопа! А тези конкурси да си останат за намиране на подходящи,заредени и пленителни снимки,интересно и добре съчетани по темата!!!... | |
|
| |
gergana1958 AVAФен
| Заглавие: Re: Запишете се за участие в конкурса за профил "Дамата с цветята" Съб 18 Юли 2009, 23:45 | |
| Do кога е срока за обличане, че аз пак не съм разбрала... | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
gergana1958 AVAФен
| |
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Запишете се за участие в конкурса за профил "Дамата с цветята" Нед 19 Юли 2009, 00:14 | |
| - ШОКОЛАД написа:
- Длъжна съм пак да се намеся,защото не ми харесва развоя на нещата!!!
Защо,според вас, има отделна категория за работа с фотошоп? Ако искате да творим профили с фотошоп,нека и там да си правим конкурси! Но тези конкурси са за друг вид творчество! В никакъв случай няма равнопоставеност!!!Това е все едно да има състезание кой ще се облече най-стилно от магазина и някои "дизайнери" да решат да си ушият сами дрехи! Просто не е честно! И да,можем да го отбележим в регламента,ако трябва да го има изрично! Има хора,които се отказаха да търсят,защото видяха срещу какво творчество трябва да се състезават!!! Творбите на фотошопа носят и друг заряд,ако щете...И проблема не се решава с помощ! Например аз...намирам си снимките и си представям как искам да се получат,обяснявам криво-ляво на "помощника",който ще ги прави,но той не успява да пресъздаде моето виждане,настроение...Защото не става въпрос да мигат или да святкам,а искам да се поиграе с цветове,контраст...В крайна сметка си казвам,ами нищо...каквото,такова!!!И...манджа с грозде!!! Моето предложение - ще правим конкурси за аватар и подпис , пипнати на фотошопа! А тези конкурси да си останат за намиране на подходящи,заредени и пленителни снимки,интересно и добре съчетани по темата!!!... ДА, и на мен не ми харесва, че момичетата се отказвват... И това не е случайно... След като се губи мотивацията на част от нас да участват, значи трябва да се обърне внимание и да се вземат мерки... Мислех, че може да има половинчато решение, но явно не може... Съгласна съм с Шоколад... Ако искате въведете го като правило... До тогава, аз заявявам, че няма да участвам с обработени от мен неща... Нека всички имат стимул и нека всички се чувстват равнопоставени! | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: Запишете се за участие в конкурса за профил "Дамата с цветята" Нед 19 Юли 2009, 00:26 | |
| Шоколадка донякъде е права има си отделен раздел за конкурси с фотошопа и нека там се правят тези неща Аз лично не съм се отказала защото виждам какви красоти са си направили повечето а защото не намирам нищо което да ми хареса Но ще е хубаво ако не смесваме фотошопските конкурси с тези | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Запишете се за участие в конкурса за профил "Дамата с цветята" Нед 19 Юли 2009, 00:35 | |
| А така!!! А какво ще кажете за конкурси с фотошопърски профили!!! ???
Последната промяна е направена от ШОКОЛАД на Нед 19 Юли 2009, 00:35; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
natali Фотошопър
| Заглавие: Re: Запишете се за участие в конкурса за профил "Дамата с цветята" Нед 19 Юли 2009, 00:35 | |
| Както кажете-и мен лично не ме бърка,досега съм успявала все да изнамеря нещо,дори и не до там хубаво,НО не смятам че понеже профила на някой друг-дали готов или направен по някакъв начин е по -хубав да кажем от моя и това да е причина аз да се откажа-не е правилно според мене,важното и да участваш и да се забавляваш!!! Така че приемаме да не се обработват снимките с шопа,аз нямам нищо против и за напред ще си участвам пък дори и профила ми да не е от най-добрия,в краен случай ако не намирам нищо пък ще гласувам с удоволствие Нека няма сърдити,че не е хубаво така | |
|
| |
natali Фотошопър
| |
| |
natali Фотошопър
| Заглавие: Re: Запишете се за участие в конкурса за профил "Дамата с цветята" Нед 19 Юли 2009, 00:42 | |
| А относно рамчиците-дали мога да си слагам на снимките | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| |
| |
ШОКОЛАД админ
| |
| |
natali Фотошопър
| Заглавие: Re: Запишете се за участие в конкурса за профил "Дамата с цветята" Нед 19 Юли 2009, 00:49 | |
| | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: Запишете се за участие в конкурса за профил "Дамата с цветята" Нед 19 Юли 2009, 00:49 | |
| | |
|
| |
natali Фотошопър
| Заглавие: Re: Запишете се за участие в конкурса за профил "Дамата с цветята" Нед 19 Юли 2009, 00:52 | |
| | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: Запишете се за участие в конкурса за профил "Дамата с цветята" Нед 19 Юли 2009, 03:24 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Запишете се за участие в конкурса за профил "Дамата с цветята" Нед 19 Юли 2009, 04:07 | |
| Ето ме, готовата аз!!! | |
|
| |
Никита Модератор
| |
| |
sahara АVAприятел
| Заглавие: Re: Запишете се за участие в конкурса за профил "Дамата с цветята" Нед 19 Юли 2009, 12:38 | |
| Искам да уточня,че се отказах да участвам в този конкурс не заради фотошопа. Просто не намерих нищо подходящо,а и лесно губя търпение. Нямам нищо против фотошопа,даже много ми харесаха нещата които бяхте направили. Мога само да се радвам на тези от вас ,които могат да сътворяват такива красоти. Май стана голяма бъркотия! | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Запишете се за участие в конкурса за профил "Дамата с цветята" Нед 19 Юли 2009, 12:54 | |
| - sahara написа:
- Искам да уточня,че се отказах да участвам в този конкурс не заради фотошопа.
Просто не намерих нищо подходящо,а и лесно губя търпение. Нямам нищо против фотошопа,даже много ми харесаха нещата които бяхте направили. Мога само да се радвам на тези от вас ,които могат да сътворяват такива красоти. Май стана голяма бъркотия! Аз също няма да участвам в надпреварата при този красив профил. И аз като Сахара не си намерих нищо,което да ми грабне окото така че този път ще пропусна. Успех на всички!!! | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Божествена АVAпристрастен
Брой мнения : 3246 Регистриран : 12.04.2009
| Заглавие: Re: Запишете се за участие в конкурса за профил "Дамата с цветята" Нед 19 Юли 2009, 15:25 | |
| Айдеее нова съм...видях, че така сте ришили без фотошопска намеса да са снимките. Ок! Не ми е проблем! Може и да се сменя деееее - имам десетина профила...За сега съм с този. Но до довечера не се знае! | |
|
| |
gergana1958 AVAФен
| Заглавие: Re: Запишете се за участие в конкурса за профил "Дамата с цветята" Нед 19 Юли 2009, 15:50 | |
| аз ще съм ей така.... в кондиция ли съм с изискванията... ако има проблем, кажете да се оправя докато е време........ /имам предвид подписа само с цветя ли трябва да е , аз все нещо неразбирам, ама съм притеснена...... | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Запишете се за участие в конкурса за профил "Дамата с цветята" Нед 19 Юли 2009, 15:53 | |
| Ето условието, Гери Условие: Профилът да създава лятно и весело настроение...Аватарът да е снимка на жена, чието настроение да е лятно, феерично и да се съчетава с подписа, на който задължително трябва да има цветя, но такива които цъфтят през лятото, да не са лалета или кокичета например.Напълно се вписваш... При това си много красива | |
|
| |
Божествена АVAпристрастен
Брой мнения : 3246 Регистриран : 12.04.2009
| Заглавие: Re: Запишете се за участие в конкурса за профил "Дамата с цветята" Нед 19 Юли 2009, 16:09 | |
| Гери много си красива! | |
|
| |
desi slava AVAФен
Брой мнения : 1296 Регистриран : 26.04.2009
| Заглавие: Re: Запишете се за участие в конкурса за профил "Дамата с цветята" Нед 19 Юли 2009, 16:28 | |
| Всички сте страхотни И този конкурс ще е много оспорван | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Никита Модератор
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Запишете се за участие в конкурса за профил "Дамата с цветята" | |
| |
|
| |
| Запишете се за участие в конкурса за профил "Дамата с цветята" | |
|