| В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! | |
|
+10Lady Marmalad gergana1958 ШОКОЛАД natali Сузито T.N.T Любов desi slava Никита Фрина 14 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Lady Marmalad Модератор
Брой мнения : 4992 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : В разни кръстословици!
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Чет 16 Юли 2009, 21:03 | |
| добреееееее ето ти един безопасен мъж помолете се заедно за берекет и здраве ..друго не може да ти направи | |
|
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Чет 16 Юли 2009, 21:04 | |
| | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
Брой мнения : 4992 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : В разни кръстословици!
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Чет 16 Юли 2009, 21:06 | |
| е какво искаш тогава женаааааааа | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Чет 16 Юли 2009, 21:07 | |
| оххххххх само глупости да взема да ти кажа едно стихотворение | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Чет 16 Юли 2009, 21:07 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| |
| |
desi slava AVAФен
Брой мнения : 1296 Регистриран : 26.04.2009
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Чет 16 Юли 2009, 21:08 | |
| Здравейте аз пак съм тук | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Чет 16 Юли 2009, 21:10 | |
| Аз съм
Аз съм тихата болка. Нестихваща. Дето вечно те пари. От ляво. И мъгла непрогледна. И хищница. Твоят край съм и твое начало. Аз съм дивият огън във вените. Най-порочната мисъл. Отрова. Във главата ти всяко съмнение съм прошепнала. И ще повторя. Аз съм смисъла. Бяло страдание. Като дъжд по стъклото се стичам. И съм истина. Жестове. Блянове по едно премълчано обичане. Аз съм дулото. Аз съм куршума. Тази гънка, която те дразни. Йероглиф съм. Объркана дума. И комета. И мрачен сарказъм. Аз съм ничия. Нечия. Твоя съм. И ме има. И бързо изчезвам. Аз съм обич. Обратният полюс, който вечно към мен ще те тегли. | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Чет 16 Юли 2009, 21:10 | |
| | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Чет 16 Юли 2009, 21:11 | |
| Аз вярвам в мълчаливата любов…
Без думи, без красиви обещания,
Без упреци, без молещи уста.
Аз вярвам само в нямото страдание,
В сподавения порив на кръвта.
Очи, в които погледът не гасне,
докосването нежно на ръце –
от клетви, от несдържан плач по–ясно
говорят на човешкото сърце.
Тя всичките прегради побеждава!
Тя – вечен огън и нестихващ зов!
Как нея ще отминеш, ще забравиш?
Аз вярвам в мълчаливата любов. | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Чет 16 Юли 2009, 21:12 | |
| ПЪТЯТ ДО ТЕБЕ
Дълъг беше моят път до тебе, търсеше те цял живот почти и през тъжни срещи лъкатуши, на които идваше не ти. И догдето стигна твоя поглед, сенки прекосих и шум нелеп, но през себе си пропущах само чисти тонове - заради теб. Аз изплаках всяка твоя ласка, браних я преди да се роди и отглеждах срещата ни бъдна търпеливо в своите гърди. Дълъг беше моят път до тебе, толкоз дълъг, че когато сам ти пред мене най-подир застана, теб познах, но себе си - едвам. Бях от мъките така прозрачна - чак до дъно да ме прочетеш. Бях от тържество така безкрайна че ти трябваше при мен да спреш. Дълъг беше моят път до тебе, а за кратка среща ни събра. Ако знаех... Щях отново този дълъг път до теб да избера. | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Чет 16 Юли 2009, 21:13 | |
| Бравос!!!! Давид Овадия!!! | |
|
| |
desi slava AVAФен
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Чет 16 Юли 2009, 21:13 | |
| - Lady Marmalad написа:
- desi slava написа:
- Здравейте
аз пак съм тук здрасти тъкмо навреме идваш имаме час по поезия Супер!!! Чета с удоволствие, първото страшно много ми хареса, другото още не съм го прочела | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Някога, някога толкова някога колкото девет лета на някаква уличка с няколко думички спря ме веднъж любовта.
Беше наистина толкова истинска колкото може да е слънцето весело, старата есен, старото тъжно небе.
Весели есенни кестени блеснали ръсеха светли следи. Златни, квадратни, невероятни - изгряваха вредом звезди. Странно тържествена, жертвена, женствена беше земята под нас. Бяхме ний истински, искрени, искащи, мислещи само на глас.
Може би времето, може би временно, може би от възрастта - няма ни улички, няма ни думички, няма я в нас любовта.
Може би някъде, някога, в някого пак ще се влюбим, нали? Нещо ще искаме, нещо ще чакаме, нещо пак ще боли.
Колко естествено, просто наследствено дойде при нас трезвостта. Весели есенни кестени, де сте вий, де е сега любовта?
Някога, някога, толкова някога колкото девет лета на някаква уличка с няколко думички спря ме веднъж любовта... | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Чет 16 Юли 2009, 21:14 | |
| | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Чет 16 Юли 2009, 21:15 | |
| Ще те накарам да се влюбиш...
Ще те накарам да се влюбиш и не във мен, и не във него във вятъра и във звездите ще те накарам да се влюбиш.
Ще ме накараш да се влюбя във ритъма на дъждовете, във погледа на всяка пролет и в пролетта на всеки поглед.
Ще те накарам да се влюбиш и не във мен, и не във него, и не във себе си, а просто ще те накарам да се влюбиш.
Ще ме накараш да се влюбя, когато в любовта не вярвам, не вярвам в теб, не вярвам в нея, когато в себе си не вярвам,
когато просто и банално говоря най-банални думи и зная всичко и на всичко вкуса съм вкусил тъй отдавна.
Ще ме накараш да се влюбя, и не във теб, и не във нея, и не във себе си, а просто ще ме накараш да се влюбя.
Ще те накарам да се влюбиш и със любов ще те накажа, защото в мен, защото в него, защото в себе си не вярваш.
И после в някаква аптека ще те изпратя със рецепта, но е направо безнадеждно лекарство от любов да търсиш.
Ще те накарам да се влюбиш. Ще ме накараш да се влюбя. Ще те накарам да се влюбиш и със любов ще те накажа. | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Чет 16 Юли 2009, 21:15 | |
| Второто на Блага Димитрова ли беше? Лейдииииииииииииииии, Влюбена-загубена си тииии | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Дамян Дамянов
Изтрих те с двойна гума от сърцето си като ненужна правописна грешка. Но скъса се хартията там, гдето ти оставила бе нещо страшно тежко. През дупката днес духа само вятърът. Да, вятърът на зла обида духа. О колко ли е скъсана душата ти, изтрила толкоз образи! Тя, куха, навярно зее накъде дълбоко в теб ( ако изобщо още съществува )! Обидно е! И грозно и жестоко е с такива думи с теб да се сбогуваме. Със теб - мечтата, любовта, утехата, която сам създадох в свойте нощи. Но ти бе само на мечтата дрехата. А със самата нея - нищо общо... Изтрих те от душата си. Завинаги! Но само теб - пародия на обич. Оназ, Мечтата жива, неизстинала, остава да върви пред мен. До гроба.
-------------------------
Отново черен мрак света затрупа. Изви вихрушка яростна и зла. Прозорецът ми с трясък се начупи и звъннаха в сърцето ми стъкла... И свети само моята цигара... Къде си в бурята? С кого?... Не знам! ...О, нека и с друг да те завари - в такава нощ е страшно да си сам
----------------------
Бих ти изпратил писмо без адрес. И аз знам, че ще получиш писмото. То ще стигне при тебе нощес или днес, но ще стигне, защото този вятър, ту тих ту свиреп, тези птици, с лъчи по крилата са приятели с мен и с теб, и по тях, и по тях ще го пратя. Ако вятърът се умори, ако птиците хвърлят писмото, от ръцете на хора добри то ще стигне до теб - не защото сме единствени хора в света, не защото света ни познава, а защото приел любовта от сърце на сърце я предава! | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Чет 16 Юли 2009, 21:16 | |
| Ихааааа, сега пък Недялко Йорданов!!!!!!!!!!!!!!!! Любим, Любим, Любим!!!! | |
|
| |
desi slava AVAФен
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Чет 16 Юли 2009, 21:16 | |
| Страхотни са БРАВО | |
|
| |
Фрина Модератор
| Лейди, специален поздрав за теб!!!!!!!!
ТЯ СЕГА СИ ОТИВА, ОЩЕ ДНЕС СИ ОТИВА Недялко Йорданов Тя сега си отива, още днес си отива. Тази рокля е тъмна и така й отива. Тя е малка и хитра - на лисичка прилича, но какво да направя, като пак ме обича. Ето, тих и разумен, приближава се края и къде ще отиде, аз не зная, не зная. При кого ще отиде в тези нощи студени. Тя ще мисли за мене, ще си спомня за мене. И защо една вечер най-случайно ми хрумна да я спра и почне любовта неразумна? Тя сега си отива и почти е спокойна. Тя е малка и грешна, тя е малка и стройна. И защо аз не мога да я спра. И не искам. Един влаков сигнал като гларусов писък... С нея весел ли бях, непохватен ли, чист ли? Зная само, че тя все пак почна да мисли. Тя сега е малка и хитра - на лисичка прилича, но сега е богата - тя вече обича. Все едно дали мене. Но сега точно - мене. При кого ще отиде в тези нощи студени? И защо аз не мога да я спра. И не искам. Един влаков сигнал като гларусов писък...
Последната промяна е направена от Фрина на Чет 16 Юли 2009, 21:17; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Чет 16 Юли 2009, 21:17 | |
| - Фрина написа:
- Второто на Блага Димитрова ли беше?
Лейдииииииииииииииии, Влюбена-загубена си тииии май е нейноооо азззззззззз ...влюбена.......няма такива нещо в себе си може би стига толкова стихове имате за домашно да научете едно от тези наизуст утре в 15 часа ще ви изпитвам | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Чет 16 Юли 2009, 21:18 | |
| | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Чет 16 Юли 2009, 21:18 | |
| - Фрина написа:
- Лейди, специален поздрав за теб!!!!!!!!
ТЯ СЕГА СИ ОТИВА, ОЩЕ ДНЕС СИ ОТИВА Недялко Йорданов Тя сега си отива, още днес си отива. Тази рокля е тъмна и така й отива. Тя е малка и хитра - на лисичка прилича, но какво да направя, като пак ме обича. Ето, тих и разумен, приближава се края и къде ще отиде, аз не зная, не зная. При кого ще отиде в тези нощи студени. Тя ще мисли за мене, ще си спомня за мене. И защо една вечер най-случайно ми хрумна да я спра и почне любовта неразумна? Тя сега си отива и почти е спокойна. Тя е малка и грешна, тя е малка и стройна. И защо аз не мога да я спра. И не искам. Един влаков сигнал като гларусов писък... С нея весел ли бях, непохватен ли, чист ли? Зная само, че тя все пак почна да мисли. Тя сега е малка и хитра - на лисичка прилича, но сега е богата - тя вече обича. Все едно дали мене. Но сега точно - мене. При кого ще отиде в тези нощи студени? И защо аз не мога да я спра. И не искам. Един влаков сигнал като гларусов писък... УААААААААААААААААААААУУУУУУЛЛЛ ехххх мЪ как нацелваш в точният момент много хубаво | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Чет 16 Юли 2009, 21:19 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| |
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Чет 16 Юли 2009, 21:20 | |
| | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Чет 16 Юли 2009, 21:23 | |
| ужас да ккво ще правя без ток...телевизор...интернет ще обикалям по кафетата...какво друго и последно стихче за днес Ела до мен с целувката безкрайна на наште две обречени тела! Ела! Като магия! Като тайна! Ела, като безсмъртие ела! Като звезда, умряла в изнемога от сблъсъка на срещната звезда! Ела! Изпепели ме в своя огън! Сама стани на пепел! Но следа подире ни в небето да остане! И с нашта светлина тя да блести! На нашто място да остане рана. Но с друга светлина след нас огряна, вселената ще ни обезсмърти. | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Чет 16 Юли 2009, 21:24 | |
| Мдаааа, Дамян Дамянов е голяма работааааа | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Чет 16 Юли 2009, 21:25 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| |
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Чет 16 Юли 2009, 21:26 | |
| | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| |
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Чет 16 Юли 2009, 21:27 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Чет 16 Юли 2009, 21:27 | |
| | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Чет 16 Юли 2009, 21:33 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| |
| |
Lady Marmalad Модератор
| |
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Чет 16 Юли 2009, 21:36 | |
| | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Чет 16 Юли 2009, 21:38 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Чет 16 Юли 2009, 21:39 | |
| | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Чет 16 Юли 2009, 22:02 | |
| няма мъже умряха ни циганките дето ни хвалиха та почнахме помежду си | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Чет 16 Юли 2009, 22:03 | |
| | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Чет 16 Юли 2009, 22:11 | |
| търся направо да се обличам | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Пет 17 Юли 2009, 00:13 | |
| има ли някой за лафффф че с тези мачове вече | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Пет 17 Юли 2009, 00:23 | |
| оффффффффффффффффффф | |
|
| |
desi slava AVAФен
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Пет 17 Юли 2009, 00:44 | |
| | |
|
| |
desi slava AVAФен
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Пет 17 Юли 2009, 00:44 | |
| До сега разглеждах снимки за конкурса | |
|
| |
desi slava AVAФен
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Пет 17 Юли 2009, 00:47 | |
| Сега пък ти изчезна, да не се загледа в мача | |
|
| |
desi slava AVAФен
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! Пет 17 Юли 2009, 00:49 | |
| Моите деца се скараха, кой по-добре завива куклите и сега реват и двете | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! | |
| |
|
| |
| В СПАМа всеки си говори сам - САМЪР-ТАЙМ!!! | |
|