Gti АVAприятел
Брой мнения : 325 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Не мислите ли ,че интуицията ни има нужда от повече доверие ? Сря 13 Май 2009, 11:34 | |
| Всъщност незнам вие до каква степен се доверявате на вашата интоиция? | |
|
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Не мислите ли ,че интуицията ни има нужда от повече доверие ? Съб 30 Май 2009, 11:19 | |
| Мдааа, мислила съм си за това...ПОнякога искам да си чуя интоицията и не мога. Друг път не разбирам дали това е интоиция... Страхът и логиката владеят до голяма степен ума ми...
Но има случаи когато успявам да я чуя и се опитвам да се вслушам... Защото ТЯ не грешииии.
Последната промяна е направена от Фрина на Съб 30 Май 2009, 13:49; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
Принцеса AVAФен
Брой мнения : 1410 Регистриран : 26.04.2009 Послание : някъде там
| Заглавие: Re: Не мислите ли ,че интуицията ни има нужда от повече доверие ? Съб 30 Май 2009, 13:47 | |
| Вслушвам се в интуицията си, досега не ме е подвеждала, надявам се и за напред да не се подведа. | |
|
КРУПИЕ AVAгост
Брой мнения : 28 Регистриран : 31.05.2009
| Заглавие: Re: Не мислите ли ,че интуицията ни има нужда от повече доверие ? Пон 01 Юни 2009, 15:52 | |
| О тя ми е стожера във всичко почти..Нямам по-категоричен и по-безкомпромисен от вътршния си глас.Вярвам му безпрекословно,досега не ме е подвеждал. | |
|
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Не мислите ли ,че интуицията ни има нужда от повече доверие ? Чет 14 Яну 2010, 16:06 | |
| Един по-умен човек от мен е казал (Питър Сендж) :
"Хората с високо равнище на лично овладяване не могат да си позволят да избират между разума и интуицията или между главата и сърцето, защото не биха избрали да се ограничават до ходенето с един крак или гледането с едно око." | |
|
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Не мислите ли ,че интуицията ни има нужда от повече доверие ? Чет 14 Яну 2010, 21:37 | |
| Мисля,че интуицията зависи от разума! Хубава мисъл ,Фрина! Тя е подсказка и много зависи от това, което носиш в себе си, от целите ти! Какво ли подсказва интуицията на убиеца, крадеца, завистника...? | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Не мислите ли ,че интуицията ни има нужда от повече доверие ? | |
| |
|