| Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! | |
|
+20Gti CARAMEL VODNA :..Тайна..: ФАРФОЛИНКА Фифи перото ОНИКС Любов Марчелина BilyAna evita ЗАХАР Фрина T.N.T natali Do not disturb me Принцеса Никита ШОКОЛАД Сузито 24 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 17:42 | |
| | |
|
| |
ОНИКС AVATурист
Брой мнения : 127 Регистриран : 07.05.2009
| |
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 17:51 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 17:53 | |
| | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 18:26 | |
| Ще видим | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 18:46 | |
| Значи не ми отказваш, но и не обещаваш .. Ще ме държиш в напрежение ... ММммммммммдобреееееееее | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 19:22 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 19:31 | |
| дзакккккккк ...шия си | |
|
| |
BilyAna АVAприятел
Брой мнения : 321 Регистриран : 21.04.2009 Age : 48 Послание : джумайка:)
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 20:10 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 20:13 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 20:14 | |
| Теди спи, аз шия ли шия, на шийка съм станала... | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 20:15 | |
| Ана, аз още ти търся нещо подходящо , да ти направя подарък... Тъй като имаш много за обличане, имам време | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 20:17 | |
| | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 20:21 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 20:21 | |
| | |
|
| |
BilyAna АVAприятел
Брой мнения : 321 Регистриран : 21.04.2009 Age : 48 Послание : джумайка:)
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 20:22 | |
| - Фрина написа:
- Как си Ана?
Добре. Отивам за дечко след малко. Какво шиеш? Фрина, не се безпокой за обличането. Вече е топличко, и без дрешки може. Иначе напълно ти се доверявам...И на мен ми се иска да подаря нещо, но аз съвсем нищичко не разбирам от Фотошоп, а и скоро няма да имам време да се науча... | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 20:23 | |
| - Фрина написа:
- Теди спи, аз шия ли шия, на шийка съм станала...
..моята па спа 2 часа ..луда работа ..тва не го е правила от бебе ..съгурно има лоша оценка в училище..аз така правех на времето..като се издъня нещо в училище..и като се прибера..лягам да спя....ей сега ще я преслушам | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 20:24 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 20:26 | |
| Ана, то по принцип кой знае колко Фотошоп не ти трябва... Повечето не използват. Само за рамките...Има толкова хубави фотоси в нета, че от фотошоп няма нужда | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 20:39 | |
| Фрина..не знам как се намалят | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 20:43 | |
|
Последната промяна е направена от Фрина на Сря 13 Май 2009, 20:44; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 20:43 | |
| | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 20:45 | |
|
Последната промяна е направена от T.N.T на Сря 13 Май 2009, 20:46; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 20:46 | |
| | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 20:48 | |
| | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 20:51 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 20:51 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 20:55 | |
| - T.N.T написа:
- Крис написа:
- T.N.T написа:
- Крис написа:
- T.N.T написа:
- Ще видим
Много си "дръпнат" .. Направи кефа на жената! Тя ,заслужава.
Ха сега ,здрасти! ..абе не съм дръпнат...просто не му разбирам ..лесно е..видяхте ме на снимка...ама аз представа за вас си нямам Не ти е нужно ,да ни видиш на снимка,за да прецениш какъв профил ще ни отива. Прецени по фотосите,които слагаме в профилите си.Това ти е достатъчно.
Страхотни снимки си избрал за ФРИНА...доловил си същността.. По мое мнение де..ФРИНА да каже,дали си се справил добре! тииииииии..сега не ми говори..кво ми е нужно...щом ти казвам значи ме е ..щото ако съдя по моя аватар..общото ни е ,че и двамата сме мъже..ни костюм нося...ни шапка..баш пък такъв чорап..никога Божееееееееееееееееееее,верно,че имаш чорап..баш па такъв даже и не предполагам ,че ще сложиш... пп. Кво ти разбира мъжката главица..от женски работи и естетика. Няма да те караме да търсиш повече,остави това удоволствие на нас. | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 20:55 | |
| | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 20:57 | |
| - Крис написа:
- T.N.T написа:
- Крис написа:
- T.N.T написа:
- Крис написа:
- T.N.T написа:
- Ще видим
Ха сега ,здрасти! ..абе не съм дръпнат...просто не му разбирам ..лесно е..видяхте ме на снимка...ама аз представа за вас си нямам Не ти е нужно ,да ни видиш на снимка,за да прецениш какъв профил ще ни отива. Прецени по фотосите,които слагаме в профилите си.Това ти е достатъчно.
Страхотни снимки си избрал за ФРИНА...доловил си същността.. По мое мнение де..ФРИНА да каже,дали си се справил добре! тииииииии..сега не ми говори..кво ми е нужно...щом ти казвам значи ме е ..щото ако съдя по моя аватар..общото ни е ,че и двамата сме мъже..ни костюм нося...ни шапка..баш пък такъв чорап..никога Божееееееееееееееееееее,верно,че имаш чорап..баш па такъв даже и не предполагам ,че ще сложиш...
пп. Кво ти разбира мъжката главица..от женски работи и естетика. Няма да те караме да търсиш повече,остави това удоволствие на нас. ..аз ви кзах ,че не ставам..ама виййййййййй..дай та дай..ей на...видяли сега | |
|
| |
МАГИКА AVATурист
Брой мнения : 161 Регистриран : 29.04.2009 Age : 49 Послание : на въртележката
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 20:58 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 20:58 | |
| | |
|
| |
МАГИКА AVATурист
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 20:59 | |
| Здравей те! Има ли някой тук? | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 20:59 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 21:00 | |
| | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 21:00 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
| - T.N.T написа:
- Крис написа:
- T.N.T написа:
- Крис написа:
- T.N.T написа:
- Крис написа:
- T.N.T написа:
- Ще видим
Страхотни снимки си избрал за ФРИНА...доловил си същността.. По мое мнение де..ФРИНА да каже,дали си се справил добре! тииииииии..сега не ми говори..кво ми е нужно...щом ти казвам значи ме е ..щото ако съдя по моя аватар..общото ни е ,че и двамата сме мъже..ни костюм нося...ни шапка..баш пък такъв чорап..никога Божееееееееееееееееееее,верно,че имаш чорап..баш па такъв даже и не предполагам ,че ще сложиш...
пп. Кво ти разбира мъжката главица..от женски работи и естетика. Няма да те караме да търсиш повече,остави това удоволствие на нас. ..аз ви кзах ,че не ставам..ама виййййййййй..дай та дай..ей на...видяли сега Олеееееее,виж сега,не ме разбра! Справил си се чудесно. Мацката от снимките е страхотно красива и нежна..точно,като за ФРИНЕНИЯ профил. Исках да кажа,че няма да те мъчим повече,да търсиш картинки.. | |
|
| |
МАГИКА AVATурист
| | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 21:02 | |
| | |
|
| |
МАГИКА AVATурист
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 21:03 | |
| - Фрина написа:
- МАГИКА написа:
- T.N.T написа:
тииииииии..сега не ми говори..кво ми е нужно...щом ти казвам значи ме е ..щото ако съдя по моя аватар.. А аз ако трябва да съдя по подписа ти.....
Магиииииии, видях каква красота си ми подарила!!!! Толкова красива ли си ме преставяш... И секси ... Малко ще ме е срам да се разголя така... Но тази красота си струва да се покаже... Това съм аз, бе! Майтап! Това ми беше любимата, пазех сия за особенно настроение! Имам и нещо по-нежно точно като за теб, но трябва да го правя, а още ме боли главата и не ми се прави сега. Сега бързах да ти върна жеста, че бях тръшната! | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 21:03 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 21:04 | |
| | |
|
| |
МАГИКА AVATурист
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 21:05 | |
| | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 21:05 | |
| - Крис написа:
- T.N.T написа:
- Крис написа:
- T.N.T написа:
- Крис написа:
- T.N.T написа:
- Крис написа:
- T.N.T написа:
- Ще видим
пп. Кво ти разбира мъжката главица..от женски работи и естетика. Няма да те караме да търсиш повече,остави това удоволствие на нас. ..аз ви кзах ,че не ставам..ама виййййййййй..дай та дай..ей на...видяли сега
Олеееееее,виж сега,не ме разбра! Справил си се чудесно. Мацката от снимките е страхотно красива и нежна..точно,като за ФРИНЕНИЯ профил. Исках да кажа,че няма да те мъчим повече,да търсиш картинки.. ..благодаря ви от сърце ..а и тя се оказа руса ..баси чаршафа стана | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 21:07 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 21:09 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 21:09 | |
| - T.N.T написа:
- Крис написа:
- T.N.T написа:
- Крис написа:
- T.N.T написа:
- Крис написа:
- T.N.T написа:
- Крис написа:
- T.N.T написа:
- Ще видим
пп. Кво ти разбира мъжката главица..от женски работи и естетика. Няма да те караме да търсиш повече,остави това удоволствие на нас. ..аз ви кзах ,че не ставам..ама виййййййййй..дай та дай..ей на...видяли сега
Олеееееее,виж сега,не ме разбра! Справил си се чудесно. Мацката от снимките е страхотно красива и нежна..точно,като за ФРИНЕНИЯ профил. Исках да кажа,че няма да те мъчим повече,да търсиш картинки.. ..благодаря ви от сърце ..а и тя се оказа руса ..баси чаршафа стана Т.Н.Т, миличък!!!!!!!! Много ми харесват фотосите ... Освен това жената има различни страни, нали... Важно е излъчването!!! Крис ти го е казала много добре... Жената от аватара е сериозна и замечтана... И аз съм такава... Жената от подписа , пък е страстна и нежна - и такава страна имам ... Чудесно си се справил А дали е руса или тъмна, няма значение | |
|
| |
Сузито Личен състав на форума; Фотошопър
Брой мнения : 2583 Регистриран : 12.04.2009 Послание : AVAdiary :-)
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 21:11 | |
| хелоуууууууу | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! Сря 13 Май 2009, 21:12 | |
| | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! | |
| |
|
| |
| Жарко слънце вън пече,спамче хладно ме влече! | |
|