| За усамотяването | |
|
+8VODNA Фифи перото Мария___ Просто...Дара! ШОКОЛАД Сапфира Принцеса edna_jena 12 posters |
Автор | Съобщение |
---|
edna_jena AVAгост
Брой мнения : 41 Регистриран : 23.04.2009 Age : 49 Послание : София
| Заглавие: За усамотяването Нед 03 Май 2009, 13:14 | |
| Аз съм от хората,които не обичат самотата.Предпочитам да съм заобиколена с хора и да се смея,да говоря...обаче има моменти в които се чувствам изчерпана както емоционално така и физически.Чувствам се изнервена и единственото ми желание е да съм на самотен остров поне за 2-3 дни,без хора и телефони около мен.Просто усещам,че имам нужда да бъда сама.Понеже това с острова няма как да се уреди търся други начини.Единственото,което за сега ми помага е излизането на вън и безцелното обикаляне по улиците,сядането на някоя пейка в градинка или парк... Вие как се усамотявате и бягате от сивото ежедневие? | |
|
| |
Принцеса AVAФен
Брой мнения : 1410 Регистриран : 26.04.2009 Послание : някъде там
| Заглавие: Re: За усамотяването Нед 03 Май 2009, 13:51 | |
| Аз също обичам да съм сред хора, самотата ме подтиска,не обичам да седя сама | |
|
| |
Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| Заглавие: Re: За усамотяването Пон 04 Май 2009, 01:22 | |
| Аз не обичам да съм сама, нито да се усамотявам. Нямам нужда от това сякаш... и мен по скоро ме депресира. | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: За усамотяването Пон 04 Май 2009, 01:24 | |
| Отвреме-навреме...имам нужда! Понякога се чувствам уморена от хора,енергии,думи... | |
|
| |
Просто...Дара! AVAгост
Брой мнения : 11 Регистриран : 14.04.2009
| Заглавие: Re: За усамотяването Съб 09 Май 2009, 19:15 | |
| Обичам усамотението! Не мога нон-стоп да съм сред хора... Имам нужда от своите си пет минутки,за да остана сама със себе си... Така се зареждам! | |
|
| |
Мария___ AVAгост
Брой мнения : 19 Регистриран : 29.04.2009 Age : 42 Послание : наоколо
| Заглавие: Re: За усамотяването Нед 10 Май 2009, 19:22 | |
| Аз също обичам да оставам сама,харесва ми,защото намирам време да осмисля проблемите. | |
|
| |
Фифи перото АVAприятел
Брой мнения : 446 Регистриран : 12.04.2009
| Заглавие: Re: За усамотяването Сря 13 Май 2009, 04:28 | |
| усамотявам се,почти всеки има нужда от това дори и да е за малко.Усамотяването може да се нарече или поне аз го наричам също и лично пространство.Имам нужда понякога да остана сама с мислите си и да преосмисля всичко наново,да взема решение и такива работи. | |
|
| |
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: За усамотяването Сря 14 Окт 2009, 13:39 | |
| Обичам да се усамотявам, да съм далеч от шума и глъчката. Обичам да ходя на село, да стоя на люлката в градината, да си чета или да си пия кафето, заобиколена само от шума на поклащащи се дървета. Такова спокойствие, такова блаженство... | |
|
| |
Божествена АVAпристрастен
Брой мнения : 3246 Регистриран : 12.04.2009
| Заглавие: Re: За усамотяването Сря 14 Окт 2009, 13:53 | |
| Ооо, имам нужда от малко отмора. Колкото и да обичам хората, движението, шума и динамиката...писва ми понякога. Работата ми е свързана с непрестанни контакти и разговори, характери и приумици... Случвало ми се е дори и телевизора да ме дразни някога. Искало ми се е да остана сама със себе си. | |
|
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: За усамотяването Пон 19 Окт 2009, 22:19 | |
| По принцип, хората ме уморяват... Обичам да се усамотявам... Обичам и да съм само с любимите ми хора... Само те да са около мен, никой друг с месеци, няма да се сетя за други хора и няма да ми липсват | |
|
| |
Radiana АVAприятел
Брой мнения : 267 Регистриран : 26.04.2009
| Заглавие: Re: За усамотяването Пон 02 Ное 2009, 13:09 | |
| На моменти имам нужда да съм сама с мислите си, но скоро не ми се е случвало. | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: За усамотяването Пон 02 Ное 2009, 14:11 | |
| И аз като ФРИНА, обичам да оставам "сама",но с близките ми около мен. Понякога имам нужда само от тях, без да ми липсват останалите.
Не ми се вярва да има такъв човек, който да не е изпитвал желание да остане сам..да отпочине от напрегнатото ежедневие, изпълнено с много хора и преживявания. Всеки има нужда от "своята минутка " | |
|
| |
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: За усамотяването Съб 08 Яну 2011, 15:16 | |
| - VODNA написа:
- Обичам да се усамотявам, да съм далеч от шума и глъчката.
Обичам да ходя на село, да стоя на люлката в градината, да си чета или да си пия кафето, заобиколена само от шума на поклащащи се дървета. Такова спокойствие, такова блаженство... Ами така си е! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: За усамотяването | |
| |
|
| |
| За усамотяването | |
|