ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: За котките! Съб 02 Май 2009, 16:17 | |
| | |
|
Божествена АVAпристрастен
Брой мнения : 3246 Регистриран : 12.04.2009
| Заглавие: Re: За котките! Пет 21 Авг 2009, 13:28 | |
| Много ги обичам. Имала съм. Но определено не ги изтърпявам с космите им и с нетърпимата им миризма. Ако жимеех в къща да, но в апартамент - или котката или аз! | |
|
Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| Заглавие: Re: За котките! Пет 13 Ное 2009, 16:44 | |
| Че на какво миришат котките? Винаги съм имала котки и никога не са миришели неприятно. Да не говорим пък колко са чисти. Една от котките ми винаги е била голяма разбойничка, все обикаляше из дворове, навън кално мокро, а тя се прибира все едно не е вървяла по земята, а е летяла Пухкава и искряща
Може би говориш за мъжкарите? те са малко кофти за гледане, обичат да си бележат места. за тях съм съгласна, но като цяло са едни от най-чистите животинки
Обичам котки, това определно може да се каже, че е моето животно Имам мечта за Котка Свинкс, обаче са им такива цените че си остава просто мечта, а и като сложил алергията на половинката ми две чудесни причини да си ги гледам само на снимки | |
|
Ophelia AVAгост
Брой мнения : 16 Регистриран : 01.02.2011 Послание : "И вътре в душата на човека, който някога осъдил едно момче заради детските му сълзи, непознатият се смеел ли, смеел."
| Заглавие: Re: За котките! Сря 02 Фев 2011, 05:56 | |
| Не знам, на мен миризмата на котките въобще не ми пречи, нито пък ме дразнят космите. Винаги много съм ги обичала! | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: За котките! | |
| |
|